![]() |
Cevap: 429 bin 621 seçmen oy kullanacak
%80 sivasin evet diyecek gibi geliyo bana öylede olmasi gerekiyo
|
haydi hayırlısı
bana göre % 55 hayır %45 evettirrr sivastan bu artık anayasa değil akp oylaması bunu kabul edin |
Ne çıkarsa kaçta kaç çıkarsa çıksın önemli değil, önemli olan ne yaptığını bilmektir, yani bu mesele öyle bir hal aldıki resmen seçim havasına sokuldu, eğer gidişattan memnunsanız bir dönem daha akp başımızda kalsın deniyorsa EVET yok memnum değilim gidişattan denmek isteniyorsa HAYIR olayına getirildi.
Ne diyelim yinede hayırlısı olsun. Benim tahminimde AKP-BBP oyları evet, CHP-MHP diğer ufak partilerde hayır diyecek yüzde 60'a 40 gibi bir oran çıkabilir. |
[QUOTE=abircan;572311]haydi hayırlısı
bana göre % 55 hayır %45 evettirrr sivastan bu artık anayasa değil akp oylaması bunu kabul edin[/QUOTE] tamam abircan bekliyelim görelim ben AKP li değilim hicbirzaman oy vermedim BEN MHP liyim ama evet diyeceğim cunta anayasasiyla kalmak isdemiyorum ve bekleyip görelim |
[QUOTE=doğan bulut58;572314]tamam abircan bekliyelim görelim
ben AKP li değilim hicbirzaman oy vermedim BEN MHP liyim ama evet diyeceğim cunta anayasasiyla kalmak isdemiyorum ve bekleyip görelim[/QUOTE] cuntanın askeri var birde sivili var bunun, buna dikkat edelim askerden kurtulalım derken sivil cuntadan yaka silkmeye şimdiden başladık, parti yapılanması oldu devlet ertık, badem bıyığın şef müdür danışman mühim işadamı olmağı bir protokol kalmadı artık naberrr, devleti yok engelliler merkzi yok mesleki eğitim kursları diye diye bir soyuyorlar anlatamam, şu istanbuldaki akbil hala sırrr her atıyosun tl alıyosun plastik jetonu milyonlarca lira kayıtsız dolaşıyor, bankadan geçmeyen ödeme sistemi ile çalışıyor bu denizfenerciler |
yine döktürmüş abir...konu ne sen ne diyorsun ne alaka anlamadım sen nasıl bakıp ne görüyorsun anlamak zor konuya dön sen sorunlarınla alakalı konu aç bizde oraya düşüncelerimizi yazalım
|
[QUOTE=abircan;572322]cuntanın askeri var birde sivili var bunun, buna dikkat edelim askerden kurtulalım derken sivil cuntadan yaka silkmeye şimdiden başladık, parti yapılanması oldu devlet ertık, badem bıyığın şef müdür danışman mühim işadamı olmağı bir protokol kalmadı artık naberrr, devleti yok engelliler merkzi yok mesleki eğitim kursları diye diye bir soyuyorlar anlatamam,
şu istanbuldaki akbil hala sırrr her atıyosun tl alıyosun plastik jetonu milyonlarca lira kayıtsız dolaşıyor, bankadan geçmeyen ödeme sistemi ile çalışıyor bu denizfenerciler[/QUOTE] o senin görüşün görüşüne saygı duyarım benim yorumumda benim görüşün hayırlısı neyse o olsun inşallah |
> ÇORUM AA
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli il il dolaşıp meydanlarda halktan “hayır” istese de 12 Eylül 1980 darbesini görmüş ülkücüler referandumda evet demeye hazırlanıyor. Bunlardan biri de 12 Eylül darbesi sonrası “MHP ve ülkücü kuruluşlar davasında” idamla yargılanan ve uzun süre hapis yatan Mustafa Seyrek. Halk oylamasında Anayasa değişikliğine “evet” diyeceğini açıklayan Seyrek, 1977 yılında Çorum Ülkü Ocakları yöneticisiyken gözaltına alınıp tutuklandığını, Mamak ve Sinop Cezaevleri dahil olmak üzere Türkiye’nin çeşitli cezaevlerinde 13 yıl yattığını işkencelere maruz kaldığını söyledi. İDAM EDECEKLERDİ Adının “idamlıklar” listesinde yer aldığını, ancak uzun süren mahkemeler sonrası cezasının hapse çevrildiğini anlatan Seyrek, yan ranzasında yatan Ali Bülent Orhun’un idam edildiğini belirtti. Yaşadığı acı dolu günlerin ardından darbecilerin yargılanmasının önünü açan Anayasa değişikliğini önemsediğini ifade eden Mustafa Seyrek, “Kaybettiğim arkadaşlarım ve vicdani sorumluluğum için halk oylamasında ‘evet’ diyeceğim. ‘Hayır’ dediğim zaman hem kendime, hem de arkadaşlarıma yapılan zulümleri kabul etmiş olurum” diye konuştu. > DİYARBAKIR İHA 12 Eylül günü Anayasa değişikliği için yapılacak olan referanduma kısa bir süre kala Diyarbakır’da ‘evet’ sesleri yükselmeye başladı. BDP’nin referandumu boykot kararı sürerken, Diyarbakır’da Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR), Demokrat Kürtlerin Arayışı, Kürt Devrimci Demokratlar Hareketi, Dicle ve Fırat Dialog Grubu bir araya gelerek referanduma ‘evet’ diyeceklerini açıkladı. Grup adına bir açıklama yapan HAK-PAR İl Başkanı Arif Sevinç Anayasa değişikliğini yetersiz bulmalarına rağmen destekleyeceklerini söyledi. Basın açıklaması ayrıca Kürtçe ve Zazaca lehçelerinde de okundu. gördüğünüz gibi oy kullanacaklar kendini göstermeye başladı evetler tahminlerin üstünde olacak İNŞALLAH |
BBP belirleyici olacak Sivasta çünkü tabanı 2 ye bölündü BBP ciler evet ve hayır olarak daha geçen sene katil devlet Muhsin beyi devlet öldürdü diyen Yalçın Topçu Recep bey BBP gelince birden 360 derece döndü nasıl olduysa ve bu hareket BBP bitirdi
|
BU bir seçim değil ...referandum hükümetle sorunu olan seçimi beklesin
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:58. |