Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Doğan Ürgüp Dönemi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28274)

Deliilyasliyiz 03.04.2009 20:10

Cevap: Sivas'ta Doğan Ürgüp Dönemi

boun arkadasımız duygularımıza tercuman olmus...sami baskana bende uzuldum...ama 5 yıl musade etsin...5 yıl sonunda tekrar baskan...bu sivaslının vefa borcuydu...tabiki vefa borcumuzu boyle odeyemeyiz.ama hayat devam ediyor....sivas bizim icin herseyden daha onemli...ve yapılan hizmetler hicbir zaman unutulmaz bizde...5 yıl sonra tekrar hatırlayacağız sami aydın...

Veli Bircan 03.04.2009 20:29

[B]ALLAH UTANDIRMASIN....SİVASIMIZ İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH[/B]

Duhan58 03.04.2009 21:08

umarım yapılacaklar lafta kalmaz
sami aydından daha güzel işler yaparda 5 yıl degil 15 yıl başımızda olur
çoğu kesim olduğu bende tereddütler içerisindeyim acaba güzel işler yapılırmı yoksa geçmiş dönemlerdeki sadece günümü kurtarır umarım bu endişemi boşa çıkarır
görev hayatında başarılar diliyorum

LaEdri 03.04.2009 22:25

2004'te Sami Aydın'a oy vermemiştim ama ne yalan söyliyeyim çok üzüldüm Sami Bey'e..
Ama ben güzel şeyler bırakarak gittiğine inanıyorum,Sami Aydın,Sivas'a güzel hizmetler etmiş,hizmet çıtasını yükseltmiş bir belediye başkanı olarak hatırlayacağız..Zaten baki kalan gök kubbede bir hoş sada imiş derler..

Hataları illa ki vardı...Zaten halkın yüzde yüzünü tatmin etmek mümkün değildir..Hele Sivas2ta yüzde 12lik Chpli payını düşününce demek ki yüzde 12si hiç bir zaman memnun olmayacak demektir..:)
KAyseri başkanı bile yüzde 60 aldı ,demek ki onu bile istemeyen yüzde 40 gibi büyük bir kesim var..Ben Sami Aydın'ın gerçekten güzel işler yaptığına inanıyorum..Vicdanı rahat yatağına giriyordur..

Artık Doğan bey için duacıyız..Doğrusu kaygılarım var..Ama önyargı seviyesinde değil..İnşallah en az Sami bey kadar başarılı olur..

Cley 03.04.2009 22:33

[B]Memleketimiz için hayırlı olsun. Doğan Bey e başarılar dilerim.[/B]

sivas_sevdamiz 04.04.2009 01:54

Öncelikle Sami AYDIN'a geçen 5 yılda yaptığı sayısız hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Seçimin bu şekilde sonuçlanması açıkçası beni üzdü. Çünkü biz Sivaslılar "takımı şampiyon yapan hocayı gönderdik!".

Elbette bu gelişme seçimden önceki günlerde yaşanan tarifi büyük acının etkisiyleydi. Sivas halkı olarak duygusallığa kapıldık. Muhsin YAZICIOĞLU'nun OYa değil de DUAya ihtiyacı olduğunu düşünemedik belki de. Oylar ulaşır mı bilmem ama duaların ulaşıp ulaşmayacağı konusunda tereddütümüz bile yok.

Ben Sami AYDIN'ı o partiden veya bu partiden olduğu için değil, "aşık olduğum" SİVAS'a hizmet ettiği için sevmiştim.

Umarım Doğan ÜRGÜP bey de Sivas'ın Sami AYDIN'la yakaladığı bu ivmeye ayak uydurur ve Sivas'ı çok ilerilere taşır. A şahsı veya B şahsı çok da
önemli değil, önemli olan Sivas'ın kazanması. İnşallah Sivas kazanır.

Merkez_Alperen 04.04.2009 11:59

Doğan ÜRGÜP'ün, merhum Muhsin YAZICIOĞLU'nun kara sevdası olan sivasımıza gözü gibi bakacağından herkes emin olsun!Allah'ın izniyle Sivas Belediyesi yıllarca BBP'de kalacak!Yani;gereken partide...
Doğan Ürgüp'ün Sami Aydından daha iyi işler yapmasını bekliyorum..Allah utandırmasın başkanım.

akifeker2 04.04.2009 15:29

DOĞAN BASKANA HAYIRLI OLSUN DIYORUM AMA BISEYE DIKKAT CEKMEK ISTIYORUM ....

BUYUK BIRLIK CI OLMAYANLAR BILE SIMDI BBP CIYIM DIYE ORTALIKTA GEZIYO BEN BUNU ANLAMADIM ....

[QUOTE=Yiğiter;394471]2004'te Sami Aydın'a oy vermemiştim ama ne yalan söyliyeyim çok üzüldüm Sami Bey'e..
Ama ben güzel şeyler bırakarak gittiğine inanıyorum,Sami Aydın,Sivas'a güzel hizmetler etmiş,hizmet çıtasını yükseltmiş bir belediye başkanı olarak hatırlayacağız..Zaten baki kalan gök kubbede bir hoş sada imiş derler..

Hataları illa ki vardı...Zaten halkın yüzde yüzünü tatmin etmek mümkün değildir..Hele Sivas2ta yüzde 12lik Chpli payını düşününce demek ki yüzde 12si hiç bir zaman memnun olmayacak demektir..:)
KAyseri başkanı bile yüzde 60 aldı ,demek ki onu bile istemeyen yüzde 40 gibi büyük bir kesim var..Ben Sami Aydın'ın gerçekten güzel işler yaptığına inanıyorum..Vicdanı rahat yatağına giriyordur..

Artık Doğan bey için duacıyız..Doğrusu kaygılarım var..Ama önyargı seviyesinde değil..İnşallah en az Sami bey kadar başarılı olur..[/QUOTE]

SAMI AYDINDAN DAHA COK SEY YAPACAGINDAN ADIM KDR EMINIM SEN GONLUNU FERAH TUT REIS ...

[QUOTE=Merkez_Alperen;394610]Doğan ÜRGÜP'ün, merhum Muhsin YAZICIOĞLU'nun kara sevdası olan sivasımıza gözü gibi bakacağından herkes emin olsun!Allah'ın izniyle Sivas Belediyesi yıllarca BBP'de kalacak!Yani;gereken partide...
Doğan Ürgüp'ün Sami Aydından daha iyi işler yapmasını bekliyorum..Allah utandırmasın başkanım.[/QUOTE]

REİS EN AZINDAN SIVASIN KAYNAKLARINI KARDESI ICIN KULLANMAZZ DOĞAN BASKAN...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:08.