![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum
|
BİLMELİSİN Kİ DUVARDA ASILI DİPLOMALAR İNSANI İNSAN YAPMAYA YETMEZ
|
[B]AVUcumDa qüL die saqLadım dikenLri shn nabDIn vijDANsız yıqDIn hayALLeRimi[/B]
|
[B]Bu Tecrübe,Bu Ömre Yetmez...! ( albina 58 )[/B]
|
[B][COLOR=magenta][COLOR=navy]Yalan Dostum[/COLOR] Aşk Diye Bir Şey Yok[/COLOR][/B] ** [B][COLOR=red]Aşk Dediğin 3 Günlük EğLence[/COLOR][/B]** [B][COLOR=teal]Bilemedin 5 Gün Sürsün[/COLOR][/B]** [B]Kapılıpta Sürünen Çokk:D[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Safak vakti yagan bir cigtanesi kadar masum, gün batiminda esen rüzgarlar kadar cilgin ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar ÖZELSIN....[/COLOR][/B]
|
Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür. Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır.
(J.f kennedy) |
Sakındığını Sandığın Şeytan 7[B]/24 [/B]Kanında..****
|
[B]"Elif gibi yalnızım,ne esrem var ne ötrem, ne beni durduran bir cezmim,ne bana ben katan bir şeddem..":[/B]
|
Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice
|
Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdigi gibi...
|
[B]Verilen öğütlerden yalnız akıllılar yararlanır.[/B]
[B]SYRUS[/B] |
Kadın,çalındıktan sonra duvara asılacak bir keman değildir.
Bir Alman Atasözü |
İnsanın aynaya bakarak söylediği sözler bence güzeldir.
|
[B]Cahil sual sormaz. [/B]
Benjamin Franklin |
Gözler kendilerine, kulaklar başkalarına inanırlar.
Atasözü |
En güzel söz dogru olan sözdür..................................
Sandalli |
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
|
[B]Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.
[COLOR="Red"]Buhari HADİS-İ ŞERİF[/COLOR][/B] |
[B]Sakın üzmesin seni sahte sevgiler, bağrına taş basarsın acılar diner. Giden gitsin aldırma yangınlarda söner.Sakına bakma ardına, krallar önden gider. [/B]
|
Seni düşünmek seni görmekten iyidir çünkü ben hayalimdeki seni seviyorum
|
[COLOR="SeaGreen"][B]Ruhum bir karanlıkta..
Amansız bir boşlukta.. Kalbim ağrıyor.. Anılar sırtımda bir yük.. Sensin hala kahreden beni.. Ah bir çıksan benliğimden.. Ahh kovabilsem seni yüreğimden..[/B][/COLOR] |
Özlemi tatmak için ayrılık gerek fakat insan ayrılık olsun istemez ayrılık olmassa özlem olurmu özlemeyen aşkı anlayamaz...
|
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi
Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız |
[COLOR="DarkOrchid"][/COLOR][B] asiller idare eder,acizler şikayet eder,basitler ise iftira eder... [/B]
|
[B][COLOR="Black"]Deniz Sesimi Duyarmi Daglar Dinlermi Anlatsam Seni? Huzunluyum Desem Care Olurmu Gokyuzu Salarmi Bulutlari Pesine, Ilgilenirmi Ruzgar Yardim Edermi Seni Bulmama...[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="black"]Sevgini Tasimak Degil Hasretini Cekmek Zor,gulmeyi Degil Aglamaya Alismak Zor!yasamak Degil,olmekte Degil,ozleyipte Gorememek Zor![/COLOR][/B]
|
[COLOR="black"][B]Ask Bir Eskiyanin Susarsa Catisma Olur,
Konusursa Savas Olur, Severse Devrim Olur....[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="black"]Bu şehir girdap gülüm
Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Su değil kezzap... Yezidin harcı zulüm Yiğidin borcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldümde uyandım... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="black"]Ben Kurak Topraklara Inat Yesermis Bir Kardelencicegim Biliyorum Ki Bir Gün Baharlar Tüm Güzelligiyle Gelecek Ve Sen Yagmur Olup yagacaksin.[/COLOR][/B]
|
İNSAN İNASAN OLALI BÖYLE MAC BÖYLE GÜZEL GOL GÖRMEMİŞ
|
Cevap: Sevdiğinize bugünkü cümlenizi yazın
[COLOR="SandyBrown"][B] Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. (Necip Fazıl Kısakürek) [/B][/COLOR]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] Nankör insan, herseyin fiyatini bilen, fakat hiçbir seyin degerini bilmeyen insandir. [/B][/COLOR]
|
Ben seversem
Bir kara sevda olurum ölesiye Hiçbir derde cefaya aldırmam Canımın içinde saklarım canı Ona asla toz kondurmam |
[IMG]http://img35.yukle.tc/images/5013thumb_976439344.gif[/IMG]
|
[B][I][COLOR=blue]GÜNÜN GÜNÜN DEN GÜZEL GECSIN :))))))))))))))))))))))))[/COLOR][/I][/B]
|
[COLOR=black]Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...
[/COLOR] |
GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
|
------bİr çocuk----------------
bir çocuk bana sordu; sen askermisin diye. evet dedim askerim. nerede görev yapıyorsun dedi bana; hakkari (nİzİp yolu)`nda dedim. anan baban varmı dedi; yok dedim. peki küçük senin anan baban varmı dedim yok dedi. sordu bana kardeşin varmı dedi; yok dedim. benimde yok dedi. sen kimsesizmisin dedim; hayır dedi. peki senin kimin var dedim….. (sİzler varsiniz) dediği an yüreğim öyle bir sızladıki... |
[B][COLOR="Black"]Tutamıyacağım sözler veremem.
Adımlarımda kim ne der diye düşünmem. Basit kişilerle polemiğe giremem. Dünyada kimse üzülsün istemem. Bazı şeyleri asla affedemem. Geçmişe takılıp dert etmem. Yaşanmışlıkları kolay silemem. Kimseye acı çektirmem. Cesaretsizliği gururla örtmem. Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM Sevdiklerime asla laf ettirmem Gidiyorsan eğer çok özlesem bile dön demem... Ağır geliyorsa sana tüm bunlar FİRAR SERBEST ÜSTELEMEM..............[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:07. |