Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Aşık Veysel'in Ailesinden Başbakan'a Tepki (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=39618)

sivaslınet 01.10.2012 17:04

Cevap: Aşık Veysel'in Ailesinden Başbakan'a Tepki

[QUOTE=aktassa;619345] Kim şarkısını nerede kullanırsa kullansın.[/QUOTE]

Sen bu konuda duyarsız olabilirsin. Ciddiye almıyor olabilirsin.

Ama ben çok ciddiye alırım. Bir siyasetçi oylarını, milletin saygı duyduğu değerleri(din, etnisite, sanat vs.) kullanarak değil, yaptığı hizmetlerle kazanmalı.

Dürüst siyasetçilik budur.

Kaldı ki, Veysel ve ailesi ihtiyacı olan insanlar. Yok yoksul değiller ya. Ödesinler bedelini.

amazon10 01.10.2012 17:13

[QUOTE=LaEdri;619347]AKP bu kadar basit bir hesabı yapmaz.Beğenelim,beğenmeyelim,eleştirelim,övelim farketmez.AKP büyük bir parti ve büyük bir teşkilattır.Kimse de AŞIk Veysel'i kongresinde çaldı,oyum AKP'ye demez.
Akrabalarının,para için bu sömürüyü yapmadığını kim iddia edebilir peki?[/QUOTE]

ak parti bu kadar basit hesap yapmaz mı? ak partinin tartışmaları bile çocukça (örn:o aynaya baksın, sensin o vb... :) ) düşünmeden yaptıkları gibi kesin bunuda düşünmeden yaptılar. biraz ozanımızın hayatını araştırıp düşüncelerini bilselerdi almazlardı emin olun.

sivaslınet 01.10.2012 17:14

[QUOTE=LaEdri;619347]
Akrabalarının,para için bu sömürüyü yapmadığını kim iddia edebilir peki?[/QUOTE]

Dedesinin mirasına sahip çıkması sömürü mü oluyor? Yandaşlık için tüm gerçekleri görmezden geliyorsunuz artık.

LaEdri 01.10.2012 17:15

[QUOTE=amazon10;619349]ak parti bu kadar basit hesap yapmaz mı? ak partinin tartışmaları bile çocukça (örn:o aynaya baksın, sensin o vb... :) ) düşünmeden yaptıkları gibi kesin bunuda düşünmeden yaptılar. biraz ozanımızın hayatını araştırıp düşüncelerini bilselerdi almazlardı emin olun.[/QUOTE]

AKP Veysel'in türküsünü kongrede çalmasaydı atıyorum yüzde 51.2 idi oyu.
Türküyü çaldı,sence 51.3 olur mu türküyü çaldığı için..

LaEdri 01.10.2012 17:17

[QUOTE=sivaslınet;619351]Dedesinin mirasına sahip çıkması sömürü mü oluyor? Yandaşlık için tüm gerçekleri görmezden geliyorsunuz artık.[/QUOTE]

MAdem mesele para değil,eser olarak mirasa sahip çıkmak,çıksın desinler ki biz özür bekliyoruz,iade-i itibar bekliyoruz desinler telif için de dava açmasınalr,açarlarsa da parayı bir hayır kurumuna bağışlasınalr.Bu kadar basit!

amazon10 01.10.2012 17:30

[QUOTE=LaEdri;619352]AKP Veysel'in türküsünü kongrede çalmasaydı atıyorum yüzde 51.2 idi oyu.
Türküyü çaldı,sence 51.3 olur mu türküyü çaldığı için..[/QUOTE]

iyide leadri ben sana akp basit hesaplar yapıyor demek istedim zaten adamlar ince düşünemiyor dedim düşünmeden yapıyorlar herşeyi dedim sen olayı matematiğe döktün. nerde akpde o zeka :D

LaEdri 01.10.2012 17:37

Ben de sana akp basit hesaplar yapmıyor bence diyorum.

amazon10 01.10.2012 17:41

[QUOTE=LaEdri;619359]Ben de sana akp basit hesaplar yapmıyor bence diyorum.[/QUOTE]

bence hesabı akp yapmıyor beyaz saraydan obama yapıyor piyoncuk başkan uyguluyor :D :D :D zaten akp ye bıraksalar işi çoktan şapka düşer kel görünürdü.

Alibaba58 01.10.2012 19:57

[QUOTE=amazon10;619360]bence hesabı akp yapmıyor beyaz saraydan obama yapıyor piyoncuk başkan uyguluyor :D :D :D zaten akp ye bıraksalar işi çoktan şapka düşer kel görünürdü.[/QUOTE]

Sağol bacım güldürdün beni ya. :D:D:D

aktassa 01.10.2012 21:54

Heheee.
Süper.
Hesapları Obama yapıyor.
Hatta son obama erdoğan görüşmesinde obama erdogandan özellikle aşık veyselden uzun ince bir yol çalınmasını istemiş.
Yine söylenenlere göre Neşet Ertaş'ın albümlerinden de bir set beyaz saray için istemiş. :D

Bu arada Laedri'nin dediği "MAdem mesele para değil,eser olarak mirasa sahip çıkmak,çıksın desinler ki biz özür bekliyoruz,iade-i itibar bekliyoruz desinler telif için de dava açmasınalr,açarlarsa da parayı bir hayır kurumuna bağışlasınalr.Bu kadar basit!"
bu söz de gayet mantıklı.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38.