Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   TÜRKCELL KULANICILARI DİKKAT (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29607)

Klimasuyu 15.06.2009 01:42

Cevap: TÜRKCELL KULANICILARI DİKKAT

[QUOTE=club7house;428657]eğitim şart diye dilimizde tüy bitti.[/QUOTE]

............................

[QUOTE=sivaslıgenç;428658]Evet abi haklısın dershaneler bile öyle sonuncu oldugun sınavda birinci oldun ,dershanemize gel diye arıyorlar:D[/QUOTE]

demek ki bu işin eğitimle yok Yalçın ...
insanın kendi için de olacak doğruluk...

Salim58 15.06.2009 06:23

evet bu gibi şeylerde dikkatli olmak gerek bende abonesiyim ama hiç böyle bi olay başıma gelmedi gelirsede bilgimiz olmuş oldu tanımadığım hiç bi mesajı dikkate almam aslında

sarıpapatyam 15.06.2009 14:52

almayındaaaaaaaaaaaaaaa......

heartache58 15.06.2009 14:59

Bu olayda yine önlem alınabilir.msji dikkate almazsak birsey olmaz. ama bazı numaralar varmıs kodu farklı(suan hatrlayamıyorum) bu numaralar aradıgında ve actıgımızda belirli bi ücret gidiyormus,gecen gun patronum soyledi,ve bunu anlamak daha zor tabi,onun hattı faturalı 50TL çekildiğini soyledi..

Salim58 15.06.2009 15:01

[QUOTE=heartache58;428994]Bu olayda yine önlem alınabilir.msji dikkate almazsak birsey olmaz. ama bazı numaralar varmıs kodu farklı(suan hatrlayamıyorum) bu numaralar aradıgında ve actıgımızda belirli bi ücret gidiyormus,gecen gun patronum soyledi,ve bunu anlamak daha zor tabi,onun hattı faturalı 50TL çekildiğini soyledi..[/QUOTE]

o numaralar yurtdışı bağlantılı normal numara değilse açmamak lazım

sevdagülü 15.06.2009 15:08

aman dikat edin arkadaslar bugun bu olaylı ilgili yeni birsey daha ögerendim kişinin tc numarasını banka hesap numarasına kadar istiyolarmış amaç sadece anladıgım kadarıyla kontor almak degil ayrıca kişinin hesabındaki paralarıda almak bunu dün bilmiyodom şimdi eklim dedim:)

Salim58 15.06.2009 15:10

[QUOTE=sevdagülü;429007]aman dikat edin arkadaslar bugun bu olaylı ilgili yeni birsey daha ögerendim kişinin tc numarasını banka hesap numarasına kadar istiyolarmış amaç sadece anladıgım kadarıyla kontor almak degil ayrıca kişinin hesabındaki paralarıda almak bunu dün bilmiyodom şimdi eklim dedim:)[/QUOTE]

beni kimse kandıramaz ben külyutmaz

heartache58 15.06.2009 15:11

[QUOTE=deliktaşlısalim;428997]o numaralar yurtdışı bağlantılı normal numara değilse açmamak lazım[/QUOTE]

orası oyle abi,benm için zaten sorun yok ama yurtdışıyla görüşen bircok insan var,anlamakta zor tabi dolandırıcılık oldugunu

sevdagülü 15.06.2009 15:17

:) bu olayı yasayan kişide ben kül yutmam derdi hep , böyle haberler gündeme gelince ama dün azdaha yutuyodu külün en güzelini :)

Salim58 15.06.2009 15:22

[QUOTE=sevdagülü;429019]:) bu olayı yasayan kişide ben kül yutmam derdi hep , böyle haberler gündeme gelince ama dün azdaha yutuyodu külün en güzelini :)[/QUOTE]

sen ona söyle kimse ben asla külyutmam

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:26.