![]() |
Cevap: Yazıcıoğlu'nu uçak öldürdü şüphesi kafaları karıştırdı!
adamın biri daha itiraf etti erol ölmez.
[url]http://www.haber7.com/haber/20110206/Yazicioglunu-susturmak-icin-toplandik.php[/url] |
Allah hepseinin belsini versin basindan belliydi zaten kaza olmadigi.
|
Uçak havalimanından havalanır, gideceği rota bellidir. Rotasına uygun olarak yol alır ve ineceği havalimanına iner. Rotadan hafif bir sapma olduğunda jetler havalanır ve uçağı tekrar aynı rotasına sokar. Uçağın adı Türkiye’dir.
Özellikle son otuz yılda ülkemizde sivrilen insanlar bir bir yok edildi. Yazıcıoğlu ilk değildi, son da olmayacak. Sadece bir ülkenin beşyüz ajanı dolaşıyorsa bu topraklarda varın tabloyu siz oluşturun gözünüzde. Türkiye hiçbir zaman açıkta yara bırakmamayı başaramadı. Açık yarayı gören birileri de kabuk bağlamasına izin vermeden kaşıdıkça kaşıdı ve kaşımaya da devam ediyor. |
[QUOTE=Kibrisli;593583]Göz göre göre yalan söylüyorlar.... Hava Kuvvetleri Komutanlığı bu bilgiyi vermiş DDK'ya artı Ulaştırma Bakanı yani AKP'li bir bakan bu bilginin paylaşıldığını söylüyor hani şimdi yaygara koparan gazeteler ne yapacak diye sormak için söyledim Ulaştırma bakanını da yalanlayacaklar mı yoksa birçok yalan haberleri gibi bu yalan haber hiç olmamış gibi üstü örtülüp unutturulacak mı???
[/QUOTE] Zman Yaygara Gazetesi Değildir Kıbrıslı Yanlışını Düzeltiyim Önce Hürriyet,Milliyet,Habertürk Ve Sözcü yaygara gazetesi Belli bir amaca hizmet eden gazeteler. |
Arkadaşların kuyruk acısı varmış gibi yorum yapıyorlar gardaşım..azıcık harbi yürekden sevmişsen yazıcıoğlunu anlarsın hangi gazetenın hangı medyanın bu işin aydınlatılması için çaba sarfettiğini..unutma ki savcıların yargıçların vekillerin yapamadığını şu ülkede üç beş yürekli gazeteci sağlamıştır..sağlayacaktır da...gezin görün bakalım hangi medya gazete inrnet grubunda yazıcığluyla haberlere rastlayacaksınız....sizlere bırakıyorum..merak etme gardaş o medya sayesınde statuko kokan yazıyla takıyye kokan yazıyla mert ve yureklı hakıkat kokan yazıları ayırt eder fark eder ol duk dert etmeyın siz .....içiniz rahat olsun..birilerinin bu memleketin yiğitleriyle hesabı varsa artık bu milletinde hesabı olacak...ORDU PEYGAMBERİMİZİN OCAĞIDIR.SİZDEN DAHA YUREKLICE İNANMISIZDIR BUNA.AMA HELEKİ KARIŞMIŞ OLSUN ZATEN IDDIA ,İDDİALAR HAKIKAT OLDUĞU İSPATLANIRSA KAHRAMAN SAVCILARIMIZ GEREKENI BILIYOR...SİNCAN HAKIMI DE İSTANBUL HAKIMLERİ DE TÜRKİYE CUMHURIYETIİZ HAKIMLERİDİR.ŞÜPHE BARINDIRMAMALI.. MEDYA DA İSE ÖZELİYLE DEVLETİYLE TC NİN BAĞIMLI YANDAŞ YADA CANDAŞ MEDYASI OLABİLİR..KARIŞAN VAR MI...İDDİA EDİLENLER DİKKATLİ OKUNSUN DDK RAPORLARI MI DEĞİL Mİ...BENİM GAYEM HER TÜRLÜ İDDİANIN CİDDİYETLE İNCELENİP NETİCELENDİRİLMESİDİR.GÜZİDE KURUMLARIMIZDA ŞAİBE ALTINDA BIRAKILMADAN...
|
[YOUTUBE]_nylnCN04Jo[/YOUTUBE]
|
Bu ınsanları anlamıyorum ya....göreceksınız ve şahıt olacağız bu olayın aydınlığa kavuşmasıyla inşallah yakındır mumucu okkan suıkastlarıda aydınlanacaktır..Rabbim azdaha güc verirse inşallah iktidar olmak yetmiyor muktedir olunacak zamanlarda yakındır inşallah...ümit ediyorum bu on yıl içinde aydınlanacaktır...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:08. |