![]() |
Cevap: Sakız Çiğnemenin Zararları...
[quote=club7house;428788]Mantıklı bir çağrışım uyandırdı, ama yinede gizli çiğnenirse rahatsızlık vermicek şekilde hem beyne hemde kişiliğe faydası olur kanaitindeyim :)[/quote]
[FONT=Century Gothic][B]:) bende sevmem,hiç haz etmem bir ortamda oyle cok bariz sakız çiğnenmesinden..özellikle ben konusurken beni dinleyen insan yapıyosa bunu bende yüzüne bakmadan konusurum(gıcıklık değilmi:D)[/B][/FONT] |
yani bu konudan çıkacağımız sonuç şumudur sakız çiğneme sakızsızda kalma mı? :)
|
[QUOTE=club7house;428804]yani bu konudan çıkacağımız sonuç şumudur sakız çiğneme sakızsızda kalma mı? :)[/QUOTE]
evet fal işine benzedi ve çelişti dolayısıyla ama ,katılıyorum hemserim:D :) |
Vallaha ne cignemeyi severim, nede cigneyeni. Bence cok saygisiz vede rahatsiz edici bir davranis toplum icinde yapilan. Cigniyorsanda her seyin bir usulu ve adabi var yani degilmi? Agzini kapata cigne!:mad:
|
[B]Yolculuk yaparken yada bir yerde otururken çevreden birisinin çak çak sakız çiğnemesini o iğrenç ötesi sesi çıkarmalarına dayanamıyorum ve hemen uyarıyorum bence sakız çiğnemenın verdiği en büyük zarar bu olsa gerek.
Ama adabıyla sakız çiğnemeyide normal görüyorum ve yemeklerden sonra yada ağız kokusu oldugu zaman kullanılması gerek.[/B] |
[B]sakız çiğnemeyi bende sevmem ancak ara sıra ağız kokusunu gidermek amaclı çiğnerim[/B]
|
Sakız çiğnemek yüz kaslarını geliştirir.. Ayrıca yüz felcinden korunmada etkili yöntemlerden biridir..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:22. |