![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
slm tüm sivaslı hemşerilerime.
filistinde olanlar allahın bize bir işareti. allah hayırlısını versin. |
Aaa çok güzel tşkler :)
|
[QUOTE=Sivaslilar.Net;358530]
Çok mu memleket hasreti çekiyorsunuz? Bu hasretinizi bir nebze dindirecek olan bir haberimiz var… Uzaklardan sıla hasreti çekme zamanı artık bitti. Sivas Belediyesi şehir merkezine yerleştirdiği kameralar vasıtasıyla memleketimizi evlerinize konuk ediyor. [/QUOTE] Sağolasın ben İstanbul'da ikamet etmekteyim. Artık bundan sonra bakarım. Teşekkürler. |
yaa hemeşerilerim ben ben bu kameralardan izliyemiyorum .izlemek için tıklıyorım birine WİNDOWS yazılımını kopyası olup olmadığını doğrulayın diyor ben ne yapacam??...doğrula diyorum bu seferde WİNDOWS orjinal olmadığını için açmıyo....
|
ay süpeer ya.sonunda bende izliye bildimmm..ay canm sivasim ne güzell yaaa :)
|
ya bitane kamerada stadyuma koysalar ne hos olcakkk :D :D :D insallah oda oluurr :D
|
[B]Bu saatte carşıda hiç kimseler görünmüyor galiba havalar çok soğuk insanlar evlerinden işi olmadıkca cıkmıyorlar[/B]
|
Merhaba
Ben Taştan Akay: 1/01/1952 doğumluyum - Kavak köyünde doğudum. Okul ve iş hayatı nedenıyle Edırne-Uzunköprü ılcesınde ıkamet etmekteyım, hala tıcaret hayatım devam edıyor. Babam Ömer Akay (Karayakıplar sulalesi, Karabeğın oğluyum). Annem Hüsnıye Aslan ( Sarıklıgil sulalesıden). SIVASLI OLARAK SIVAS SPORA BAŞARILAR DILERIM. TÜM HEMŞERILERIME SELAMLAR VE SAYGILAR ... TAŞTAN AKAY e-maıl: [email]cavuslu.22@hotmail.com[/email] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Sivasimm da kimsecikler yok geceleri.hergün bakiyorumda :) sessiz sakin ne güzel duruyor yahuu :)
bu kameralar cidden süper oldu ya.heleki gurbettekiler icin.canim sivasimmmm :)[/COLOR][/B] |
bir başkadır benim memleketim
|
[B]Harikasınız..Çok güzel..[/B]
|
yaa açılmıyo bndee:(:mad:
|
BU İŞ TE KATKISI OLANLARIN ANASI BABASI NUR İÇİNDE YATSIN
|
ben de kamera resmini görünce srt ye falan bağlanıyor sandım,
ne güzelmiş:) |
ARKADAŞLAR BEN CANLI KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLADIĞIMDA MEDYA PLAYER AÇMIYOR,BAŞKA BİR PROĞRAMLAMI AÇILIYOR,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
|
yapanın eline emegine saglık
|
çok hoş hasret giderdim biraz sivasımla, 18 sene tepelediğim caddelerini izlemek güzel
|
selam güzel meleketimin insanları canlı yayın imkanını bileresunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ayrıca sivassporumuza başarılar dilerim
|
hakikaten çok süper bişey emeği geçen herkesten Allah razı olsun. canlı izlemek bi başka
|
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
|
super yaa
cok sevindim sivasimi artik hollandan canli canli izleceyiz yapana allah razi olsun |
bu camera nerde takili hicc farketmedim sivasta arada bir hemsolarimiz elsalasin camera :d
|
[B]Sivası gece manzarasıyla izlemek çok hoş oluyor gece manzarasıyla sivası izlemenizi tavsiye ederim[/B]
|
teşekkürler istanbuldan izlemekde pek keyifli oluyor ya birazda çözünürlüğü net olsa dahada harika olacak yani renkliiii olsaaaa
|
herkese selamlar ilgililer lütfen kamaraları bi silerse daha güzel olcak çünkü önceki netliğini kaybetti. şimdiden tşk.ler
|
[B]kar yagiyooo....... :)[/B]
|
[B]Kar yağmış kenarlar karlı ama yollar kar tutmamış [/B]
|
[QUOTE=altuntas58;386537][B]Sivası gece manzarasıyla izlemek çok hoş oluyor gece manzarasıyla sivası izlemenizi tavsiye ederim[/B][/QUOTE]
Geceyi severek izleyen biri olarak katılıyorum :) |
süper olmuş vallahi öyle özlemiştimki iyi geldi mayısta geliyorum canım sivasım madımak yemeye:)
|
cok güzel bi çalısma olmus yapanlardan yaptıranlardan allah razı olsunda biride elını kameraya kaldırıp el saallasa ordan herhangı gecen bırı daha bı hoş olur:D
|
kameralar neden çalışmıyor
|
Elinize saglik yapanlarin güzel görülüyor.Görüntü harika,gurbet ellerden memleket hasretini gideriyoruz.Allah razi olsun emegi gecenlerden.
Almanyadan Sivasli Kardes kameralar calisiyor ben bakabiliyorum |
VaLLa SivasLıyım Ama Sivası çok Seviyorum .... Resimleri Çok Begendim Çok Guzeller Canlar Sivasi HiÇ Gormedim Ama GÖrmÜŞ Kadar Oldum ...
Sivaslıyım, Sivas'ta yaşamiyorum, Sivaslı olmaktan da sonsuz gurur duyuyorum. |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
evet bende ızleyemıyorum ne olur bır yardım edın wmp hata verıyo cok ızlemek ıstıyorum bende yardım lütfen.....
Arkadaşlar Ben Bunları Kendi Siteme Koyucam Ama Nasıl Koyabılırım???? mms://212.156.99.74:7000/ |
Bu saatlerde pek kalabalık değil Sivas :D
|
youtube a da koydum bu görüntüleri :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=HKVuESzOFP0[/url] |
[COLOR="Red"][/COLOR]çok güzel olmuş.teşekkürler.bir nebzede olsa hasretimizi gideriyoruz.Sivasa özlem bitmez.
|
gercekten cok guzel dusunulmus.emegi gecen baskana ve calisanlara sonsuz tesekkurler,bir nebzede olsun hasret geciriyoruz
|
Sivas caddeleri çok hoş gösteriyor...
|
Sivas, hayat dolu canlı bir şehir zaten..:)
Hayırlı Olsun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:41. |