![]() |
--->: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?
elbette üstün zekalı olması zaten akıllı bir insan neyi nasıl yapacağınıda iyi bilir
|
Bilime ve akıla önem vermesi.........
|
Cevap: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?
hepsi abi hepsi, özellikle eleştirel akılcı olması yani irdelemesi doğruyu bulabilmesi, bunu uygulaması, eğer tutmazsa bundan hiç çekinmeden, ben bu ülkenin lideriyim ben ne dersem odur demeden geri adım atmasıdır.
|
[B]Ey ulu önderimiz seni görmeyi o kadar istiyorum ki seninle Kurtulu savaşında çarpışmayı o mükemmel liderliğini bana da öğretmeyi ve günümüz liderlerine liderlik dersi vermeyi isterdimmm
Senin tüm özelliklerin mükemmel ayrım yaparsak senin diğer liderlerden farkın kalmazdı....[/B] |
-->: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?
[B]milliyetçi kişiliği________
____________________[/B] |
Farklı yönleriyle veya tümüyle önemli olanıda sevmek değilmi zaten,
Sinsi ve planlı saldırıların yapıldığı şu günlerde ATAMIZA sahip çıkmak hepimizin görevi, Böyle bir büyük insanın bir daha gelmesi olanaksız değil ama zor gibi,değerini kıymetini bize kazandırdıklarını korumak da bizim özelliğimiz olmalı. |
[B]Herşeyden önce aklı ve bilmi esas alması diğer özelliklerinide birlite getirmiştir......ONa minnet borçluyuzz..ülkemiz satılıyor...buna biçare kalmamak için Çalışıcam.....[/B]
|
Bence hepsi diyorum.
ATAM İZİNDEYİM ..............NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..... |
Kadınlara değer vermesi. Seçme hakkını (medeni kanunu aldığımız ) İsviçre den önce Türk Kadınlarına vermiştir. Yani insan yerine koymuştur.
|
Tartışmasız hepsi Yoruma bile gerek yok
|
[COLOR="Magenta"][B]hoşgörülü oluşu,,,,,,,,,,,,,,,[/B][/COLOR]
|
ben ileri görüşlülüğüne hayranım.taa ozamanlardan buzamanlarda neler olabileceğini gördüğünü gençliğe hitabesini okuyanlar anlar...
|
[QUOTE=tanju_58;339549]ben ileri görüşlülüğüne hayranım.taa ozamanlardan buzamanlarda neler olabileceğini gördüğünü gençliğe hitabesini okuyanlar anlar...[/QUOTE]
Haklısın kardeşim.. Bazılarının Gençliğe hitabe yi okumaya cesaretlerinin bile olmadığını sanıyorum. |
üstün zekasına hayranım atamın .....
|
[QUOTE=tanju_58;339549]ben ileri görüşlülüğüne hayranım.taa ozamanlardan buzamanlarda neler olabileceğini gördüğünü gençliğe hitabesini okuyanlar anlar...[/QUOTE]
katılıyorum arkadaşıma. ileri görüşlü olması ve bir çok özelliğine hayranlık duyuyorum |
[B]Mustafa Kemal Atatürk'ü her şeyi ile seviyorum[/B]
|
[quote=altuntas58;354788][B]Mustafa Kemal Atatürk'ü her şeyi ile seviyorum[/B][/quote]
Haklısın Mehmet Abi, "Nereden baksa güzel, nereden baksan güzel" Söyleyen ne güzel söylemiş. |
[QUOTE=arifcoskun;354805]Haklısın Mehmet Abi,
"Nereden baksa güzel, nereden baksan güzel" Söyleyen ne güzel söylemiş.[/QUOTE] Söyleyen Yekta Güngör Özden diye biliyorum abi.... |
atatürk'ü sevmem için bir neden bırakmadılar
hiç bir yönünü sevmiyorum |
Mustafa Kemal Atatürk, çok yönlü ve üstün kişiliği olan bir liderdir. üstün zekasıyla demokratik yapısıyla insanlara olan saygısıyla Türkiyenın gelmiş geçmiş en büyük lideidir. bence HEPSİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
|
[quote=dildarım;356613]atatürk'ü sevmem için bir neden bırakmadılar
hiç bir yönünü sevmiyorum[/quote] Atatürk'ü ona buna küserek sevmemek olmaz, Atatürk'ün biz görünümünü yakışıklılığını değil, dünya görüşünü, bakış açısını, ilkelerini seviyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar onun fikri görüşü değişmez, siz onun çizdiği yolda gösterdiği hedefte yürüyün yeter, sevmesenizde olur. . |
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/4495/atatrkrt6.gif[/IMG][/URL]
[B][COLOR="Red"]Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.[/COLOR][/B] |
atamızın insani vasıflar konusunda da ben kelimelerle anlatılamayacağını düşünüyorum
|
[QUOTE=dildarım;356613]atatürk'ü sevmem için bir neden bırakmadılar
hiç bir yönünü sevmiyorum[/QUOTE] sen kesin şimdi bize burada yok türban özgürlüğü yok kürt hakkı bilmem ne sohbeti yaparsın... unutma şal çarşaf eşarp vs... bizim geleneksel giysimiz bunu tutupta siyasi simge olarak nitelendiren ab abd israil ve onun içimizde ki işbirlikçileri bizi bize kırdırmak için böyle çirkin oyunlar yapıyorlar ve senin gibi saf kalpli kardeşlerimizde bu çirkin oyunlara alet olarak atamıza yani kendi yaşama sebebi olan kişiye resmen hakaret ediyorlar haksızlık ve vefasızlık yapma yoksa bünyende bulunan asil kan bir gün senden bunun hesabını sorar istesende,istemesende... |
gençler, bugün bizim destanımız olan o isim bir çete operasyonuna isim olarak verilmektedir bu da oyunun bir parçasıdır unutmayın o özendiğiniz abd ab gibi kan emiciler bizi içimizdeki işbirlikçileriyle birlikte bölmeye parçalamaya bizim enerjilerimizi çalarak bizi bir ekmeğe muhtaç etmeye çalışıyorlar LÜTFEN ARTIK KENDİNİZE GELİN SİZ TÜRKSÜNÜZ DÜNYANIN EN ASİL ÇOCUKLARISINIZ BUNU UNUTMAYIN
__________________ |
BU YORUM DİLDARIM VE ONUN GİBİ DÜŞÜNENLERE atayı biriylenin söylemleriyle seveceksen sevme zaten,türkiyede değil sadece dünyada sevilen bir insan o,senin sevgine ihtiyacı yok zaten,önce ata kimdir nedir neler yapmış bi araştır sonra yorum yap az bilinçlen,öle yorum yapmak için yapma,yaşadığın toprağın onun sayesinde kurtulduğunu nede çabuk unutuyosun..yazık senin gibi düşünen gençlere....
ATAM SANA SONSUZ RAHMET RABBİMDEN... |
[quote=TUGBA_RANA;387519]BU YORUM DİLDARIM VE ONUN GİBİ DÜŞÜNENLERE atayı biriylenin söylemleriyle seveceksen sevme zaten,türkiyede değil sadece dünyada sevilen bir insan o,senin sevgine ihtiyacı yok zaten,önce ata kimdir nedir neler yapmış bi araştır sonra yorum yap az bilinçlen,öle yorum yapmak için yapma,yaşadığın toprağın onun sayesinde kurtulduğunu nede çabuk unutuyosun..yazık senin gibi düşünen gençlere....
ATAM SANA SONSUZ RAHMET RABBİMDEN...[/quote] Haklısınız kardeşim keşke herkes sizin gibi düşünebilse. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:08. |