![]() |
Cevap: (:Hanımın Böylesi. ?:)
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Bu Hanim, bu adama fazla!:)[/COLOR][/FONT][/B]
|
görüyosunuz erkeklerin vefasızlığını aslında kadın hata etmiş bence kahveye gideceğini ima ettiği anda kovması lazımmış :D
|
[B]aynı çiftin evliliklerinden 2 yıl geçer......
Kadın eşine sorar "bu gece kahveye gitmiyor musun ?" :)[/B] |
[QUOTE=Cley;461975][B]aynı çiftin evliliklerinden 2 yıl geçer......
Kadın eşine sorar "bu gece kahveye gitmiyor musun ?" :)[/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"] O kadar zaman icerisinde adamin kahve aliskanligi kalmamistir,kazanan yine hanim oldu:D[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;461978][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"] O kadar zaman icerisinde adamin kahve aliskanligi kalmamistir,kazanan yine hanim oldu:D[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[B]Aslında Cley bunu demek istemedi ama (Sanırım) :D[/B] |
Kadın eşine sorar "bu gece kahveye gitmiyor musun ?" :)[/B][/QUOTE] Yok yahu bu kadınla 2 yıl gitme ihtimali yok:) |
Kadın eşine sorar "bu gece kahveye gitmiyor musun ?" :)[/B][/QUOTE] Ve kadın gitmiyorum cevabını alırsa "hayret hangi dağda kurt ölmüş" der ve devam eder, "istersen bugünde gitseydin ben alışkınım nasılsa yanlızlığa" adam karısının sözünü keser ve" hadi hadi bişeyler hazırla karnım aç" kadın "zıkkımın kökünü yee... :mad: gitte o çok sevdiğin kahve arkadaşların hazırlasın sana" der vee......................... gerisini bilmek istemezsiniz heralde hem çoluk çocuğada kötü örnek olmayalım :D |
[QUOTE=Yiğiter;461984]Yok yahu bu kadınla 2 yıl gitme ihtimali yok:)[/QUOTE]
[QUOTE=sivaslı fd;461988]Ve kadın gitmiyorum cevabını alırsa "hayret hangi dağda kurt ölmüş" der ve devam eder, "istersen bugünde gitseydin ben alışkınım nasılsa yanlızlığa" adam karısının sözünü keser ve" hadi hadi bişeyler hazırla karnım aç" kadın "zıkkımın kökünü yee... :mad: gitte o çok sevdiğin kahve arkadaşların hazırlasın sana" der vee......................... gerisini bilmek istemezsiniz heralde hem çoluk çocuğada kötü örnek olmayalım :D[/QUOTE] [B]Üstteki iddiamın kanıtı bu yazıdır..:D[/B] |
Öyle üstlerine gidipte bu erkekleri niye okadar şımartırlar bilmiyorum, bu kadınlar hiç işini bilmiyor birde kadınlara kurnaz derler :D alakası yok (bazıları hariç,başta ben olmak üzere)
:D:D:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:01. |