![]() |
Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[I][B]İlk önce İSTDER'in yaptığı bu güzel organizasyon adı9na tebrik ediyorum galiba İstanbul'daki yiğidolarımız İSTDER sayesinde bütünleşecek....
Hareket saatleri hakkında da bilgi verilirse memnun oluruz....[/B][/I] |
[B]Yeşilpınar'dan ulaşım sorunuda çözülmüştür. İlgilenenlere duyurulur
Çalışmalarımız devam ediyor...[/B] |
[B][I]İSTDER öncülüğünde ve SivasSpor.Com 'un desteği ile İBB- Sivasspor maçına hazırlıklar sürüyor. Maltepe, Sultanbeyli, Büyükçekmece, Yeşilpınar haraket noktalarından hemşerilerimiz hep beraber maça iştirak edebilirler. Daha fazla haraket noktası için çalışmalarımız hızla sürmektedir, maçın Arefe günü olması ve bir çok hemşerimizin bayram için Sivas'a gitme planları biraz sıkıntı oluştursa da Olimpiyat Stadyumu gibi zor bir yerde Sivaslıları bir araya getirmeye çalışacağız. [/I][/B]
|
sivasımıza başarılar dliyorum ben bu maçta sivasta olacağım ayrıca 7 yıl aradan sonra sivasa gidiyorum onun mutluluğu vede tatlı bir heyecanı var bende
|
[B][I]Derneklere ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, ama neden bizim SİVASSPOR maçı hep cumartesine konuluyor onu anlamış değilim. Pazar günü olsa idi o stadyum SİVİSSPOR taraftarlarıyla dolup taşacaktı ama hayırlısı ALLAH'tan. Acağız bu maçı en büyük SİVASPOR 2 - 0 inşALLAHher ne kadar yanınızda olamasam da gönlüm sizlerle.[/I][/B]
|
yiğido ileri , haydi olimpiyata, mutlaka ama mutlaka herkes gelmeli, bu sivas şölenini kimse kaçırmamalı
|
Hadi hayırlısı. Dilerim başınız dik dönersiniz.
|
[B]Bu macta ben mutlaka yerimi alacağım ümit ediyorumki benim gibi herkes stadyumu dolduracaktır bu bir fırsattır iyi değerlendirelim [/B]
|
[quote=altuntas58;343234][B]Bu macta ben mutlaka yerimi alacağım ümit ediyorumki benim gibi herkes stadyumu dolduracaktır bu bir fırsattır iyi değerlendirelim [/B][/quote]
Bende Mehmet abi; Gel Maltepe'den beraber gidelim sen nasıl gitmeyi düşünüyorsun;) |
[QUOTE=arifcoskun;343235]Bende Mehmet abi;
Gel Maltepe'den beraber gidelim sen nasıl gitmeyi düşünüyorsun;)[/QUOTE] [B]Biz bir kac arkadaş mecideyeköyden gitmeyi kararlaştırmıştık ama bakarsın sizinle beraber gideriz gün ola harman ola önemli olan [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZUN [/COLOR]galibiyeti gerisi tefferruat[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:05. |