![]() |
Cevap: Hangi yabancı dili konuşabiliyoruz?
[QUOTE=sevgim 58;435553]BIR LISAN BIR INSAN ................... bende iyi almanca ve birazcikta ingilisce biliyorum ...
ben simdi 2,5 insanmiyim :D:D????????????????[/QUOTE] azıcık bilene ne diyecekler....:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;435559]azıcık bilene ne diyecekler....:D[/QUOTE]
ceyrek insan :D................................... |
[QUOTE=sevgim 58;435562]ceyrek insan :D...................................[/QUOTE]
sıfırdan iyi gine...........:D |
Yabancı dil bize çok yabancı yaa....... ama yinede ecik İngilizce ecikte Arapça biliyorum. Hatta bi ara Almanca öğreniyordum yarıda bıraktım tekrarlamayınca öğrendiklerimide unuttum. ama bence Almanca İngilizcedende Arapçadanda daha kolay yani uğraşsam çok çabuk öğrenirim. Gerçektende bir lisan bir insan, bizim mağazaya Araplar çok geliyordu bilmeyince onlar bana bakıyordu ben onlara :D
|
ALMANCA
ENGLISH ITALIANISCH FRANZÖSISCH SPANISCH (son dördünü sadece konusurum ve okurum yazim ise orta daha cok almanca okur yazarim :) |
[B][COLOR="DarkRed"]Danimarkaca & Türkce Ikisinide kendimi & fikirlerimi
ifade etmekte cok güzel kulllaniyorum.[/COLOR][/B] [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img150.imageshack.us/img150/8076/15092619.png[/img][/url] |
ingilizce.........................
|
Fransizca ve Almanca .
|
[B][U][COLOR="Black"]Ingilizce ve Almanca !!!![/COLOR][/U][/B]
|
almanca, ingilizce, fransizca (epey unutsamda kullanmaya kullanmaya), az biraz da italyanca, arapca da okunusunu biliyorum : ))
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:44. |