![]() |
Cevap: Kütüphane yapacağız
Daha önce bu bina ile ilgili bir çalışma yapmışlar ve mevcut binanın en fazla 20 yıl kullanılabileceğini söylemişlerdi.Ardından da cumhuriyet tarihini yansıtan 4 katlı özgün bir bina projesi olduğu haberi yayınlanmıştı. O yüzden ben binanın yıkılıp yeni bir kütüphane yapılacağını düşünüyorum.
|
[COLOR="Red"][B]Aslinda proje cok iyi dusunulmus, ama soyle bir sey de var, bizim hemserilerimizin okuma aliskanligi yok, gunumuzde artik internet daha cok kullaniliyor. Proje cok guzel ama sonuc alinirmi bilmem, yapildiginda bos duracagina bence baska bir proje icin kullanilabilirdi, umarim yanilirim... [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=semih5844;535532]Daha önce bu bina ile ilgili bir çalışma yapmışlar ve mevcut binanın en fazla 20 yıl kullanılabileceğini söylemişlerdi.Ardından da cumhuriyet tarihini yansıtan 4 katlı özgün bir bina projesi olduğu haberi yayınlanmıştı. O yüzden ben binanın yıkılıp yeni bir kütüphane yapılacağını düşünüyorum.[/QUOTE]
sende aynı görüşteyiz önce de ben aynı yazmıştım. |
2 yıla yakın bir süredir bir şehirde kendi binasında faaliyet gösteren bir kütüphane olmaz mı? 2 yıl da kütüphanenin tamalanması için geçer etti 4 yıl..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:40. |