Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Flaş... Üç Canlı Var.. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28150)

MeLody58 27.03.2009 11:20

Cevap: Flaş... Üç Canlı Var..

[COLOR="black"][B][B] Gönül isterki Hepsi yasasın ölü olmasın eger 3 kişi yaşıyorsa o bile bizim için iyi Dualarımız onlarla kaybetmek istemiyoruz :( [/B][/B][/COLOR]

gul-i_ahmer 27.03.2009 11:22

[B]NİŞANLIMDA ALPEREN OCAKLARIYLA BERABER TOPLANIP ÖNCE ANKARAYA DÜNDE MARAŞA GİTTİLER DÜN GECE SABAHA KADAR ARAMIŞLAR TAM UMUTLARI TÜKENMİŞKEN BU HABER GELMİŞ UMUTLARI YENİDEN YEŞERMİŞ İNŞEALLAH O 3 CANLIDAN BİRİ MUHSİN BAŞKANIMIZDIR YOKSA KUTLU DAVA ÖKSÜZ YETİM KALIR :(:(:(:([/B]

altuntas58 27.03.2009 11:32

[B]Umudum sürüyor muhsin başkan ve beraberindekiler allahın izniyle dönecek dualarımız sizlerle[/B]

MeLody58 27.03.2009 11:34

[QUOTE=gul-i_ahmer;392494][B]NİŞANLIMDA ALPEREN OCAKLARIYLA BERABER TOPLANIP ÖNCE ANKARAYA DÜNDE MARAŞA GİTTİLER DÜN GECE SABAHA KADAR ARAMIŞLAR TAM UMUTLARI TÜKENMİŞKEN BU HABER GELMİŞ UMUTLARI YENİDEN YEŞERMİŞ İNŞEALLAH O 3 CANLIDAN BİRİ MUHSİN BAŞKANIMIZDIR YOKSA KUTLU DAVA ÖKSÜZ YETİM KALIR :(:(:(:([/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkOrchid"][B][I] sırf muhsin başkanımız deil gönül isterki diger gardaşlarımızda kurtulsunlar Allah ana babalarına eşlerine evlatlarına bagışlasın hepsini gönül kötü bir şey kondurmuyor onlara ... :( [/I][/B][/COLOR]

gul-i_ahmer 27.03.2009 11:43

[QUOTE=MeLody58;392499][COLOR="DarkOrchid"][B][I] sırf muhsin başkanımız deil gönül isterki diger gardaşlarımızda kurtulsunlar Allah ana babalarına eşlerine evlatlarına bagışlasın hepsini gönül kötü bir şey kondurmuyor onlara ... :( [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

EVET DÜN TV58 TE İSMAİL GÜNEŞİN EVİNİ GÖSTERDİLER KÜÇÜK BİR OĞLU VAR NASIL AĞLIYO ALLAHIM İÇİM PARÇALANDI YA :(:(:((:

candy_58 27.03.2009 11:46

Evet şu Cuma saati Rabbim dualarımızı kabul eylesin

barikat58 27.03.2009 11:49

bu üç canlıdan vücut ısısı alındıgı haberi gece 01.00 gibi nasadan geldi.inşallah öyledir.benim anlamadıgım nasa insanların vücut ısısından sinyal alırken bizde nasıl bir teknoloji varki bırak vücut ısısını helikopter sinyalini alamıyorlar.aramalar suanda hızlandı ve hacı budak köyü çevresinde yogunlaştı.köylüler kaza günü helikopterin köyün üzerinden gectiği bildirdi

seva 27.03.2009 12:14

Allah,ın izniyle dönecek inşallah...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:55.