![]() |
Cevap: Hadise Başarabilir Mi?
[B]Çok kısa bir zamanda harika bir parça hazırlamış.Hatta yarışmaya kadar bu şarkıyı süsleyeceğini açıkladı.
Sadece o gün Trt-1'de yaptığı ufak konseri fragman olarak gördük,Kesin ama kesin kazanıcaktır.[/B] |
bencede başaracaktır..bize sadece tebrik etmek düşer..trt gibi büyük bir kanal hadiseyi seçmiş hayır desem bişe değişmeyecek evet dyim de oy çok görünsün bari:)
|
HADİSE Bİ HADİSE ÇIKARACAK :)
BENCE BAŞARIR ŞARKISIDA KENDİSİDE HARİKA :) |
eger oylara siyaset karıştırmazlarsa neden kazanamasın ben ck bgndm şarkıyıda hemşerimizide
|
[B]Bu seneki yarışmada arkadaşlar eskiden olduğu gibi gene juri belirleyecek yani telefondan oy vermeyecek komşu ülkeler birbirlerini desteklemeyecekler....[/B]
|
bak gine silmişler yazımı kim siliyor bu yazıları bu nasıl bi iştir yaw
|
kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum
|
BENCE BAŞARILI OLAMAZ :D
|
Bencede basarili olur.
Ama bu, benim bu tip seyleri destekledigim anlamina gelmiyor. Türklük adina hicbirsey temsil edilmiyor bence. Ama InshAllah kazanir, ve ev sahibligi yapip, Türkiye'nin reklamini yapmaya firsatimiz olur. |
bende "HAYIR" diyorum ............cok bazit bir sarki ve ingilizce. Türk müzigile hic bir alakasi yok. Ne kadar acik sacik giynirzek o kadar cok oy toplayacakarini saniyorlar.
hem sarki güzel olsa bile zaten politk bir yaklasim var, bence ilk 10 sor girer. Ama yinede kazanmamizi cok isterim, yinede destekliyorum ..........insallah basaririsin HADISE |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18. |