![]() |
Cevap: Fiyat biçilen öğretmenler
[QUOTE=Arif Coşkun;581089]13 Eylül geçti artık tam demokrasiye geçtik böyle şeyler artık olmaz 12 Eylül öncesi olsa inanırdımda inanmam bir yanlışlık olmalı.[/QUOTE]
[B]Ben bir öğretmenim ve yukarıda yazılı olan haberin 12 eylülle falan ilgisi yok bu demokratikleşme değil bu o okul idarecilerinin kendilerince okullarına para bulma yollarından birisi ve bence haklılar.. Çünkü ilköğretim okullarına maddi ödenek gelmiyor devlet sadece elektrik,su ve yakacak giderlerini karşılıyor diğerlerine karışmıyor. hal böyle olunca okul idaresi diğer giderler için farklı yollar bulmak zorunda kalıyor. Her ne kadar kayıt parası yok dese de sayın bakan; okullar almak zorundalar ama burada velilerde de sıkıntı var çünkü hiçbir mahalle sakini mahallesindeki okula sahip çıkmıyor aman bizden para istemesin çocuğumuzu oyalasında da ne yaparsa yapsın diyorlar. 12 eylül demokratikleşme adına atılan adımlar için yapılan bir referandumdu ekonomiyi iyileştirme değil sapla samanı karıştırmayalım.[/B] |
[QUOTE=FurkaN;581430][B]Ben bir öğretmenim ve yukarıda yazılı olan haberin 12 eylülle falan ilgisi yok bu demokratikleşme değil bu o okul idarecilerinin kendilerince okullarına para bulma yollarından birisi ve bence haklılar.. Çünkü ilköğretim okullarına maddi ödenek gelmiyor devlet sadece elektrik,su ve yakacak giderlerini karşılıyor diğerlerine karışmıyor. hal böyle olunca okul idaresi diğer giderler için farklı yollar bulmak zorunda kalıyor. Her ne kadar kayıt parası yok dese de sayın bakan; okullar almak zorundalar ama burada velilerde de sıkıntı var çünkü hiçbir mahalle sakini mahallesindeki okula sahip çıkmıyor aman bizden para istemesin çocuğumuzu oyalasında da ne yaparsa yapsın diyorlar. [/B]
[B]12 eylül demokratikleşme adına atılan adımlar için yapılan bir referandumdu ekonomiyi iyileştirme değil sapla samanı karıştırmayalım.[/B][/QUOTE] Benim o yazım Salim58 arkadaşımızın yazısına istinaden yazılan bir yazı, topicin konusu için daha evvel yorumda bulunmuştum, sapla samanı karıştırmayacak kadar konuyu biliyorum elbetteki. Hem yapılan referandumun ekonomiyle alakası yokta ne demek? Sayın başbakanımız demedimi: "Hayır çıkarsa ekonomi tepetaklak gider, evet çıkarsa fırlama yaparız altı ay sonra büyük bir şahlanış yaparız kimse bizi tutamaz" Demekki ekonomiylede alakalıymış. |
Orduya ayrılan kaynağın birkısmı eğitimeayrılsa sorun kısmen azalır.Keşkeeğitiminin tek sorunu ekonomik olsa.
diğer taraftan burada geçen mesele tamamen müdürün işbilmezliğigerçekten çok ayıp etmiş . Öğretmenlik mesleği bu kadar ayağa düştüsonunda . Bilgiye verilen değer bu kadar. buna velilerin de izin vermemeleri gerekirdi. birkaç ay sonra veli gelip sınıfta bacakbacaküstüne atıp öğretmenden çay isterse şaşırmayacağım |
[QUOTE=FurkaN;581430][B]Ben bir öğretmenim ve yukarıda yazılı olan haberin 12 eylülle falan ilgisi yok bu demokratikleşme değil bu o okul idarecilerinin kendilerince okullarına para bulma yollarından birisi ve bence haklılar.. Çünkü ilköğretim okullarına maddi ödenek gelmiyor devlet sadece elektrik,su ve yakacak giderlerini karşılıyor diğerlerine karışmıyor. hal böyle olunca okul idaresi diğer giderler için farklı yollar bulmak zorunda kalıyor. Her ne kadar kayıt parası yok dese de sayın bakan; okullar almak zorundalar ama burada velilerde de sıkıntı var çünkü hiçbir mahalle sakini mahallesindeki okula sahip çıkmıyor aman bizden para istemesin çocuğumuzu oyalasında da ne yaparsa yapsın diyorlar. [/B]
[B]12 eylül demokratikleşme adına atılan adımlar için yapılan bir referandumdu ekonomiyi iyileştirme değil sapla samanı karıştırmayalım.[/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]kelimesi kelimesi ile katılıyorum [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:17. |