![]() |
Cevap: Sivasspor: 4 - Galatasaray: 2
[B]petkoviç muhteşemdi
mehmet e helal olsun :)süperdi :D [/B] |
helal olsun be yigidolar sizlere,
bu mutlulugu bizlere yasattiginiz, güzel memleketimizin güzel adini yere göge duyurdugunuz icin sizlere tesekkürler, rabbim yar ve yardimciniz olsun önünüzdeki bu uzun yolda... |
işte art arda gelen başarılarla adını hafızalara kazdıran sivas bir başarıya daha imza attı.gs ile 3 maç oynadık hiç yenilmedik.benim tek korkum 10 günde oynadıgımız 3 gs maçının sivassporu yıpratmış olması.şimdi yeniden lige dönüyoruz ama sivasspor oldukça yorgun.umarım lige dönüşümüz ve kocaeli maçı kayıpsız olur
|
iyi şeyler yapıyoruz.
FAKAT HEDEF KUPA ALMAK OLMALI. YOKSA NOSTALJİ OLARAK KALIR. |
[B]Ben sivassporumuza çok güveniyorum bu sezon iki kupa birden bizim olacak önce Fortis Türkiye kupası sonrada süperliğ kupasının sahibi biz olacağız inanmak başarmanın yarısıdır sivassporumuza başarılarının devamını dilerim [/B]
|
Gerçektende muhteşem bir maçtı.Helede penaltılarda öldük öldük dirildik.Petkoviç karıkaydın.Sivassporu tebrik ediyorum.
|
Ya varya cinconların taraftar sitesine girdim ,neymiş ,Petkoviç Yaserle , Ümitin penaltısında 3 metre öndeymiş Kural hatası varmış ,birde hakem bu maça damgasını vurmuş :D:D:DKararı siz verin böyle ağlayan başka takım olabilirmi ya:D
|
nedir bu galatasarayın bizden çektiği yine taktık adamlara yaw...
|
tebrikler sivas yolun açık olsun
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Helal olsun işte budur tebrik ediyorum sivassporum seni......... Dün yüreğime iniyordu burada son penaltılara geldi benim internet gitti o bile dayanamadı :D :D neyse ki aldık maçı inşallah sonuna kadar başaracağız..........[/COLOR][/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:31. |