Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ın bu işini bitirin (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37855)

amazon10 11.04.2011 18:03

Cevap: Sivas'ın bu işini bitirin

akp işte yıllardır bizim köyün yolunu yapacak duruyordu. referandumdan önce bir kum döküldü herkes verdi oyu sonra gelen giden yok. geçenlerde gene gelmiş kum dökmüşler :) :) şimdi stadyumda o hesap olur.

mustafaarslan 11.04.2011 19:34

Sivasın işini bitirin derken ne demek istediğini Milletvekili adaylarını açıklayıca anladım Malesef akpnin bu adayları kazanırsa sivasın işi gerçekten biter
Kayseriye ilçe yaparlar yakında.....

KAOS 11.04.2011 21:24

Evet çok güzel bir başlık olmuş, daha önce bu haberi eleştirmiştim ama yazan arkadaşa ,nce mesajından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.
Sivasın işini bitiriyorlar...
Devam...
Hala sitede utanmadan 4-1 olur diyorlar, yav insanda birazçık vicdan olur....
Bunu öngörse bile az bir vicdanla dürüstlükle tepisini gösterir.
Ama nerede yiğit bide YİĞİDO olacağız..
Başlarım yiğidosuna da....

Reform 12.04.2011 10:12

Daha bitirilecek birşey kaldımı ki, sayın başbakan bırakın Allah aşkına lütfen bizle kafa bulmayın, seçime kısa bir süre kala yine koz kullanmayı bırakın, sessiz kalmanız daha mantıklı olurdu.

abircan 12.04.2011 11:20

akp sivasta biter bu seçimde bu vaatlerle hele daha da biter
sakın olaki dimyata pirince giderken eldeki 4 eylülden olmayalım bunlar gidici arkadaşlar aman şehrimişze , insanımıza sahip çıkalım lütfen sivasa sivaslıdan gayrı fayda yok

_DuMaN_58 12.04.2011 11:39

[QUOTE=KAOS;597863]
Başlarım yiğidosuna da....[/QUOTE]

[FONT=Century Gothic]Ben Yiğit bir şekilde hala 4-1 diyorum. Yada 3-1-1. Sen burda ne kadar bağırsan bağır, ne kadar anlatsan da hiçbirşey değişmeyecek.
[/FONT]

özgüven 12.04.2011 13:33

[QUOTE=KAOS;597863]Evet çok güzel bir başlık olmuş, daha önce bu haberi eleştirmiştim ama yazan arkadaşa ,nce mesajından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.
Sivasın işini bitiriyorlar...
Devam...
Başlarım yiğidosuna da....[/QUOTE]

[B]Evet bende 4-1 diyorum sen nediyorsun peki.? Aksi olursa sen utanacakmısın hiç zannetmiyorum bu yüzle zor utanırsın KAOS.;)[/B]

KAOS 12.04.2011 15:45

[QUOTE=özgüven;597977][B]Evet bende 4-1 diyorum sen nediyorsun peki.? Aksi olursa sen utanacakmısın hiç zannetmiyorum bu yüzle zor utanırsın KAOS.;)[/B][/QUOTE]

Senin yüzüne başlatma şimdi, terbiyesiz....
Ben neden utanayım, sen utan, senin verdiğin oylar yüzünden Sivas'ın 8 yılı gitti, bu gidenler nedeni ile işsiz kalanların, kahve köşesinde sürünenlerin, gelirleri azalanların hepsinin vebalı sen ve senin gibi AKP ye oy verenlerin boynuna, benim vicdanım rahat, ben AKP ye oy vermedim, bu olanlara katkım yok...

Utanmadan da sebep olduğunuz halde Sivas'ın kaybettiklerine zırıl zırıl ağladınız...
Ben bu formda Duman efendinin Sivas'ın kayıplarına ve AKP milletvekillerine dair bir sürü eleştirisini biliyorum.

Eğer AKP ye oy vermişse bu kayıplar için vicdanı rahatsız olmuş mudur?
Bu yeni açıklanan insanlarında yarın Sivas'ın haklarını koruyacağına ikna olmuş mudur?

Ben tahmininizi mi eleştiriyorum ve toto oynar gibi tahmini mi yazıyorum?
Konu tahmin ötesidir, konu akıl vicdan meselesidir.

Ama anlamak istemiyorsunuz ki, nasıl bir ruh halidir ki, nasıl bir inatçılıktır ki, bu vebali ve olumsuzluğu gördüğünüz halde dur diyemiyorsunuz..

KAOS 12.04.2011 15:50

[QUOTE=_DuMaN_58;597950][FONT=Century Gothic]Ben Yiğit bir şekilde hala 4-1 diyorum. Yada 3-1-1. Sen burda ne kadar bağırsan bağır, ne kadar anlatsan da hiçbirşey değişmeyecek.
[/FONT][/QUOTE]

Bak bir şeyi doğru söyledin, bu kadar lafın arasında...
"Evet, hiç bir şey değişmeyecek"

İnsan hak ettiği gibi yaşarmış...

Ben hak etmiyorum ve yaşamıyorum da Allah'a şükür halim vaktim, işim gücüm yerinde..
Ama vicdani ve insanı tepkimi ortaya koyuyorum, işsizler adına, açlar adına, kayıplar adına, soygunlar adına, yalan dolan adına...

Haketiğiniz gibi yaşamaya devam...

_DuMaN_58 12.04.2011 15:58

[QUOTE=KAOS;598002]
Ben bu formda Duman efendinin Sivas'ın kayıplarına ve AKP milletvekillerine dair bir sürü eleştirisini biliyorum.

Eğer AKP ye oy vermişse bu kayıplar için vicdanı rahatsız olmuş mudur?
Bu yeni açıklanan insanlarında yarın Sivas'ın haklarını koruyacağına ikna olmuş mudur?[/QUOTE]

[FONT=Century Gothic]Merak etmeyin bende AKP ye atmadım oyumu. Ama benim vicdanım yine de rahatsız. Çünki Sivasın bu hali beni çok üzüyor. Ben o parti yada bu parti seçilde diye küsmem. Yine Sivasa çalışırım. Sivas için en iyisini düşünürüm.[/FONT]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:58.