![]() |
Cevap: FİMO HAMURUNDAN TAKILAR
YAKINDA KENDİ EVDEKİ TAKILARIMI KOYACAĞIM SALİM ABİ MÜSAİT BİR ZAMANDA ÇÜNKÜ O KDAR ÇOK Kİ ANCAK HAZIR EDERİM
|
[B]Tamam koy ... :D...
Onlara belki bi yorum yazarım :)...[/B] |
[QUOTE=deniz kızı;447166]YAKINDA KENDİ EVDEKİ TAKILARIMI KOYACAĞIM SALİM ABİ MÜSAİT BİR ZAMANDA ÇÜNKÜ O KDAR ÇOK Kİ ANCAK HAZIR EDERİM[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]metin görmesin yürütür :D bekliyoruz en kısa zamanda[/FONT][/COLOR] |
onların resmini çeker siteye yüklerim ne zamandır planlıyorum ama vakit bulamıyorum metin belki onlara yorum yaparrrr
|
[B][I]Çok güzel gözüküyorlar bende çok severim aslında yapmak lazım tşklerr deniz kızı vallahi harika.[/I][/B]
|
[QUOTE=deniz kızı;447169]onların resmini çeker siteye yüklerim ne zamandır planlıyorum ama vakit bulamıyorum metin belki onlara yorum yaparrrr[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]metinde yorum yapar bende çok beklemeyiz demi :D biran önce eklede bakalım[/FONT][/COLOR] |
[B]Kız sen ne maharetli imişsin? Abdullah derdi de inanmamıştık.:)
Ellerine sağlık Havva ablam, hepsi çok güzel olmuş...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;447194][B]Kız sen ne maharetli imişsin? Abdullah derdi de inanmamıştık.:)
Ellerine sağlık Havva ablam, hepsi çok güzel olmuş...[/B][/QUOTE] sağol recep abi o resimdekileei ben yapmadım ama bende yapıyorum onlardan. takıyı çok seviyorum abi ne yapayım. kendi yaptıklarımı müsait bi zamanda eklemeyi düşünüyorum o kadar çok ki resimlerini falan çekip eklemek bayağı uraştıracak beni ama ekleyeceğim. |
yüregine saglik tatlim,
kendim hic yapmadim bu taki türünü ama arkadasim bir ara yapiyordu. kocaman öpüldün fistik |
Süper ya hepside birbirinden şeker insanın yiyesi geliyo valla, ama ben takmayı tercih ediyorum:D Arasıra bende boncuklarla falan yapıyorum ama hamuru hiçdenemedim.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:36. |