Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bakan Yıldırım, yarın Sivas'ta (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=34997)

m_serbetci 06.05.2010 23:01

SİVAS BENİM BEN SİVASIM...

BİZİ YÖNETENLER BENCE SAYIN BAKANIMIZ HOŞGELDİNİZ ,SAYIN BAKANIMIZ GÜLE GÜLEDEN BAŞKA BİŞEY DİYEMEZ... BENBAKANA MEKTUPYAZIP VERMEYE ÇALIŞACAĞIM AMA KORUMA DUVARINI AŞABİLİRSEM... YOKSA SİVASLININ İŞİ ALLAHA KALMIŞ... KOLTUĞA OTURANLAR SİVASI DEĞİL KOLTUĞUN RAHATLIĞINDAN YERLERİNEDEN KALAKAMIYORLAR...

BOUN 06.05.2010 23:14

Cevap: SİVAS BENİM BEN SİVASIM...

[QUOTE=m_serbetci;551193]BİZİ YÖNETENLER BENCE SAYIN BAKANIMIZ HOŞGELDİNİZ ,SAYIN BAKANIMIZ GÜLE GÜLEDEN BAŞKA BİŞEY DİYEMEZ... BENBAKANA MEKTUPYAZIP VERMEYE ÇALIŞACAĞIM AMA KORUMA DUVARINI AŞABİLİRSEM... YOKSA SİVASLININ İŞİ ALLAHA KALMIŞ... KOLTUĞA OTURANLAR SİVASI DEĞİL KOLTUĞUN RAHATLIĞINDAN YERLERİNEDEN KALAKAMIYORLAR...[/QUOTE]

Eskiler ''At sahibine göre kişner'' demişler, maalesef Sivas'ımız vasıfsız ve kalitesiz insanlar tarafından yönetildiği için bir türlü istenilen kaliteyi ve vasfı yakalayamıyor, şehrimiz de onu yönetenlerin seviyesinde kalıyor. Ne zaman kırılacak bu zincirler bilmem! Ama ümitliyim bunca sevdalı insanın emeği, isteği ve gayreti arsızları, vasıfsızları haketmedikleri koltuklardan indirecek bir gün!

burak5866 07.05.2010 11:14

Cevap: Bakan Yıldırım, yarın Sivas'ta

bakanım havaalanı hem en uzun pist yapıldı hemde modern terminal binası yapılıyor ama sivasa uçak gelmiyor.birazda onunla ilgilenseniz.mesela izmir bursa antalya yada yurtdışından hatta ankaradan bile sivasa uçak seferleri konsa olmazmı neden kimse bir baskı oluşturmuyor bu konuda.

semih5844 07.05.2010 16:35

İnşallah Bakanımız Sivas'tan yeni uçuş sözleri vererek ayrılır. Sabiha gökçen,ankara,izmir,antalya gibi yerlerden uçuşlar konması gerektiğini herkes söylemiş ben de katılıyorum ama bir de hiç kimse İstanbul Atatürk havalanından akşam uçuşlarına yer vermemiş.Bence hafta sonları çok talep olur. Çünkü haftasonu için İstanbul'a giden pek çok yakınım eğer akşam uçağı olsa pazar gününüde istanbulda geçirir akşam geliriz diyorlar. İnşallah bu yazdıklarımızı Sivas'ı yönetenler okuyordur!!!

Akif 07.05.2010 16:59

Bakan isteyen şehirlere klasik siyasi bir laf vardır "Sizin bakanınız benim"..Binali Yıldırım bu lafı Sivas için kullanmıştı ama gerçek manada kulanıyor,sözünün arkasında duruyor.Sağolsun!

burak5866 07.05.2010 19:53

binalı yıldırım öbür dönemde sivas vekili olsun diyenler.lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

m_serbetci 07.05.2010 22:26

OSMAN YILDIRIM SAYIN BAKANIN KARŞISINA ÇIKIP AYNEN ŞUNLARI SÖYLEDİ. HAVAYOLU İŞİ TAMAM KARAYOLU İŞİ TAMAM DEMİRYOLU İŞİ TAMAM SİVASA DENİZ İSTİYORUZ... DEDİ:)))))))))))))))))) HAVAALANINA UÇAK İNMİYOR! HIZLI TREN 2013 E KALDI... YOLLAR 2 YILDA BOZULDU... OSMAN YILDIRIM LENS Mİ TAKIYOR ACABA DÜNYADAN HABERİMİ YOK... SUNEXPRESS İZMİR SAW UÇUŞLARINI DURDURDU TOKATTAN BİLE ANKARAYA UÇUŞ VAR... SAHİPSİZ SİVASIM...

İsmail Özçelik 07.05.2010 22:28

Evet sahipsiz Sivas'ım ufukları ancak o kadar yönetenlerin maalesef.

h.a.y. 07.05.2010 22:37

[QUOTE=m_serbetci;551547]OSMAN YILDIRIM SAYIN BAKANIN KARŞISINA ÇIKIP AYNEN ŞUNLARI SÖYLEDİ. HAVAYOLU İŞİ TAMAM KARAYOLU İŞİ TAMAM DEMİRYOLU İŞİ TAMAM SİVASA DENİZ İSTİYORUZ... DEDİ:)))))))))))))))))) HAVAALANINA UÇAK İNMİYOR! HIZLI TREN 2013 E KALDI... YOLLAR 2 YILDA BOZULDU... OSMAN YILDIRIM LENS Mİ TAKIYOR ACABA DÜNYADAN HABERİMİ YOK... SUNEXPRESS İZMİR SAW UÇUŞLARINI DURDURDU TOKATTAN BİLE ANKARAYA UÇUŞ VAR... SAHİPSİZ SİVASIM...[/QUOTE]

hiç şaşırmadım. vali, belediye başkanı ve osman yıldırım Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle Sivas'ın ruh(suz) üçüzleri..

kendi konutları işyerleri olsa ne belediye dinliyorlar ne kanun ne hukuk .. ancak söz konusu sivas olunca nedense beyefendilerin muhteşem açılımlarını birileri engelliyor oluyor..

ah sivasım ah kimlere kaldı emanetin...o hızlı tren de 2013 e bitmez onu da söyleyeyim bu arada .. daha yerköyden çıkamadı şantiye 2 yılda 240 km yi nasıl alacaklar kaplumbağa hızıyla..

m_serbetci 07.05.2010 22:41

[QUOTE=sultansehir;551548]Evet sahipsiz Sivas'ım ufukları ancak o kadar yönetenlerin maalesef.[/QUOTE]
İNANAMIYORUM TİCARETİN BAŞKANI TİCARET ODASI BAŞKANI SİVASTAN HAVAALANINDAN HABERİ YOK... BU ŞEHİR DÜZELEN KADAR BEN ÖLMÜŞ OLURUM... EN İYİSİ TERK ETMEK... UZAKTAN SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞMAK... BASINDADA İŞ YOK... GİDİP OSMAN YILDIRIMA İZMİR SAW UÇUŞLARI NEDEN DURDU DİYE SORSALAR SAW NEYKİ DER... O HATLARDA HANGİ HAVAYOLU ŞİRKETİ VAR SİVASA NE KADAR UÇUŞ VAR BİLMEZ... ŞURDA TOKAT TC DEVLETİNE HAVAYOLU ŞİRKETİ KURDURDU... BİZ ELİMİZDEKİLERİ ÇEVRE İLLERE VERMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPAMIYORUZ...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:11.