![]() |
Cevap: ŞİMDİ YALNIZIM
[QUOTE=barikat58;378498]ebu bekir umarım alınmıyorsun şakasına takıldım!!bu depresyon halini at üzerinden yaw relakkksss ol :)[/QUOTE]
yok gardaşım sana da alınırsak vay halimize deprosyon konusuna gelincede neyse boşver benlen beraber sende dertlenme şimdi |
[QUOTE=barikat58;378507]hayatın tekmeleri hep düşenedir dostlar!düşünce ne kadar cabuk kalkarsanız okadar az tekme yemiş okadar az hasarla ayaga kalkmış olursunuz!sen yerde yatmaya devam edersen hoş hayatta tekme tokat devam eder bilmem anlatabildimmi[/QUOTE]
wayyyyyyyy beeeeee eywallah ;);) |
[QUOTE=ebubekir çakmak;378510]yok gardaşım sana da alınırsak vay halimize deprosyon konusuna gelincede neyse boşver benlen beraber sende dertlenme şimdi[/QUOTE]
ebubekir dost olmanın bir geregi vardır dost dostu üzülünce üzelabilendir ve dost dostuyla sevinebilendir.eger senle üzülüp senle sevinemiyor isek ne gerek var bana yada bir başkasına:rolleyes: |
[B]Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hiçbir tabip şu derdime derman olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen… İmza: (Hiç birşeyin..)[/B] |
[QUOTE=Cley;378516][B]Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hiçbir tabip şu derdime derman olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen… İmza: (Hiç birşeyin..)[/B][/QUOTE] ben bu hiç birşeyin imzasını anlamadım cley :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:25. |