Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   yemekteyiz program hakkinda ....... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23309)

sivaslı kız dlk 27.12.2008 11:52

Cevap: yemekteyiz program hakkinda .......

çok basit ve saçma bi program milletn işi gücü yok milyonların önnde birbirlerni çekiştrrler zaten oraya gelenlern cogu yemek yapmayı blmio kendlerni göstermek için cıkıolar

Melankolia 27.12.2008 12:31

[B]Bn İzliyorum arada cok sacma milletn yemeklerini yiyolar arkasından laf soyluolar Yazım Boylelerine 10.000 ytl İçin Yapmadıkları kalmıyo yani[/B]

sevgim 58 27.12.2008 17:21

türk öf ve adetlerine hic yakismayan davranislar ..............hepsi ayakabiyla eve giryorlar normal davranmiyorlar hepsi rol ................

ayçin58 27.12.2008 17:30

erkekler genelde hoşlanmıyo sanırım:)
ama seviyorum o programı çünkü bayan olarak dikkatimi çekiyo ve en önemlisi yeni bilgiler öğreniyorum..ilerde lazım olcak:=))))
ama çok acımasız davranıyolardı yaa.bakalım yeni grup nasıl olcak

Dilsad Hatun 27.12.2008 17:32

[quote=sevgim 58;353333]türk öf ve adetlerine hic yakismayan davranislar ..............hepsi ayakabiyla eve giryorlar normal davranmiyorlar hepsi rol ................[/quote]

[I][B]Ay[/B]n[B]en katiliyorum , örf ve adetlerimize hiç uymuyor bunun ötesindede hepsi özenti olmu$...[/B][/I]

sonbahar5803 27.12.2008 22:15

[B][COLOR="Green"]
Genel kanı, program beğenilmiyor.

O zaman izlemezseniz, reyting yapmaz ve gösterimden kalkar.

Çüzümü bu kadar basit yani. :)[/COLOR][/B]

Veli Bircan 21.01.2009 20:06

Yemekteyiz !!!

[B][COLOR="Red"]'Yemekteyiz'i neden izliyoruz?

Reyting sıralamasında en üstlerde yer alan 'Yemekteyiz' neden bu kadar ilgi görüyor?

Bu Program Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ?[/COLOR] [/B]

[B]'Yemek kültürümüzü aşağılıyor'[/B]

[COLOR="red"]Sahrap Soysal (Yemek Yazarı): "Bu programdaki kadar basite indirgenecek bir yemek kültürümüz yok. Yemeklerle dalga geçiliyor, iğrenç bulunuyor. Herhangi bir yemek için Osmanlı mutfağı deniliyor, halbuki hiç alakası yok. Reyting yakalamak kaygısıyla yapılmış ama yemek kültürümüzü çok aşağılayan bir program. [/COLOR]
'
[B]Seyrederken sinirlerim bozuluyor'[/B]

[COLOR="red"]Deniz Gürsoy (Yemek Yazarı): "Programda yapılan yemekten ziyade, zıtlaşma ve münazara oluşturma ön planda. Programın Almanya versiyonunu izledim, orada programa katılanlar işten anlayan insanlar, buradaki yarışmacılarda çok büyük falsolar var. Ben bizim bu olduğumuza inanmıyorum. Program kurgusu doğrultusunda çarpıtılıyor. Zaten seyrederken sinirlerim bozuluyor[/COLOR]

[B]'Program çok ciddiyetsiz'[/B]

[COLOR="red"]Ayfer Ünsal (Sofra Dergisi Yazarı): "Konsept olarak çok rahatsız edici bir program. Sofrada asık suratlı oturmaları ve önlerine gelen her şeyi eleştirmeleri de adaba uymuyor. Yarışmacılardan biri 'ben kerevizin ismine bile tahammül edemem' dedi. Orada böyle bir şey söylenir mi? Bu programın ciddiyetsizliğini gösteriyor." [/COLOR]

[COLOR="Sienna"][COLOR="sienna"][B]Benim Kendi Düşüncem ; Örfümüzü Adetimizi Geleneklerimizi Zedeleyen Yok ETmeye Çalışan Rezil Bir Program...Yarışmacılar Birbirinin Arkasından Konuşuyor...Dedikodusunu Yapıyor Bizim Kültürümüzde Böyle Birşey Yok[/B][/COLOR][/COLOR]

sivassporlukiz 21.01.2009 20:11

Cevap: Yemekteyiz !!!

ya valla program güzel bence.hele TÜRK erkeklerin yemek yapmasi sasirtiyor beni :D
hem cogu zamanda baska bisey olmadigi icin onu izliyorum :D :D

kadir20 21.01.2009 20:16

düzgün yapilsa yemek kültürümüzde gelisir,her önüne gelen yemegi tadmadan elestiriliyor,ayrica bu hafta bi kapici var muharrem mi ne?tam uyuzun teki.

sivassporlukiz 21.01.2009 20:18

[QUOTE=kadir20;367456]düzgün yapilsa yemek kültürümüzde gelisir,her önüne gelen yemegi tadmadan elestiriliyor,ayrica bu hafta bi kapici var muharrem mi ne?tam uyuzun teki.[/QUOTE]

haha demek sende izliyorsun.adamin adi muammer.aynen sana katiliyorum cok uyuz. :D konusmasi öldürüyor beni :D hele oturusu :D haha :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:27.