![]() |
Cevap: Başbakan Destanı
Türkiyede son bir senedir yapılanları,ülkenin demokrasiye geçiş çabasını,ülkede barışı tesisi etme gayretlerini,
"Teröristleri bırakıp askerleri hapse atmak" gibi oldukça basit olarak algılanagelmesi,meselelere tamamen hamasi baktığımızın en bariz alametidir. Hapse atılanlar kimlerdir acaba,bu da sorgulanabiliyor,sorulabiliyor mu ? Ülkenin geleceğine ipotek koyma planlarıyla meydanlarda arz ı endam edenler,ne kadar bu ülkeyi seviyorlar acaba? |
[B][I]"Son derece basit" demek ha...Bu mudur..?
Bırakılanlar kimlerdir..? Demokrasiymiş barışmış oldu . apoya paralar harcansın tv ler buzdolapları götürülsün, teröristler miting yapsın bizde susalım neymiş efendim demokrasi barış... [/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;479810][B][I]"Son derece basit" demek ha...Bu mudur..?
Bırakılanlar kimlerdir..? Demokrasiymiş barışmış oldu . apoya paralar harcansın tv ler buzdolapları götürülsün, teröristler miting yapsın bizde susalım neymiş efendim demokrasi barış... [/I][/B][/QUOTE] metin abdullah öcalan uluslararası bir mesele haline geldi..ne zaman ki dışa bağlılıktan her yönden Türkiye kurtulur o zaman apo asılır..teröristlerin sınırdan geçişi hata idi evet.. ama diğer taraftanergenekon gibi sonuçlanmayan bir dava var.. iddialar ise dehşet verici...sen inanıyor musun asılsız bir dava olacak ve genelkurmay bu derece suskun olacak... |
Bu ne ya hırsızın hiçmi suçu yok :) Her şey ortada Necati DOĞRU doğru tespitlerde bulunamadığınımı söylmek istiyrosunuz. Demokrasi açılımı bahane edilip ülke ne hale getirildi, başbakanın çocukları 4 sene evvel burs paarsıyla amerikada okumuyormuydu, şuanki durum sizin bakış yönünüzü belirleyemiyormu!
|
[B][I]Muhammed Yusuf Kandehlevi, Hayâtû's Sahâbe
12.06.2006 İbn Ömer şöyle anlatıyor: Birkaç deve satın alarak otlatılmak üzere koruluğa gönderdim. Semirip güzelleştikten sonra da onları , satmak üzere Medine'ye getirdim. Pazarda bulunduğum sırada babam Ömer oraya geldi. Benim semiz develerimi görünce bunların kime ait olduğunu sordu. "Bunlar oğlun Abdullah'ın develeridir!"dediler. Babam da bana "Ey Abdullah! Mü'minlerin Emîrinin oğlu!"diye seslendi. Koşa koşa gidip "Buyurun ey Mü'minlerin Emîri! Bir emriniz mi var?"dedim. "Şu develer nedir?"dedi. "Onlar benim, satın alıp herkes gibi koruluğa göndermiş olduğum develerimdir. Ben de diğer müslümanlar gibi ticaret yapmak istiyorum"dedim. Bunun üzerine babam şunları söyledi: "Herkes, Mü'minlerin Emîri'nin oğlu olduğun için senin develerine özel ilgi gösterip bedava otlatıp sulasın, sen de kâr et öyle mi? Ey Ömer'in oğlu Abdullah! Bu develer için vermiş olduğun sermayeni al geri kalanları da müslümanların beytülmalına gönder".[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;479810][B][I]"Son derece basit" demek ha...Bu mudur..?
Bırakılanlar kimlerdir..? Demokrasiymiş barışmış oldu . apoya paralar harcansın tv ler buzdolapları götürülsün, teröristler miting yapsın bizde susalım neymiş efendim demokrasi barış... [/I][/B][/QUOTE] Alın ellerinize silahlarınızı çıkın, miting basın ,sıkın kafalarına birer kurşun vatan kurtulsun vatandaş da! Bu ucuzlukdur beyim ucuz kahramanlıktır. Niye ergenekondan yargılananlara tek laf etmezsiniz? Türkiyenin 100 senedir başının belası bu zihniyet değil midir? Neden 60 dan beri on yılda bir kurtarılırız? Hiç merak etmiyor musunuz? Her kurtarılışta kaç sene gerilere gittiğimizi, Milletin başına şimdiye kadar ne çoraplar örüldüğünü? İhanetleri, Millete meydan okuyuşları? Merak etmiyorsanız çıkın sokaklara bağırın, Kahrolsun falanlar, Yiene kan yine gözyaşı, Yazık değil mi bu ülkeye, Bu ülke evlatlarına???? |
[B]Kim kimin parasini yemis goruyoruz , evladi da olsa cezasini cekiyor . Basbugun evlatlari hayirsiz cikmissa ne yapsin canlansin mi ! Tayyibi Türkes'le kiyaslamak çok buyuk hata olur zaten , sonra hakarete maruz kaldim demeyin . Illa her konuda Ya Turkes ya Ülkücüer .
MasaAllah asiret gibi aile . Tebrikler . Milletinin cebine gore konuscaksin yoksa susacaksin . Teget gecmiyor hersey :)[/B] |
Çok güzel bir yazı yazmış gazeteci, kutluyorum. 20 sene önce bir fabrikada çalışan ve grev gözcülüğü yapan bir kişinin bu zaman zarfinda böyle yerlere gelmesi, bilimsel olarak araştırılmalı ve okullarda eğitim amaçlı ders verilmelidir.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:53. |