![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
[B][COLOR=darkorange]onlarda bizi görecekmi acep? :D :D :D :D :D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronick;359195][B][COLOR=darkorange]onlarda bizi görecekmi acep? :D :D :D :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
Aslında fena bir fikir değil Meydana Dev ekran ve Sivaslilar.net üyeleri Canlı yayın :D:D:D Bu arada arkadaşlar kameralar dondumu ? Havuzu 5 sn izledim dondu kaldı diğerlerinide açamadım |
Cok güzel bir olay tabiki gurbettekiler icin. Gecen bir göz atim dedim meydana ama ne yazikki fazla kalabalik degildi :D
|
herkezz izlemis galiba ben haric :(
bende olmuyor ya :( |
sivasta canlı yayın atağına yön verenlere teşekkürlerimi sunarım gerçekten çok iyi bir çalışma olmuşş bu sayede bizde hasret gidermiş olacağız çünkü taaaa uzaklarda bile sivası o havayı rüyalarımda görüyorummm sonsuz teşekkürlerrr.............
|
zeki mürende bizi görecekmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
[B]Çok güzel bir haber.. Hep akşamları baksamda Sivas'ıma (bu saatlerde bu mevsimde caddeler bomboş :) ) bir tıkla memlekette olmak güzel... Bu çalışmayı yapanlara teşekkürler...[/B]
|
[B]Aslında çok gec kalmış bir proje ben alanya ilçesinin iki sene önce bu sistemi uygulamaya koyduğunu biliyorum orası bir ilçe bizde koskoca bir Sivasız yinede hayırlı olsun gec olsada iyi bir gelişme [/B]
|
çok iyi olmuş çarşıya çıkmadan trafik nasıl görebiliriz üstelik gurbetçiler içinde iyi olur
|
ya arkadaslar super olmus cok tesekür edirimbunu düsünenlere
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:40. |