![]() |
Cevap: Aşık Ruhsatiyi Anma Programı Düzenlenecek
gitme imkanım olsa hiç kaçırmazdım.
|
[QUOTE=OSMAN ECE;602337]her yıl yürekte yapılır anın
çürümemiş daha mübarek tenin kimse dolduramadı senin yerin eserlerin dolaşır dilde ruhsati[/QUOTE] Söylenir dillerde yüzlerce türkü, Mevla´dan başkaya bilmezdi korku, işte budur canlar ozanın farkı, Şimdi güzel adın balda Ruhsatı. |
[QUOTE=sandalli;602352]Söylenir dillerde yüzlerce türkü,
Mevla´dan başkaya bilmezdi korku, işte budur canlar ozanın farkı, Şimdi güzel adın balda Ruhsatı.[/QUOTE] allahtan başkasına eğmedi başı zikirle akıttı gözlerinden yaşı ismi ile duyurdu o delik taşı bizlere ışık tuttu yolda ruhsati |
[QUOTE=OSMAN ECE;602353]allahtan başkasına eğmedi başı
zikirle akıttı gözlerinden yaşı ismi ile duyurdu o delik taşı bizlere ışık tuttu yolda ruhsati[/QUOTE] Öyle kolay kolay aşık olunmaz, Her aşıktan hemen ilham alınmaz, Gezseniz alemi bir tek bulunmaz, Bülbüldü öterdi dalda Ruhsati. |
[QUOTE=sandalli;602354]Öyle kolay kolay aşık olunmaz,
Her aşıktan hemen ilham alınmaz, Gezseniz alemi bir tek bulunmaz, Bülbüldü öterdi dalda Ruhsati.[/QUOTE] söğleyp gezerdi kendi halında çıraklar yetişti her bir dalında son nefesini verdi ALLAH yolunda gülerek gitti omuzlarda salda ruhsati |
[QUOTE=OSMAN ECE;602355]söğleyp gezerdi kendi halında
çıraklar yetişti her bir dalında son nefesini verdi ALLAH yolunda gülerek gitti omuzlarda salda ruhsati[/QUOTE] Dünyanın o hali hepten değişti, Sen ben kavgasıyla boşa boğuştu, Şimdiki şairler mala sığıştı, Gözleri parada, pulda Ruhsati. |
[QUOTE=sandalli;602356]Dünyanın o hali hepten değişti,
Sen ben kavgasıyla boşa boğuştu, Şimdiki şairler mala sığıştı, Gözleri parada, pulda Ruhsati.[/QUOTE] aşık diyari baba derdin açıyor eskiler size çok kıymet biçiyor yeni nesil bizi görüp hemen kaçıyor şimdi rağbet sırttaki çulda ruhsati |
[QUOTE=OSMAN ECE;602357]aşık diyari baba derdin açıyor
eskiler size çok kıymet biçiyor yeni nesil bizi görüp hemen kaçıyor şimdi rağbet sırttaki çulda ruhsati[/QUOTE] insanın insana yoktur saygısı, Dünya malı olmuş bütün kaygısı, Çok yapmacık oldu şiir düydusu, Siyahi der yerin gülde Ruhsati. |
bu anma törenini düzenleyen kurum ve kuruluşların ve emeği geçen
herkese teşekkür ederim siyahi yüreğine emeğine sağlık gardaş |
Toplumlar degerlerine sahip ciktiklari sürece degerlenirler.
Emegi gecen herkese saygilarimi sunuyorum, Cok sag ol Diyari baba, gönlün dert görmesin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:05. |