Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Baykal İstifa Etti.. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35052)

_DuMaN_58 10.05.2010 17:03

Cevap: Baykal İstifa Etti..

[B]Bize de Güle Güle Baykal demek düşer heralde.[/B]

COBANSARAYLI 10.05.2010 17:08

haber dogruysa kendisine hizmetleri icin ve demokrasinin onunu actigi icin tesekkurler ulkemizin yeni liderlere ihtiyaci var kendisinin misyonu bitmisti iyi yapmis cok gec kalmisti simdi siyaset hareketlenir

FurkaN 10.05.2010 17:53

[B]Açıkcası kötü bir şekilde gitti diye düşünüyoruz ancak gitmedi. Tabandan gelen baskıya dayanamadım diyecek ve kurultayda tekrar aday olacak. Karşısına kimsede çık(a)mayacak çünkü birisi çıktığı zaman ihale ona kalacak diyeceklerki "mezar soygunculuğu yapıyorsun hep bu anı bekliyordun" böylece Baykal güven tazelemiş ve paklanmış olarak geri dönecek. Bunlar benim düşüncelerim benim görüşüm bu, olma ihtimali de bence çok yüksek.[/B]

burak5866 10.05.2010 18:06

bu haberi ilk bizim sitede duydum ve inanamadım ama gerçekmiş.baykaldan da böyle bir şey beklemezdim şahsen.ülkemizi böyle adamlarmı yönetecek daha diğerlerinin nesi çıkacak bakalım.

Ertugrul 10.05.2010 18:22

[B][I]Baykal basın toplantısında böyle bir ilişki yok diyemedi! Genel başkanı ile Vekilinin gayri meşru ilişkisi bulunduğunu öğrenen tabanın da halen destek veriyor olması ilginç (her iki tarafta yok böyle bir şey yok demediğine göre kabul ediyoruz), bu nasıl bir ahlak anlayışıdır, her iki tarafta evli hayret doğrusu . En azından Baykal tabanından, ve bayan milletvekilinden daha onurlu davranmış ve istifa etmiştir. Tabanada gider ayak Hoca Efendi mesajı verdi, neler oluyor, neler ...[/I][/B]

FurkaN 10.05.2010 18:29

[QUOTE=Ertugrul;552366][B][I]Baykal basın toplantısında böyle bir ilişki yok diyemedi! Genel başkanı ile Vekilinin gayri meşru ilişkisi bulunduğunu öğrenen tabanın da halen destek veriyor olması ilginç (her iki tarafta yok böyle bir şey yok demediğine göre kabul ediyoruz), bu nasıl bir ahlak anlayışıdır, her iki tarafta evli hayret doğrusu . En azından Baykal tabanından, ve bayan milletvekilinden daha onurlu davranmış ve istifa etmiştir. Tabanada gider ayak Hoca Efendi mesajı verdi, neler oluyor, neler ...[/I][/B][/QUOTE]

[B]Fethullah Gülen mesajı vermesi neden acaba ? En çok merak ettiğim soru bu neler oluyor taban her zaman hedefe Fethullah Gülen'i mi koyuyor ? Ya da Baykal başka hesaplar içinde mi ? soru üstüne soruuu [/B]

GÖVDELİ 10.05.2010 18:34

valla ben üzüldüm ya ben baykalın genel baskanlığın memundum neden memundum bir MHP li olarak adam hiç ikdidar olamadıda ondan memundum adam hep muhalefet hap muhalefet küsmüş seçmenlerine ama bu bir oyun olmasın kesin bir taktik bakıp görcez

ama ülkeye memfati olduysa yinede allah razı olsun derim ben

WåñTêd_øØ7 10.05.2010 18:48

İstifa ederken bile çamur atmayı bırakmıyor...

Görüntüler komple montaj ise sonuna kadar savaş niye istifa ediyorsun her seçimlerde kaybedip utanmadan koltuğuna gerile gerile oturan baykal bi kaset yüzünden istifa edermi :D

Ertugrul 10.05.2010 18:50

[QUOTE=FurkaN;552367][B]Fethullah Gülen mesajı vermesi neden acaba ? En çok merak ettiğim soru bu neler oluyor taban her zaman hedefe Fethullah Gülen'i mi koyuyor ? Ya da Baykal başka hesaplar içinde mi ? soru üstüne soruuu [/B][/QUOTE]

[B][I]Valla hocam benim aklıma üç şık geliyor.

Ya Baykal şakirt oldu. Gençlik Rehberini atlayıp İhtiyarlar Risalesine direkt geçiş yapacak :D

Ya korktuğu çok daha fena bilgiler var ve bu bilgilerin açığa çıkmasını Pensilvayanın himmeti ile engelleyiceğini düşünüyor. :rolleyes:

Veyahutta Hocaefendi çok etkili ve içten konuştu, günah varsa tevbede var Baykalcım dedi ve ona yol gösterdi. Baykal'da samiyetinden etkilendi ve Tayyip bide İmam Hatip mezunu olacaksın insan bi yol gösterir demek istiyerek her zamanki muhalif tarzını ortaya koydu.;) [/I][/B]

Siyahnur 10.05.2010 18:50

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Haberlerde izledim, inanamadim:Ben öyle bisey yapmadim diyemiyorda neden benim gizli iliskimi cekiyorlar, komplo bu diyor.

Allah islah etsin.

Bundan sonrasida hayirlisi olsun ...[/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:08.