Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   (:Hanımın Böylesi. ?:) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31044)

Siyahnur 14.09.2009 23:34

Cevap: (:Hanımın Böylesi. ?:)

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Bu Hanim, bu adama fazla!:)[/COLOR][/FONT][/B]

Ayşegül1967 14.09.2009 23:38

görüyosunuz erkeklerin vefasızlığını aslında kadın hata etmiş bence kahveye gideceğini ima ettiği anda kovması lazımmış :D

Cley 14.09.2009 23:40

[B]aynı çiftin evliliklerinden 2 yıl geçer......

Kadın eşine sorar "bu gece kahveye gitmiyor musun ?" :)[/B]

Siyahnur 14.09.2009 23:44

[QUOTE=Cley;461975][B]aynı çiftin evliliklerinden 2 yıl geçer......

Kadın eşine sorar "bu gece kahveye gitmiyor musun ?" :)[/B][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"] O kadar zaman icerisinde adamin kahve aliskanligi kalmamistir,kazanan yine hanim oldu:D[/COLOR][/FONT][/B]

GuNaY 14.09.2009 23:47

[QUOTE=GurbetsokakLari;461978][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"] O kadar zaman icerisinde adamin kahve aliskanligi kalmamistir,kazanan yine hanim oldu:D[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B]Aslında Cley bunu demek istemedi ama (Sanırım) :D[/B]

LaEdri 14.09.2009 23:57

Yok yahu bu kadınla 2 yıl gitme ihtimali yok:)

sivaslı fd 15.09.2009 00:00

Ve kadın gitmiyorum cevabını alırsa "hayret hangi dağda kurt ölmüş" der ve devam eder, "istersen bugünde gitseydin ben alışkınım nasılsa yanlızlığa" adam karısının sözünü keser ve" hadi hadi bişeyler hazırla karnım aç"
kadın "zıkkımın kökünü yee... :mad: gitte o çok sevdiğin kahve arkadaşların hazırlasın sana" der vee......................... gerisini bilmek istemezsiniz heralde hem çoluk çocuğada kötü örnek olmayalım :D

LaEdri 15.09.2009 00:03

[QUOTE=Yiğiter;461984]Yok yahu bu kadınla 2 yıl gitme ihtimali yok:)[/QUOTE]

[QUOTE=sivaslı fd;461988]Ve kadın gitmiyorum cevabını alırsa "hayret hangi dağda kurt ölmüş" der ve devam eder, "istersen bugünde gitseydin ben alışkınım nasılsa yanlızlığa" adam karısının sözünü keser ve" hadi hadi bişeyler hazırla karnım aç"
kadın "zıkkımın kökünü yee... :mad: gitte o çok sevdiğin kahve arkadaşların hazırlasın sana" der vee......................... gerisini bilmek istemezsiniz heralde hem çoluk çocuğada kötü örnek olmayalım :D[/QUOTE]

[B]Üstteki iddiamın kanıtı bu yazıdır..:D[/B]

sivaslı fd 15.09.2009 00:18

Öyle üstlerine gidipte bu erkekleri niye okadar şımartırlar bilmiyorum, bu kadınlar hiç işini bilmiyor birde kadınlara kurnaz derler :D alakası yok (bazıları hariç,başta ben olmak üzere)
:D:D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:01.