![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
Erkek adam camda siler,
Bulaşıkta yıkar, Çamaşırda yıkar, Yemekte yapar, Hemde en güzelinden neden böyle bir anket gereği duydun özdemir kardeşim:D Bugün en güzel aşçılar erkeklerden değilmi? Temizlik şirketinde çalışan erkek ler değilmi? Çamaşır bulaşık işinde çalışanlar erkek dğilmi? Günümüzde gerçi fazla bir ayrım yok ama, artık erkeklerde küpe takıyor, saç uzatıyor giysiler bile karışmış durumda, bezen karıştırdığımda olabiliyor erkekmi bayanmı bu diye :D İşin şakası bir yana herkes her işi yapabilir bence ayrıma gerek yok;) . |
atraksiyon olsun arif üstadım. ;)
|
Erkek adam anasının değil, karısının camlarını silendir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=zarali_sansar;366962][B]MAhallede DediKodu Çıkar... E e Cıh Olmaz Silmem[/B][/QUOTE]
Neden bir erkeğin kendine yetiyor olabilmesi erkekleri rahatsız eder ki.Hep birine bagımlı yaşamak erkeklerin çok hoşuna gidiyor sanırım.Birisi kıyafetlerini yıkamadan ütülemeden giyemezler.Açlıktan ölselerde 1 yumurta kırıp yiyememek çokmu erkeksi geliyor ::D |
[COLOR="black"][B][I] yha dogru bea erkeklere cam sildirmeyelim evi süpürsünler ev işlerinde yardım etsinlerde cam silmesinler komşular görmesinn :) hem erkeklerin işleri farklı tamir yapabilirler vs ama bayanların yaptıgı işide yapmasınlar sahsen ben eşime cam sildirmem :) [/I][/B][/COLOR]
|
sevdiğim için her türlü fedakarlığı yaparım hiç çekinmeden başkaların dedikodusunuda hiç aldırmammmmm
|
[QUOTE=MeLody58;381097][COLOR="black"][B][I] yha dogru bea erkeklere cam sildirmeyelim evi süpürsünler ev işlerinde yardım etsinlerde cam silmesinler komşular görmesinn :) hem erkeklerin işleri farklı tamir yapabilirler vs ama bayanların yaptıgı işide yapmasınlar sahsen ben eşime cam sildirmem :) [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
erkeklerde cam siler mesela bi gün çamaşır asan adam gördüm çok hoşuma gitti evde yalnız kalan erkekler için soruluyorsa silinir ama karısı hasta ise silmeye razı olacak :D |
ayrıca erkek adam ole cam kenarlarında karısını tehlikeye atmaz
|
Ben 16 yildir siliyorum bisey olmuyor. Ne gururum incindi nede erkekligime bir ziyan oldu. Pekala siler. Hayat müsterek.
|
SİLMEK İSTERSE SİLER TABİ.......HEMDE BAYANLARDAN DAHA GÜZEL SİLER...........TABİİ SİLMEK İSTERSE...........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:19. |