![]() |
Cevap: Ev Temizliği İçin Pratik Bilgiler
[quote=canann;420825]cam silmeninde kolay bir yolu var mı???:D[/quote]
[B][COLOR=darkorange]bir kaç ay perdeleri hiç açma bir kaç ayın sonunda ise perdeleri aç ve camlar tıpkı araba camlarına film çeklmiş gibi olur tek fark araba camında içerden dışarı görünür ama bu yöntem ile ne içeri ne de dışarı görünür [/COLOR][/B] |
deliktaşlısalim abi ve benim işime yarayacak bilgiler değil:D
liht erkeklerin işine ise çok yarar:D |
[QUOTE=metin 0758;420920]deliktaşlısalim abi ve benim işime yarayacak bilgiler değil:D
liht erkeklerin işine ise çok yarar:D[/QUOTE] Ben ist'da 1 sene , uşak'ta 1 sene yalnız yaşadım . Kalabalık yapmayın bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz :)) |
[QUOTE=club7house;420922]Ben ist'da 1 sene , uşak'ta 1 sene yalnız yaşadım . Kalabalık yapmayın bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz :))[/QUOTE]
Yalçın burnuma kötü kokulr geliyo:Dsakın sen bunları öğrenip te evlendikten sonra uygulama ya kalma da:D... |
[B]Ben 3 yıldır bekar hayatı yaşıyorum ve son zamanları da yalnız olarak. İşe yarar bilgiler teşekkürler Hazan abla.[/B]
|
[COLOR="Black"][B][I]ELİNE SAĞLİK HAZAN KESİN BEKAR YAŞAN GENÇLER NOT ALMİŞTİR:D:D[/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=bahar5834;420938][COLOR="Black"][B][I]ELİNE SAĞLİK HAZAN KESİN BEKAR YAŞAN GENÇLER NOT ALMİŞTİR:D:D[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
Aldık abla senin ilave etmek istediğin birşeyler varsa , ekleyelim :)) |
bide ben ekleyim baari halılarınızı sildikten sonra durulama suyuna bir çaybardağı sirke ekleyipte silerseniz halılarınız daha canlı pırıl pırıl olur
|
[QUOTE=metin 0758;420920]deliktaşlısalim abi ve benim işime yarayacak bilgiler değil:D
liht erkeklerin işine ise çok yarar:D[/QUOTE] ilgi alanımıza girmiyor ..stop.. |
[QUOTE=canann;420843]sen şirketinle uğraş :D[/QUOTE]
Zenginin malı diye başlayan ve züğürtün çenesi diye devam eden bir atasözü geldi aklıma:rolleyes: |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:46. |