Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Liseli gençler üniversite sınav sistemini protesto etti (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35446)

goramaz 07.06.2010 19:47

Cevap: Liseli gençler üniversite sınav sistemini protesto etti

yapmadıkları bir eylem yapmak kalmış ki zaten .. onun dışında merak etmeyin sandığınız kadar mağdur değiller.

ozanberk2010 08.06.2010 03:55

[QUOTE=LaEdri;558727]Hangi haklarını arıyorlar merak ettim?
Ellerinden alınan bir hak mı var ya da var olan bir hakları mı alınmış?
Ha İmam-Hatipli ya da meslek liselilerelse kabul..

2-Protesto,grev boş demedim,sizler için boş dedim,yani o protestoyu yapan öğrenciler için.Şimdi işçilerden,köylüden girip sendikacılık yapma bana!

3-Ben bu işin içindeyim.Gerçekten okumak isteyen her türlü okuyor.Köylü öğrencim de var,zengin de..Okumak isteyen köylü öğrenci de ,yatılı öğrenci de zehir gibi okuyor valla!
Bir öğrnci çabalar,soruların tamamını yapar ancak karşısına biri geçip,dur sen doktor olamazsın a da herhangi bir meslekten olamazsın derse o zaman haksızlıktan bahsedebilirsin![/QUOTE]
YAV sen hakkaten yoksa öğretmenmisin. vah benim sivaslı veyaa yurdum öğrencilerine vahh. senin ülkenin geleceği için hazırlayacağın öğrencileri hiç merak etmiyorum. yazından belli nasıl bir gençlik, gelecek yetiştirdiğin.Pısırık,hak aramayan,İTAAT EDEN,araştırmayan,düşünmeyen,fikrini söylemeyen bir gençlik yetiştiriyorsun çok belli.

[QUOTE=LaEdri;558727]Hangi haklarını arıyorlar merak ettim?
Ellerinden alınan bir hak mı var ya da var olan bir hakları mı alınmış?
Ha İmam-Hatipli ya da meslek liselilerelse kabul..

2-Protesto,grev boş demedim,sizler için boş dedim,yani o protestoyu yapan öğrenciler için.Şimdi işçilerden,köylüden girip sendikacılık yapma bana!

3-Ben bu işin içindeyim.Gerçekten okumak isteyen her türlü okuyor.Köylü öğrencim de var,zengin de..Okumak isteyen köylü öğrenci de ,yatılı öğrenci de zehir gibi okuyor valla!
Bir öğrnci çabalar,soruların tamamını yapar ancak karşısına biri geçip,dur sen doktor olamazsın a da herhangi bir meslekten olamazsın derse o zaman haksızlıktan bahsedebilirsin![/QUOTE]

Bak senin zihniyetindeki öğretmenlerin 40-50 yıldır yetiştirdiği öğrencilere bak. ülkenin göbeğinde bir şehir doğudaki illerin bazılarından daha geri kalmış, sanayisi yok,işsizlik hat safhada,yatırım yok. bide varolan işyerlerinin taşınmasına itaat ederek pısırık şekilde izleyerek ,hak aramayı bilmedikleri için bişey yapacak yetenekleri bile yok. neden çünküü senin zihniyetin böyle bir toplum yetiştiriyor. aman haa pretosto etmeyin,hak aramayın,haksızlılara karşı gelmeyin. yoksa komunist,dinsiz,vatan hayini olursunuz zihniyeti.sana sivastaki işsizlikle ilgili,yatırımlrın yapılmamasıyla ilgili ve işyerlerini taşınmasıyla ilgili neler yaptın diye soracaktım ama vazgeçtim sormuyorum. hiçbişey yapmadığın ve yapanlarada engel olacak bir zihniyette olduğun belli çünkü.

LaEdri 08.06.2010 17:01

Sana cevap yazmaya değer bulmuyorum.
Senin gibi kendini insan sarraflığı yaptığını sanıp,hiç tanımadığı insanlar hakkında asılsız ve mesnedsiz cümleler kuran biriyle tartışmam hatadır!
Bunu da geç!Benim Sivas sevdam seninle tartışmaya konu olamayacak kadar büyüktür!
İşine bak!Biz bu memlekete ,memleket sevdalısı bireyler yetiştiriyoruz,laf üretmiyoruz!

ozanberk2010 08.06.2010 20:11

[QUOTE=LaEdri;558817]Sana cevap yazmaya değer bulmuyorum.
Senin gibi kendini insan sarraflığı yaptığını sanıp,hiç tanımadığı insanlar hakkında asılsız ve mesnedsiz cümleler kuran biriyle tartışmam hatadır!
Bunu da geç!Benim Sivas sevdam seninle tartışmaya konu olamayacak kadar büyüktür!
İşine bak!Biz bu memlekete ,memleket sevdalısı bireyler yetiştiriyoruz,laf üretmiyoruz![/QUOTE]

vermiyorum değil. verecek cevabın yok da ondan. kendinin sıfır yapın ortaya çıkacakda ondan,fikrin yokda ondan.eğer varsa fikrin karşı görüşün eleştirdiğim maddeşeri konulları tek tek karşı fikirle çürütürsün.

LaEdri 08.06.2010 23:08

Öncelikle senin yaptığın eleştiri değil,hiç tanımadığın birisine işkembeden hakaretler savurmaktır.Sen benim görüşlerime değil,mesleğime eleştiri getiriyor,sonra da nasıl yaptığını kendin bile bilmediğin şekilde çıkarımlar yapıyorsun.Seninle tartışıp "sıfır" olacağıma,"sıfırım" deyip yalan söylerim daha iyi.Sana daha cevap yazmayacağım!
Haddini bil!

sivaslıgenç 08.06.2010 23:58

Orada bulunan öğrencilerin emınım çoğu bir kaç kişinin gazıyla orada bulunuyorlar ve neyi savunduklarını bile bilmiyorlar.

Öss , Ygs , vs. vs. kalksın diyelım kı yerıne ne gelebilir bir çözüm yolları varmı acaba yoksa sadece iş olsun diyemı konuşuyorlar?

Bende Öss ye hazırlanıyorum ve sınava gerçekten çalışıpta orda burda Össyi eleştiren görmüyorum , adam akllı çalıştıktan sonra Öss Vız gelir Tırıs gider ...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:54.