![]() |
Cevap: Sevgililer Günü hareketliliği
hee saçmada bir nevii gönül almada denile bilir bir sene boyunca kırıyoruz birbirimizi 14 şubatıda bahane ederek gönül alıyoruz çaktırmadan galibada evlilik yıl dönümü nişanlılık yıldönümü tanışma yıldönümü bakışma yıldönümü ilk kavga yıldönümü ilk bebek sahibi olma yıldönümü doğum günü bebişlerin doğum günü
doğum günü haricinde o kadar çok saçmalık varki bakın yazdım yukarı gördünüzmü bunları kutlayanlar var valla ben değil ben sadece ilk evlendiğim tarihi biliyorum o kadar ikinciyi bilmiyom kurban bayramıydı onu biliyom sadece çünkü o gün bende kurban seçilmiştim dayımla anam tarafındanda ondan aklımda kaldı neyse sevgililer gününüz kutlu olsun uşaaaaaaaaaah daha nice senelereeeeee.bence çiçek almayın be kuruyunca çöpe gidiyor onun yerine maydanoz alın hiç değilse salataya yemeğe kullanırsınız onun neyi eksik çiçekten. |
benim boyle bir sorunum yok cunku sevgilim yok:):):):):):):):):):):)
|
hah senden iyisi yok desene benim oğlum küçükken naapardı biliyomusun kızla arkad olur sevgililer gününe iki gün kala yada doğum gününe iki gün kala kavga eder ayrılırdı 13 14 yaşlarındayken niye kavga ettin oğlum amaaaan anne sevgililer günü geliyor param yoktu naapıyım derdi şimdi anlatıyorumda gülüyor sahiden yoktu anne diyor.
|
[QUOTE=ayten58;520763]hah senden iyisi yok desene benim oğlum küçükken naapardı biliyomusun kızla arkad olur sevgililer gününe iki gün kala yada doğum gününe iki gün kala kavga eder ayrılırdı 13 14 yaşlarındayken niye kavga ettin oğlum amaaaan anne sevgililer günü geliyor param yoktu naapıyım derdi şimdi anlatıyorumda gülüyor sahiden yoktu anne diyor.[/QUOTE]
en dogrusunu yapmis biz yaptikta ne oldu elde ne sevgili kaldi nede para:):):):):):):):):):):):):):):):) |
Sevgililer sevgililer gününü heyecanla mı bekliyor?Neden? onlar sevdiğine sevgisini göstermek için o günü mü bekliyorlar? yazık onlara ya 5 liralık güle o gün 20 lira veriyorlar
|
isin espirisi bir tarafa bence gerek yok bir insan sevgisini bir gunemi sigdiracak sevgiliye hediye vermek onu mutlu etmek dunyanin en guzel seyi ondort subat sevgilliler gunu degilde bence cicekciler gunu.
|
[COLOR="Red"][B]bence sacma, cunku sevgilini sadece o gun mu hatirliyorsun deger veriyorsun. Yani anlami ne oyle bir gunun? sevgililer gunu bir gun degil bir senenin her gunu olsun..
tabi kutlayanlarada birsey demiyorum herkesin kendi secimi...[/B][/COLOR] |
[B]çiçek almak isteyenlere coşkun çiçekçiliği tavsiye ederim.:D
maliyetine satışlar yapıyor.:)[/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;520705][B]Anneler günü ve babalar gününe tamamda bu ne kadar saçma bir gün insan sevdiklerini sadece 14 şubat'ta mı hatırlıyor.Geriye kalan 364 günde ne yapıyor acaba :confused:[/B][/QUOTE]
Ne yaparsin Semih'im öyle iste, ne sen anlarsin ne ben anlarim :D |
ne saçma ya sevgililer günüymüş.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:55. |