![]() |
Cevap: ESKİ SANAYİDE YAP-BOZ DEVAM EDİYOR
[QUOTE=LaEdri;622234]Ruhsatsız diye bir şey yok..Bazı esnaflara verilmeyen ruhsatlar var..Adamlar belediyenin kapısını yıllardır aşındırıyor ruhsat için ama nafile..Benim de dükkanıma kargo şirketi geldi.Yıllığı 9 bin tlye anlaştık ama Ürgüp yönetimi ruhsat vermediği için,iş olmadı..3 yılda 27 bin lira kazancımı yok ettiler..Bir de çıkıp haktan hukuktan bahsediyorlar..[/QUOTE]
Bir esnafa neden ruhsat verilmez? Size neden verilmedi? |
[QUOTE=_DuMaN_58;622240]Bir esnafa neden ruhsat verilmez? Size neden verilmedi?[/QUOTE]
Benim ruhsatım da tapum da her şeyim de var.. Ama meclis orayı konut alanı ilan etti diye sonradan gelenlere ruhsat vermiyorlar.. |
[QUOTE=LaEdri;622241]Benim ruhsatım da tapum da her şeyim de var..
Ama meclis orayı konut alanı ilan etti diye sonradan gelenlere ruhsat vermiyorlar..[/QUOTE] "Benim de dükkanımı kargo şirketi geldi ama Ürgüp ruhsat vermediği için benim işim olmadı.." gibi bir ifadeniz var o yüzen sordum. Size neden ruhsat verilmedi diye? Burda bir çelişki var. Bazı esnaflara ruhsat verilmedi, ama yıllarca orda işlerini yaptılar, sonra ruhsatınız yok diye yıkılmak istendi. Burda yanlışlık var. |
[QUOTE=_DuMaN_58;622242]"Benim de dükkanımı kargo şirketi geldi ama Ürgüp ruhsat vermediği için benim işim olmadı.." gibi bir ifadeniz var o yüzen sordum. Size neden ruhsat verilmedi diye?
Burda bir çelişki var. Bazı esnaflara ruhsat verilmedi, ama yıllarca orda işlerini yaptılar, sonra ruhsatınız yok diye yıkılmak istendi. Burda yanlışlık var.[/QUOTE] Eksik bilgi vermişim düzelteyim.. Orda iki dükkanımız var..Birinde kendi işimizi yapıyoruz otuz yıldır..Ruhsatlı,tapulu.. Diğeri kiralık vermek için..Karggo şirketi o kiralık olana talip oldu..Ama ürgüp yönetimi ruhsat vermediği için gelirimizden olduk..Ruhsat isteyene ruhsat vermiyor,sonra da çıkıp bunlar ruhsatsız diyor |
[QUOTE=LaEdri;622241]Benim ruhsatım da tapum da her şeyim de var..
Ama meclis orayı konut alanı ilan etti diye sonradan gelenlere ruhsat vermiyorlar..[/QUOTE] hangi meclis eski sanayiyi konut alanı yaptı bunu bir açıkla osman seçilmiş zamanındamı,sami aydın zamanındamı,doğan ürgüp zamanındamı |
[QUOTE=kuzu_58;622256]hangi meclis eski sanayiyi konut alanı yaptı bunu bir açıkla osman seçilmiş zamanındamı,sami aydın zamanındamı,doğan ürgüp zamanındamı[/QUOTE]
Güzel dediniz.. Ben burda isme karşı değilim.. Yapılan işe karşıyım..Seçilmiş zamanında bu karar alınmışsa,bu ürgüp'ün masum olduğu anlamına gelmez.. |
o günki osman seçilmişin aldığı kararda doğruydu,şimdi doğan ürgüpün yaptığıda doğru,gelecek belediyenin yapacağıda doğru olacak.
bu proje sivas için gerekli bir proje sen şunu desen biz sana hak veririz kardeş ben dükkanımı kargoya verecektim doğan ürgüp belediyesi izin vermedi benim ekmeğimle oynadı. ondan bu belediyeye kin güdüyorum haklısın güdebilirsin neticede herkes ekmek davası için uğraş veriyor. ama proje aşamasında olan bir yere bu belediyede iş yeri için ruhsat vermez gelecek belediyede. bence kardeşim sen git belediye ile anlaş bu proje biran önce başlasın veya götürebildiğiniz yere kadar götürün uzatabildiğiniz yere kadar uzatın burhanettin kuru belediye başkanı olacakya o yapsın bu projeyi |
Hiçbirinin yaptığı doğru değil..İnsanlara iş yeri,sanayi sitesi diye ruhsat ver,sat..Sonra da çık ben burayı konut alanı ettim deyip,parayı pul et..Bu nasıl hukuk devleti!
Ben kimseyle anlaşmıyorum..Benim malımı peşkeş çekecek kimseyle anlaşmıyorum,hepsine de kinliyim...Bir an önce başlamasın,geç kalabildiği kadar kalsın! |
desene kardeş turkuaz projesini bitirecem.belediyeyi bitirecem.sivası bitirecem.nasıl olsada seni ikna etsek.
bence sivas bürokrasisinin toplanıp bir akiller heyeti kurup seni iknaya çalışmaları lazım. yoksa bu memlekete yazık olacak |
[QUOTE=kuzu_58;622441]desene kardeş turkuaz projesini bitirecem.belediyeyi bitirecem.sivası bitirecem.nasıl olsada seni ikna etsek.
bence sivas bürokrasisinin toplanıp bir akiller heyeti kurup seni iknaya çalışmaları lazım. yoksa bu memlekete yazık olacak[/QUOTE] Belediye temizbir niyet ile gelip benimle anlaşma yoluna girseydi,güzel güzel anlaşırdık..Biz malımızın bir kuruş fazlasını istemiyoruz ama birkuruş altına da razıydık..Ama karşımda dükkanımı ucuza kapmaya çalışan insanlar var..Sen ordaki hak sahiplerini,bizleribu mesajınla sanki küçümser bir havaya girmişin ama bak birçivi bile çakılamadı daha! |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:38. |