![]() |
Cevap: Ömer Yalçın geçmiş olsun...
merhaba arkadaşlar sizden bir ricaam olacak umarım beni kırmazsınız bugün perşembe site ailesi olarak bu gece yatmadan önce ömer kardeşime birer yasini çok görmezsiniz dimi lutfen bugün kardeşim için tek yürek olalım ve dualarımızı onun acil şifa bulması için yapalım canım kardeşime geçmiş olsun der allahtan acil şifalar dilerim ve dilek kardeşime ayrıca ailesine yine geçmiş olsun diyor ve sabır diliyorum rabbimden beni kırmıyacağınızı bildiğim için size şimdiden çok teşekkür ederim allah okuyandanda okumayandanda razı olsun hayırlı akşamlar hepinize.
|
[QUOTE=ayten58;517189]merhaba arkadaşlar sizden bir ricaam olacak umarım beni kırmazsınız bugün perşembe site ailesi olarak bu gece yatmadan önce ömer kardeşime birer yasini çok görmezsiniz dimi lutfen bugün kardeşim için tek yürek olalım ve dualarımızı onun acil şifa bulması için yapalım canım kardeşime geçmiş olsun der allahtan acil şifalar dilerim ve dilek kardeşime ayrıca ailesine yine geçmiş olsun diyor ve sabır diliyorum rabbimden beni kırmıyacağınızı bildiğim için size şimdiden çok teşekkür ederim allah okuyandanda okumayandanda razı olsun hayırlı akşamlar hepinize.[/QUOTE]
size katiliyorum ayten baci simdi bende yasin okur ve dua edrim duamiz deegrli kardesimiz omer ve butun hastalara gelsin |
saygi degerli kardesim omere gecmis olsun rabbimden acil sifalar diliyorum insallah eskisinden daha ii olup aramaiza donmek umidiyle rabbim yardimcisi olsun ailesine ve esine gecmis olsun
|
[B] Hastalıklar, insanlar arasında ki hürmet, merhamet ve sevgi tohumlarını yeşertir, ayrıca eski dostluk ve muhabbetleri de tazeler sıhhatin ehemmiyetini hissettirir ve Allah’ın bize verdiği nimetleri hatırlayıp şükrümüzü artırmamız gerektiğini hatırlatır bu vesile ile Ömer kardeşime acil şiflar dilerim allah yuvasına ve sevdiklerin bağışlar inşallah
Eshâb-ı kirâm, bu duâyı hep okurdu. Bu duâda, dileğin kabûl edilmesi için, Muhammed aleyhisselâmı vesîle edilmektedir. [COLOR="Red"] Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm [/COLOR][/B] [B] Bizde ömer kardeşimiz için bu duayı okuyalım şifa olur inşallah[/B] |
[B]Geçmiş olsun Allah şifa versin...[/B]
|
ömer emmim gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin
|
[I][COLOR=black]Ömer büyük gecmis olsun,cok üzüldüm, bütün dualarim seninle ALLAH im acil sifalar versin. Aramiza dön seni cok özledik.[/COLOR][/I]
|
ilginizden dolayı başta dost gülü ve altuntaş abim olmak üzere ayrıca bu konuyu beni kırmayıp açtığı için arif bey kardeşime çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah sizlere sağlık sıhhat versin hepinize kardeşime tekrar geçmiş olsun diyor ve rabbimden acil şifalar diliyorum dilek kardeşimede sabır diliyorum.
|
Biliyordum hissetmiştim desem elden ne gelir ki,,,,
uzun zamandır ayrı kalmıştım doyumsuz muhabbetinden... Duydum ve içimde yanan ateşin sebebi demekki buymuş dedim.... Ömer abi. geçmiş olsun dileklerimle, YÜCE RABBİM'den acil şifalar dilerim.. Dua inmekte olan ve inecek olan musibetlere kalkandır.. İçimdeki tüm yakarışlar senin için, dilimden dökülen bildiğim tüm dualar ve niyazlar senin saglığına kavuşman için... çektiğim tüm özlemlerin ulaşacağı adres senin tekrar saglığına kavuşup sabahlara kadar devam eden sohbetlerimizin devamı için.. Canım abim geçmiş olsun... YÜCE RABBİM biz aciz ve noksan kullarının senin saglığın için yaptığımız duaları geri çevirmeyip, seni eski saglığına ulaştırmak için kabul eyleye.... |
ömer kardeşim ALLAH ım acil şifalar fersin inşallah tez zamanda kavuşuruz çok özledim seni her akşam msn ki sohbetini
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:07. |