![]() |
Cevap: Esentepe Iftaiye açıldı
[QUOTE=Rallim58;509763][B]Halit hocam 1 yılı aşkın süredir hizmette olan, itfaiyeden bahsediyoruz doğru mudur?. Sizin evin karşısı olmasından dolayı, en iyi bilen siz olmalısınız..![/B][/QUOTE]
Evet Abi.Sami Aydın zamanında başlamış çoğunluğu bitmişti inşaatın.Zaten bayadır da hizmet veriyordu.Yani açılışın amacı belli..Demek istediğin doğru abi..:) |
Ben Sami Aydın döneminde hiç duymadım hatta zamanında kendi sitesinde bile yazmıyordu. Demek ki bu rutin işi büyük bir proje gibi görüp görkemli bir açılış gereği duymamış. Keşke yeni başkanda büyük işler yapsa da ondan sonra açılışlar böyle yapılsa.
|
[B]Kim yaptıysa yapsın amac sivasa hizmet değilmi??? Sivasımıza hayırlı olsun.............[/B]
|
[QUOTE=sultansehir;509781]Ben Sami Aydın döneminde hiç duymadım hatta zamanında kendi sitesinde bile yazmıyordu. Demek ki bu rutin işi büyük bir proje gibi görüp görkemli bir açılış gereği duymamış. Keşke yeni başkanda büyük işler yapsa da ondan sonra açılışlar böyle yapılsa.[/QUOTE]
Sami aydın döneminde önce 1 katlı idareten bir bina ve makina parkı yaptılar 2-3 araçlık.Daha sonra hemen yanındaki boş araziye dün açılan binayı yapmaya başaldırlar.Sonra seçim oldu işler değişti!Mesele bu! |
Esentepe için hayırlı olsun....
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:19. |