Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   SİVAS'IN VEKİL DURUMU NE OLUR (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37863)

LaEdri 11.04.2011 19:38

Cevap: SİVAS'IN VEKİL DURUMU NE OLUR

Doğan Ürgüp'ü de beğenmiyoıruz..Yolsuzluk ya da arsızlık yaptığı için mi eleştiriyoruz,beğenmiyoruz?

tavarih 11.04.2011 19:51

Hilmi Bilgin dışında adaylar hakkında umutluyum.

Mustafa Açıkalın, Sami Aydın, Bekir Ulubaş veya Selahattin Çimen isimlerinden birisinin daha listede olmasını isterdim.

Özellikle İsmet Yılmaz'dan çok umutluyum.

mustafaarslan 11.04.2011 20:18

[QUOTE=tavarih;597861]Hilmi Bilgin dışında adaylar hakkında umutluyum.

Mustafa Açıkalın, Sami Aydın, Bekir Ulubaş veya Selahattin Çimen isimlerinden birisinin daha listede olmasını isterdim.

Özellikle İsmet Yılmaz'dan çok umutluyum.[/QUOTE]

MESUDE NURSUNA MEMECAN denen kadın zaten mecliste degilmi gir meclisin sitesine bak ne yapmış bu güne kadar internette araştır tek yaptığı şey tayiple bazı rektörleri evinde buluşturması. Sivasın yerini sor haritada bulacakmı veya birgün sırca köşkünden başını çıkarıp sivasa gelmiş mi
Neyinden umutlusun veya neden umutlusun Galiba senin derdin sivas değil
Bu kadın zaten az olan milletvekili sayımızın dahada düşürülmesidir.
ama sizi görünce bunlar bile bize fazla diyorum.

HaKaaN 11.04.2011 20:38

[QUOTE=LaEdri;597860]Doğan Ürgüp'ü de beğenmiyoıruz..Yolsuzluk ya da arsızlık yaptığı için mi eleştiriyoruz,beğenmiyoruz?[/QUOTE]

neden eleştiriyorsunuz peki açıklık getırde bızde bılelım...oy vermeyecek olabılırsın fakat hakkında bılgın olmadıgı kişileri burda alaşagı edemezssin

KAOS 11.04.2011 20:45

[QUOTE=HaKaaN;597867]neden eleştiriyorsunuz peki açıklık getırde bızde bılelım...oy vermeyecek olabılırsın fakat hakkında bılgın olmadıgı kişileri burda alaşagı edemezssin[/QUOTE]

Vallahi ilkokul öğrencilerine bile anlatılabilecek olan Millet vekilliği tanımı vardır ya..

SİVAS MİLLETVEKİLİ SEÇİYORUZ.....
Hani Demokrasi, Cumhuriyet, Vekillik, meclis......
Sivas'ın insanını bilecek, derdini bilecek, hakkını koruyacak...
Habire burada Kayseri'den dem vurur durursunuz, niye bir düşünsene...

Sen tanıyon galiba,...
Anlatsana meziyetlerini, Sivas'ın sıkıtılarına nasıl çare bulacaklarını, bilelim...

HaKaaN 11.04.2011 20:56

[QUOTE=KAOS;597868]Vallahi ilkokul öğrencilerine bile anlatılabilecek olan Millet vekilliği tanımı vardır ya..

SİVAS MİLLETVEKİLİ SEÇİYORUZ.....
Hani Demokrasi, Cumhuriyet, Vekillik, meclis......
Sivas'ın insanını bilecek, derdini bilecek, hakkını koruyacak...
Habire burada Kayseri'den dem vurur durursunuz, niye bir düşünsene...

Sen tanıyon galiba,...
Anlatsana meziyetlerini, Sivas'ın sıkıtılarına nasıl çare bulacaklarını, bilelim...[/QUOTE]

birkaç gün içerisinde seçim çalısmalarına başlarlar o zaman ne yapabıleceklerını sivas halkıyla paylaşırlar sizlerde okursunuz. bu liste değilde listede başka isimler olsaydı yine aynı tartısma ortamına gırecegınden hiç şüphem yoktur. sen sivası değil maalesef desteklediğin partının anlayısı için varsın

KAOS 11.04.2011 21:02

[QUOTE=HaKaaN;597870]birkaç gün içerisinde seçim çalısmalarına başlarlar o zaman ne yapabıleceklerını sivas halkıyla paylaşırlar sizlerde okursunuz. bu liste değilde listede başka isimler olsaydı yine aynı tartısma ortamına gırecegınden hiç şüphem yoktur. sen sivası değil maalesef desteklediğin partının anlayısı için varsın[/QUOTE]

Ukalalık yapma, birilerine bilmeden konuşuyorsunuz çıkışı yaparken, bilmeden etmeden konuşma, benim hangi partiye oy vereceğimi tüm mesajlarımı okusan çıkaramazsın,
Sivas Sivas halkı için kimin ne yaptığını Allah bilir..

Benim derdim Sivas, bunu kafana sok, 43 yıldır buradayım, her geçen gün geriye gidişi taa ciğerimde yaşıyorum, yıllardır bu memleketin insanının kanını emip, karınlarını doyuranları görmek, ve hala birilerinin "yetmedi şu damardan da emebilirsin" aymazlığını sergilemesini kabul edemiyorum...
Sen işte o damarı uzatanlardansın....

HaKaaN 11.04.2011 21:10

[QUOTE=KAOS;597872]Ukalalık yapma, birilerine bilmeden konuşuyorsunuz çıkışı yaparken, bilmeden etmeden konuşma, benim hangi partiye oy vereceğimi tüm mesajlarımı okusan çıkaramazsın,
Sivas Sivas halkı için kimin ne yaptığını Allah bilir..

Benim derdim Sivas, bunu kafana sok, 43 yıldır buradayım, her geçen gün geriye gidişi taa ciğerimde yaşıyorum, yıllardır bu memleketin insanının kanını emip, karınlarını doyuranları görmek, ve hala birilerinin "yetmedi şu damardan da emebilirsin" aymazlığını sergilemesini kabul edemiyorum...
Sen işte o damarı uzatanlardansın....[/QUOTE]

ukalalık siz yapıyorsunuz. kendinze gelince nasılda hiddetlendiniz. bu milletin kanını senin gibi dusunenler emdi çok sukur yaklasık 8 yıldır iyiyiz vampitlerden kurtardık

KAOS 11.04.2011 21:12

[QUOTE=HaKaaN;597876]ukalalık siz yapıyorsunuz. kendinze gelince nasılda hiddetlendiniz. bu milletin kanını senin gibi dusunenler emdi çok sukur yaklasık 8 yıldır iyiyiz vampitlerden kurtardık[/QUOTE]

Evet Sivasın son 8 yılına bakınca kim emmiş görüyoruz Allah'a Şükür....:D

HaKaaN 11.04.2011 21:12

[QUOTE=KAOS;597878]Evet Sivasın son 8 yılına bakınca kim emmiş görüyoruz Allah'a Şükür....:D[/QUOTE]

tartısmaya girmek istemıyorum sizinle.. saygılar............

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:35.