![]() |
Cevap: MİZAH + GEYİK
[B]ELLESMEYIN O TÜRKTÜR
-------------------------------------------------------------------------------- Cep telefonunun ekranını sürekli gömleğine silerek parlatan birini ;görürseniz bir türk olduğunu hemen anlarsınız ;_Dişlerini gazoz ;açacağı,fındık ve ceviz kıracağı olarak ;kullanan birine rastlarsanız şöyle bir yuzune bakın kesin ;tanıyacaksınızdır ;_çocuğunu doktora götürme yerine ''öpiyim geçer'' diyerek iyileştirme becerisini gösteren tabii ki de bir türk annesidir Elektrikler kesilince mumları yakan ve elektrikler tekrar geldiğinde yine kesilir diye mumları uzunca bir süre söndürmeyen birini görürseniz o bir Turk tur Birini çağırmak için zile basmak yerine evin c..... taş atarak amacına ulaşmak isteyen biri elbette ki bir Turk tur ;_Sat komando edasıyla düşme tehlikesini göze alarak camları ;silmek üzere pencere pervazına çıkan biri elbette bir Turk ev ;hanımıdır Fanta ve Yedigün gibi portakal aromalı meyveli ;gazozlara ''sarı kola '' diyen birini görürseniz bilin ki bir Turk le karşı karşıyasınız Çayını içtikten sonra bardağın dibindeki posayı sofradaki boş yumurta sahanına döken biri bekar evinde kalan bir Turk gencinden başkası olamaz ;__Ancak bir Türk şiddetli bir yağmur yağarken ceketinin yakalarını kaldırarak yağmurdan korunacağını sanabilir ;__Çocuğunun matematik dersine yardım ederken ;kafasına vurarak ;çarpım tablosunu ezberleten bir veli çocuğunun eğitimiyle yakından ilgili bir türktür ;__Derste konuşurken veya kopya çekerken öğretmene yakalandığında '' kim , ben mi? ne münasebet'' gibi anlamsız sorular sorarak okyanusta boğulan birinin son çırpınışlarını anımsatan biri elbette öz be öz bir türk öğrencisidir ;__Çocuğuna giyisi alırken ;seneye de giysin die bir iki beden buyuk alıp ;kolunu paçasını kıvıran kesin turktur ;__Arkadaşının cep telefonunu çaldır-kapat yapan birini görürseniz rahatlıkla ;şu tespiti ;yapabilirsiniz; o bir kontörlü cep telefonu kullanan ;turk kardeşimizdir Aynı mahallede oturduğu komşu kızıyla hiç selamlaşmamış olduğu halde o kızın yanında gördüğü bir erkeğe '' seni bi ;daha buralarda görmiyim ,çizerim;********im'' diyen biri mahallenin namus timsali bir turk delikanlısıdır Mesaj çektikten veya e_mail attıktan sonra tekrar telefon edip mesajım geldi mi diye soran tartışmasız bir turk tur ;__Gece yarısı misafirlerini yolcu ederken apartman içinde veya kapı önünde muhabbete devam edip apartmanı inleten bir türk misafirperverin den başkası olamaz ;__Ancak bir türk hasta ziyaretine giderken yasak olduğu halde ;yağlı ;börek,dolma,v.b. yiyecekler götürür Tv ' de film seyrederken ;filmin oyuncularıyla muhatab olan (( dur oraya gitme öldürecekler seni)) ;biri kesin türktür Ancak bir türk aracın sinyal lambalarını kullanmak yerine kolunu dışarı çıkararak eliyle dönüyorum hareketi yapabilir ; Tofaş marka otomaobiline mercedes marka anahtarlık ve cant takan tabi ki de bizdendir__Adres sorduğunuzda bilmese bile biliyormuş gibi tarif etmeye çalışan tabikide bizim adamımızdır __Ancak bir türk rejim yapıyorum diye tatlıları ;götürüp sıra çay;içmeye gelince seker atmayarak rejimine devam etme becersini gösterebilir ;__Bitmiş bir tükenmez kalemi önce ters çevirip bekleten sonrada ağzına sokup ''hohlayan'' birisini görürseniz sakın elleşmeyin o bir Türk tür !! [/B] |
[B]YeNi NeSiL BaYRaM MeSaJı
-------------------------------------------------------------------------------- Gecen barda, gündüzün kafede olsun. Altında X5'in, üstünde Lewis kotun olsun. Hep iç kafan güzel olsun. Gecen yatagında, gündüzün Msnde olsun. Müzigi aç bası koy komşular kopsun. Hayatın neşeli, kota sınırsız olsun. BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN [/B] |
[B]Kuru Fasulye
-------------------------------------------------------------------------------- Adamın biri kılıbık.Yani 1 kalorilik.Canı kurufasulye ister fakat karısından çekinir.Akşam eve gelince önce karısına onu sinemaya götüreceğini söyler.Bir süre sonra canının kurufasulye çektiğini söyler.Tabi karısı her ne kadar istediği her zaman sinemaya gidebileceğini bilmesine rağmen kocasından teklif gelince memnun olur ve akşam yemeğini onun istediği şekilde hazırlar ve yemeği yerler.Sıra gelir sinemaya gitmeye.Giderler ve yerlerine otururlar.Film başlar. Kuru adamı sıkıştırır ve adam karısına eğilir: -Hanım bir kuş uçurabilir miyim? der.Karısı: -Hadi uçur bakalım der.Adam "ZOOORT" yapar.Bir süre sonra yine kuru sıkıştırır ve adam biraz sallandıktan sonra karısına eğilir ve: -Hanım bir kuş daha uçurabilir miyim? der.Karısı: -Hadi uçur bakalım der.Adam "ZOOORT" yapar.Filmin yarısına gelindiğinde kuru yine sıkıştırır.Adam biraz sabreder fakat nafile. Karısına eğilir ve: -Hanım son bir kuş daha uçurabilir miyim? der.Karısı: -Neyse hadi uçur bakalım der.Bu esnada arkadaki adam elini adamın omzuna koyar ve şöyle der: -Eğer bir kuş daha uçur, anam avradım olsun yuvasını dağıtmazsam.![/B] |
[B] WC YAZILARI
-------------------------------------------------------------------------------- ""İstemeden çıkardığınız sesi Burada isteyerek çıkarma özgürlüğünüz var. ""Bugünkü falımda "size bir yol görünüyor" yazıyordu Doğru çıktı,Bok yoluna geldik... ""Kokunu çekmek istemiyorsan sifonu çek ""Acele işe ŞEYTAN KARIŞIR bende işeyeceğim ""Osuruk kıçı konuşturmaya çalışmanın başarısız bir denemesidir... ""İnsan istediği kadar dönebilir fakat kıçı hep arkasında kalır ""Tuhaf sesleri örtebilmek için , ıslıkçalmanızı veya şarkı söylemenizi öneririz. ""LÜTFEN SESSİZ İŞEYİN ZAVALLI İSTANBULLULAR SULAR GELDİ SANIYOR ""Bunca içine ettiğimiz dünya'nın neden sifonu yok ""Sevgili Tosun,tuvalet yazılarına hayranım acaba bir imza günü düzenleyebilir misin? ""İki yanağı olan herşey surat değildir ""Azimle sıçan taşı deler ""Pisuvara izmarit atmayınız ---> Biz sizin kültablanıza işiyormuyuz ?? ""Poponuzu tuvalet kağıdı yerine gazete ile silin Böylece hem kağıttan tasaruf edersiniz hemde kültürlü bir kıçınız olur... ""Hayali ihracaat yapmayın sesli ihracaat yapın daha az kokuyor.... ""Tuttuğun altın olsun ""Eller yukarı fermuar aşağa ... ""Kenefe ne gerek var dünya'yı kenef'e çevirmedik mi? ""Bazı gerizekalıların dikkatine ; "oturmadan önce kapağı kaldırın" ""Acı Kebap seven çıkışına katlanır ""Elektrik tasarufu yap karanlıkta hedefi tutturmayı öğren [/B] |
[B]TAŞI GEDİĞİNE OTURTMA DİYE BUNA DENİR :):):)
-------------------------------------------------------------------------------- Show TV'deki Ates Hatti programinda Reha MUHTAR, Prens Charles'in musluman oldugu yonundeki soylentileri elestirmektedir. Konuyu Diyanet Isleri Baskani ile tartismaktadir: - Efenim Prens Charles'in musluman oldugunu soyluyorlar, peki ama oyle bir adamdan musluman olur mu? - Olur tabi neden olmasin? - Ama efenim nasil olur? - Reha bey siz musluman misiniz? - Tabi muslumanim efendim. - Siz namaz kiliyor musunuz? - Hayir. - Oruc tutuyor musunuz? - Hayir. - Icki iciyor musunuz? - Evet. - Ee sizden nasil musluman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar musluman olur. [/B] |
[B] SARAPCININ EVININ DUVAR YAZILARI :D
-------------------------------------------------------------------------------- Bir kadeh yarar İkincisi makul karar Üçüncüsü kafayı sarar Dördüncüsü keseye zarar Beşincisi dimağı yorar Altıncısı hatır sorar Yedincide belâ sarar Sekizincide plân kurar Dokuzuncuda vurur, kırar Onuncuda hâkim sorar. Yirmi yaşına kadar Hayatı öğrenmeyenin Otuz yaşına kadar evlenmeyenin Kırk yaşına kadar köşeyi dönmeyenin. Elli yaşına kadar ölmeyenin İşi çok zor. Horoz ötsün ötmesin, Sabah mutlaka olacaktır. Zirveye çıkarken herkese selam ver, Çünkü inerken onlarla karşılaşacaksın. Besle kargayı tombul olsun, Gözünü oyarken zorlanmasın! … Şişe tıpayı, şarap kupayı, eşek sopayı sever. İnsanlar topraktan yaratılmıştır, her an çamurlaşabilirler. Kurbağayı koltuğa da oturtsan, Gene çamura atlar. Başımızdan geçenlere değil, Kafamızdan geçenlere içelim. Büyük Adam olmaya gerek yok, Bizler yalnızca Adam olalım yeter. Dünyada oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur. Akıllı olup ta dünyanın kahrını çekeceğine, Deli ol dünya senin kahrını çeksin. Öyle bir yaşa ki, öldüğün zaman Mezarcı bile matem tutsun. Dal Rüzgârları affetmişse de kırılmıştır bir kere… Eşek nereden bilecek ki zevki sefayı; SOR bakalım hiç çekmişmi kafayı? Dünyanın en cesur yaratıkları insanlardır., Öleceklerini bilerek yaşarlar. İnsanlar, Çabuk yükselenlere kıymet verirler; Hâlbuki hiç bir şey, Toz ve tüy kadar çabuk yükselemez ]Madem dünya hiç, Gece de İç gündüz de İç. Hayatın tadını borçlanarak çıkar, Sakın ödemeye kalkma, tadı kaçar. Şarabın adı kötüye çıkmış, Tadı hoş, Hele bir güzelle içersen, Daha bir hoş. Eğer sana içki dokunuyorsa, Sen de Içkiye dokun. [/B] |
[B]Yeni Nesil Çılgın Türkler
-------------------------------------------------------------------------------- 1-Son model araba alır ama çok yakıyor diye tüp taktırır. 2-Otopark parası vermemek için arabayı 2 kilometre uzağa park eder. 3-Tüpte gaz kaçağı var mı diye çakmakla kontrol eder. 4-Yaralı birini görse üstüne kalır diye görmezden gelir. 5-Belediyede işi varsa, gitmeden önce torpil bulmaya çalışır. 6-Araba daha az yaksın diye yokuş aşağı inerken arabayı boşa alır. 7-250 promil alkollü bile çıksa, 1 duble içtiğini iddia eder. 8-Elektrik hakkında bildiği tek şey nasıl kaçak çekiceğidir. 9-Trafikte sarı ışık yanar yanmaz öndeki hareket etsin diye korna çalar. 10-Film vizyona girmeden korsan cd sini hazır eder 11-Seçimlerden önce yerine getirmeyeceği bir sürü vaatte bulunur. 12-Jetonu matkapla delip, içinden ip geçirir, makineye atar. Böylece telefon konuşmasını beleşe getirir. 13-Elektrik sayacına film takıp, sayacı durdurur 14-Trafikte yeşil ışık kırmızıya döneceğinde, yavaşlaması gerekirken daha çok gaza basar. 15-Murat 124 alıp, Pioneer müzik sistemi taktırır. 16-Gördüğü araba hoşuna gittiyse anahtarla çizik atmayı ihmal etmez. 17-Yolda kola kutusu görse çöpe atmak yerine, kutuya tekme atar. 18-Kurban kesiminde kurbanı asmak için trafik lambasını kullanır.(Gerçektir) 19-Tamiri için sadece lehimleme gerekse bile aletin beyninin değişmesi gerektiğini söyler. 20-Kendisine sadaka verenlerden zengin olmasına rağmen dilenciliğe devam eder. 21-Tuttuğu takımın maçı kazanmasıyla birlikte silahlarıyla kutlama moduna geçer. 22-Trafik levhalarını hedef tahtası olarak kullanır. 23-Girmeyeceğini bile bile izmaritini çöpe uzaktan atmaya çalışır, girdirirse de büyük olay sayar. 24-Bir yeri incise ya da kırılsa ilk önce tanıdık çıkıkçı arar. 25-Boş telefon kartının manyetik kısmına Pritt sürüp dolu kartın kontörünü kopyalar [/B] |
[B] Komik Sözler
-------------------------------------------------------------------------------- ♥ olm sende ne ders calisiyon,cek kopyanin hasini, cekme karne yasini... ♥ yag bakkalda, un cuvalda, sevgilin son durakta... ♥ karin olmak istiyorum karin, ey benim kardan adamim... ♥ doktorum sigaradan uzak durmami soyledi, ben de bir metrelik bi agizlik yaptirdim... ♥ bir kazan varmis. Bu kazan cok iyi dans ediyormus. Acaip oryantal yapiyormus. Muhtesem kiviriyormus. Bu kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin... ♥ kusura bakma birader, seni birine benzettim.olabilir, babam cok gezermis... ♥ abi bi sen bayarsin bi de celal bayar... ♥ sen terlemissindir, sana terlik getiriyim... ♥ zorla guzellik olmaz, estetikle olur... ♥ dun evde canim sikildi ,kafama gore takilayim dedim. Tamirciye girmisim. Biraz kafam bozuktu da... ♥ bizim bir tanidik vardi,paraya para demezdi, cunku "r" leri soyleyemezdi... ♥ ben bir cocuk, sen bir cocuk, yaptik bir cocukluk, olduk uc cocuk... ♥ erkekler park yeri gibidir. Iyilerin hepsi kapilmistir... ♥ bebeginizin altina yapmasini istemiyorsaniz cevirin ustune yapsin... ♥ sol kulagini kapatirsan sag duyulu olursun... ♥ hicbir onyargim yok. Butun insanlardan nefret ediyorum, o kadar... ♥ erkekler hep tanri once bizi yaratti diye ovunurler. Ama bu gayet normaldir. Cunku her sanatci eserini yaratmadan once bir musvettesini yapar... ♥ babama degerimi sordum "dunyalar kadar" dedi, dunyanin degerini sordum "bes para etmez" dedi. ♥ bende seytan tuyu yok, epulasyonla aldirdim. ♥ bu tup bebek hatali: Surekli gaz kaciriyor. ♥ gencligim aci veriyordu , ameliyatla aldirdim.... ♥ oyle yalnizdi ki toplu mezarliga gomulmeyi vasiyet etti. ♥ tarihte 16 devlet kurmus ve 15 devlet batirmis bir milletiz... ♥ size yapilmasini istemediginiz seyi baskalarina yapin...cok zevkli oluyor [/B] |
[B]ELAZIĞDAN BURC FALI ;)
-------------------------------------------------------------------------------- Goyunun Herifi (KOÇ) Şansız döni, işler yoluna giri... Ekonomiz birezim düzelecek... Tosun (BOĞA) Siz siz olun galp gırmayın... Galp gırmah golaydır ama yapmah çoh zordur... Çütüzler (İKİZLER) Ne gadar sevünsez azdur... Aşk da, iş de yolunda...Bayram etsez yeridir... Çayan (YENGEÇ) Size uzun bi yol görüni... Tatil zamanı del, ama gine siz bilirsiz... Orman Ağası (ASLAN) Çoh sevineceğiz bi haber alacahsız... Postacı gapızı çaldı çalacah... Kelle (BAŞAK) Anlaşı-etkin siz dedigoduyu çoh sevisiz... Milleti çeküştürmekten vazgeçin... Gantar (TERAZİ) Size en yahın arhadaşız kelek yapi... Orda burada hakgızda ileri geri gonişi... Ahu Bocigi (AKREP) Nereye gitsez orayı gurutisiz... Bu sıra Elazığ maçlarına heç getmeyin... Eğrülmüş Demir (YAY) Elin işine garışmayacam deyisiz, gine de garişisiz... Eyliğiz kötülük oli... Gıdik (OĞLAK) Dediğim dedik çaldığım düdük deyisiz... Yazuhtur babam yazuh... Sitil (KOVA) Yağacah yağmurlara gara dikgat edin... Fazla ortalıhlarda dolaşmayın... Deniz Guşu (BALIK) Efferim size, bu sıra bildigiz gibi devam edin.. [/B] |
[B]Yozgatlıca şiir, bek komik:)
-------------------------------------------------------------------------------- Elleaam bi gış gunuydu.. Seni gördügümde okulunun badallarının başında gaşını yıkıp geçtiydin yamacımdan.. Görmediydin sana yanan bu galbi.. Sona duydumki başka bi gobele meylin varmış.. Onunçünmüş gaş yıkıp gerdan süzmelerin.. Zoruma gittiydin çömüm galdıydım havlunun orta yerinde.. Merzuvanlardan adını bir bir mıh gibi vurup badallara, Çıktıydım sınıfa ve gıyıladıydım topluyu ve bağırdıydım avazınan; SENİ SEVİYOM Tahtayagelesicenin gızı deyi... Sen gulup gectiydin şindek şindek, Şişinip dediydin yanındalere kim bu bayakki anıran eşek,, Zoruma gittiydin çömüm galdıydım sınıfın orta yerinde.. Sonra yolunu beklediydim evinizin cenesinde.. Yene sorduydun yanındalere şindek şindek.. Kim bu deyin bende dediydim bayakki eşşek _________________ [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:02. |