![]() |
Cevap: ST Pikniğini Yoğun Katılım
çok eğlenceli geçmişe benziyor :)
|
[B]Unutulmaz bir Piknik Organizasyonun ardından, memnuniyetimi ifade ile, katılımcı sitemiz üyesi kardeşlerime teşekkür ediyorum...
Günün mutlu geçtiğinin belgesi olarak sunulan fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, artık büyüyerek gelişen, geliştikçe de genişleyen bir katılım; beraberinde tanışma ağımızı da genişletmektedir... Almanya'dan, İsviçre'den, İstanbul'dan ve Ankara'dan katılan tüm üyelerimize bilhassa teşekkürlerimizi bir borç biliriz... Hele Katılımın en sürprizi ve renk katanı, bayan arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır... Seneye bayan üye arkadaşlarımızın daha fazla katılmaları dileklerimle... 2010 ST Pikniğinin, daha profesyonelce olacağına inancım tamdır... Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, haklarını helal etmesini isterim...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]sivaslilar.net olarak yapında bizde katılalım :mad:[/COLOR][/B]
|
[B]Fotoğraflarda görüldügü gibi çok neşeli,güzel bir ortamda gerçekleştirilen bir organizasyon olmuş..
Emegi geçen herkeze teşekkürler...[/B] |
[B]Çok güzel bir gündü. Emeği geçenlere teşekkürler. Özellikle Rallim58 abi, Abdullah Duman,besyo_cu(Osman) ve Ertugrul'a teşekkürler.[/B]
|
[QUOTE=kronik;442798][B][COLOR=darkorange]sivaslilar.net olarak yapında bizde katılalım :mad:[/COLOR][/B][/QUOTE]
Organizasyon yapmak o kadar zor değil ablam, yeterki katılacağını kesin belirtecek üyelerimiz [B]"ben varım"[/B] desin. Gerisi 2 saatlik iş, buradan gelmeyi arzu edenler isimlerini belirtsin, bir görelim talep nasıl olacak,.... Bu kez sabah 6 da giderek yer ayarlama işi Ertu'ya kalacak:D:D:D |
[QUOTE=Rallim58;442823]Organizasyon yapmak o kadar zor değil ablam, yeterki katılacağını kesin belirtecek üyelerimiz [B]"ben varım"[/B] desin. Gerisi 2 saatlik iş, buradan gelmeyi arzu edenler isimlerini belirtsin, bir görelim talep nasıl olacak,....
Bu kez sabah 6 da giderek yer ayarlama işi Ertu'ya kalacak:D:D:D[/QUOTE] [B]+1 ben varım Rallim abi :D[/B] |
[B][COLOR=darkorange]ayrı bir konu açalım mı? [/COLOR][/B]
|
[B]Büyüklerimiz ne düşünüyor acaba :)[/B]
|
[B]Yapalım diyin yeter. nerde olursa katılırım :) [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:59. |