![]() |
--->: M.Yeniköy
arkadaşlar neredesiniz?
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/8642/dsc07237uz4.png[/IMG][/URL] |
fuat.abi.bizlere.köyün.özlemini.giderdin.çok.sağol.
|
hamit seninle benden başka giren yok.Diğerleri neredeler?
|
sayın.m.yeniköylüler.kar.va.tipi.nedeniyle.kapanan.köyümüzün.yolları.bugün.itibarıyla.yeniden.ulşıma.açılmıştır.saygı.değer.arkadaşlar.nerelerdesiniz.dahafazla.ziyaret.lütfen.
|
:D:);):Doooooooooo olmuyor böyle aziz hemşerilerim nerdesiniz yaw gerci fuatt abi o resimlerden sonra herkes[COLOR="Purple"][B][B][/B][/B][/COLOR] gecmişe daldı heralde ben de burda acayip duygulandım resimlere bakıp bakıp içiyorum ama çay biraz demli olmus:):):):):D:):D:)
|
biz burdayızda ebubekir sen neredesin?Elimde köyün resimleri fazla kalmadı.
arkadaşlar elinizde resimler varsa yerel net'e gönderinde yayınlansın. [url]http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=260227[/url] |
selamun aleyküm birader ben ziya karakuş nasılsınızı elınızı sağlık
|
ama buraya bızım oralalardan fazla katılım yok
|
tüm sivaslıların buraya takılması lazım herkese selamlar
|
hepinize merhaba ben ziya karakuş bence bütün yeniköyluler buraya takılmalı hem bırbırlerın den heberlerı olur :)
|
bu sitenin güzel bi şekilde tanıtılması lazım
|
hadi nese herkese tekrar tekrar selam burda fazla kısı yok
|
ziya gardaş yeniköyden kimlerdensin.
|
ben kel üsüğün hasanın torunuym sen kimsin. ben yerel nete bir kaçtane resim attım ama sadece biri yayınlandı oda zaten en başta ki resim girersen görürsün hadi eyvallah kib
|
arkadaş lar bu aşağıdaki linke tıklarsanız köyün yerel netteki resimlerini görebilirsiniz hadi herkese tekrar selamlar
[URL="http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=260227"]http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=260227[/URL] |
herkese meraba arkadaşlar bende size başka bir adres vereyim ordan girin yeniköyün resimlerine bakın
[URL="http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=260227"]http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=260227[/URL] |
herkese selamün aleyküm mrb arkadaşlar nedense sıteye adam akıllı kımse gırmıo oysa tum yenıkoyluler burda olmalı hadı herkese tekrar selam
|
Köyümüz tahminen 170 yıllık bir mazisi olan ve Anadolu içerisinde yurt tutma çabasında olan göçebe veya yarı yerleşik bir düzende yaşayan ismi Ömer lakabı Deli Ömer olan [ESKİLER YİĞİDİN İYİSİNE DELİ ATIN İYİSİNE DORU DERLER YA İŞTE O MİSAL.] tarafından yurt tutulmuş ve daha sonra gelen yeni insanlarla birlikte köyümüz dahada büyümüş ve gelişmiştir.. köyün kurucusu d. ömer bilinmesine ramen gercekte köy d. ömerin oglu kızıl hasan tarafından kurulmustur. d. ömer ilk yerlestigi yer köyün asagısında terelik mevkinde olmustur. ve onun ogullarından kızıl hasan yenikye digeri şuul köyüne bir digeri de karagücük köyüne yerleşmiş ve orda cogalmıslardir bir diger oglu da kangala gitmiştir ama onun hakkında geniş bilgi yoktur. deli ömerin hatayın reyhanlı dolaylarında yasayan ve aile icinde cıkan bir anlaşmazlık sonucu ordan ayrılıp köyümüze gelip yerleştigi konusunda degişik rıvayetler de var.
Köyümüz kültürü anadolu külturunün kücük bir versiyonu nıteliginde olup müslüman türk insanın duyğu düsünce dünyasını yasamaktadır. kültür biz türk milletinin olmassa olmazlarından olup sahip cıkmamız gereken önemli degerlerimizin başında gelir. Köyde, ilköğretim okulu vardır faal durumdadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. |
değerli m yeni köylüler yaz geldi herkes köye gitti galiba gidemeyenlerinde yakını gidince buralar unutuldu heralde bir çok görüşemediğimiz arkadaşlarla burda görüşelim ara vermeyelim herkese saygı ve selamlar allaha emanet olun
|
mrb arkadaşlar herksese selam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Cevap: M.Yeniköy
yerel net'e ilk resimleri gönderen bendim çok resim gönderdim ilk önce yayınlandı daha sonra bir kısmını sildiler.Özelliklede terelikle ilgili resimleri sildiler.Zannediyorum birileri yerelnete resimlerin yeniköye ait olmadığı ihbarında bulundu.
herkese selam |
konunun başlığında olan resimleride ben çekmiştim.Yerelnette de yayınlandı sonradan silindi. sanıyorum serdar kardeşimizde oradan almış.
|
BÜTÜN YENİ KÖYLÜLERE SELAMLARIMI İLETİYOR VE BAYRAMLARINI KUTLUYORUM...
|
[QUOTE=güneyli yasin;345656]BÜTÜN YENİ KÖYLÜLERE SELAMLARIMI İLETİYOR VE BAYRAMLARINI KUTLUYORUM...[/QUOTE]
kardeşim seninde ve bütün islam aleminin geçmiş kurban bayraramı kutlu olsun . |
Herkese selamlar. Gurbetten saygılarımla. Sağlıcakla kalın...
|
Arkadaşlar, hemşehriler sağolun varolun...
|
hayırlı akşamlar siteyi ve köyümüzü daha fazla ziyaret edelim lütfen
|
tüm yeni köylülere selam ben koru şahin hamit kardaş başın sagolsun
|
Herkese selam tüm Yeni köylü ve Etyemezli hemşerilerime saygılar sunarım. Ben Yeni köylüyüm Sivas ta oturuyorum Çolak Mustafanın oğluyum Küçük Hacı dayımdır. Köye her sene giderim. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.
|
Herkese iyi günler hemşerilerimiz kendilerini daha detaylı tanıtırlarsa genç arkadaşları tanıma fırsatomız olur. Tüm Yeni Köy ve Etyemezli arkadaşlara selamlar Şemsettin AKILLI
|
iZMİR ve İSTANBUL daki akraba ve dostlara selam
|
Tanıdık arkadaşların mesajlarını görmek istiyorum
|
Hamit ve Yasin GÜNEYLİ gözlerinizden öperim selamlar. Şemsettin AKILLI
|
sÜLEYMAN KILIÇ selamlar ellerinden öperim Şemsettin AKILLI
|
[QUOTE=ŞemsettinAKILLI;383374]Hamit ve Yasin GÜNEYLİ gözlerinizden öperim selamlar. Şemsettin AKILLI[/QUOTE]
DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ SAYGIDEĞER ABİM BİZDE SENİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ SAĞLICAKLA KALIN ALLAH A EMANET OLUN ABİM BEN ÇOĞU ZAMAN BURALARDAYIM DEVAMINI BEKLERİM HERKESE SAYGILAR SELAMLAR |
Hamit GÜNEYLİ , Yasin GÜNEYLİ gözlerinizden öperim selamlar.Şemsettin AKILLI
Tüm Yeniköylü hemşerilerime selamlar Hamit GÜNEYLİ GÖZLERİNDEN ÖPERİM MESAJINI OKUDUM SAĞOL HERKESE SELAMLAR semsettin akıllı |
şampiyon sivasspor haydi yiğidolara desdeğe antalya maçında sivasımızı yalnız bırakmayın
|
[/URL][/URL] nihayet resim yüklemeyi öğrendik
|
TÜM HEMŞERİLERE VE DOSTLARA SELAMLAR VE SAYGILAR ŞEMSETTİN AKILLI
|
Görüntü muhteşem. Ya SİVASIMIN neresi olursa olsun çok güzel ya harika bi memleket...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:17. |