![]() |
Cevap: Zİkre dalmiŞ herŞey
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray]Ben teşekkür ederim yorumunuz için sağolun...[/COLOR][/FONT]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/COLOR][/B] |
[B]Göz kırpan yıldızlar anlatırlar her gece
Fısıldarlar durmaksızın sadece iki hece Ya Hayy [/B] |
[COLOR=dimgray][FONT=Comic Sans MS]sağolun Allah c.c razıolsun ..[/FONT][/COLOR]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Bazen aniden bir sıkıntı oturur yüreğime...
ve oturduğuyeri eritir birden bire... ALLAH... Yarab dokun yüreğime ki serinlesin... Yarab derdimin dermanı sende dokun yüreğime...........[/COLOR][/I][/B] |
[B] Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:41. |