![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
[COLOR="black"][B] sitemizde bulunan çogunluk erkek hemşerilerim sileriz demişler ev işi yaparız demişler onlarla evlenecek bayanlar yaşadı o zaman demedi demeyin eşleriniz gezer çarşı pazar sizde ev işi yaparsınız Hem evinize ekmek getirmek için çalışın ,eve gelin eşinizi memnun etmek için çalışın , Çalışında çalışın hehe :D süper valla inşallah sözünüzün erisinizdir sizi pisttede görmek isteriz :D:D [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=MeLody58;381602][COLOR="black"][B] sitemizde bulunan çogunluk erkek hemşerilerim sileriz demişler ev işi yaparız demişler onlarla evlenecek bayanlar yaşadı o zaman demedi demeyin eşleriniz gezer çarşı pazar sizde ev işi yaparsınız Hem evinize ekmek getirmek için çalışın ,eve gelin eşinizi memnun etmek için çalışın , Çalışında çalışın hehe :D süper valla inşallah sözünüzün erisinizdir sizi pisttede görmek isteriz :D:D [/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"][B]Yumuşak başlı isek, kim dedi uysal koyunuz? Kesilir, belki, fakat çekmeye gelmez boyunumuz. (mısralarda biraz oynama yaptım:)[/B][/COLOR] |
[QUOTE=ebubekir çakmak;381603][COLOR="Indigo"][B]Yumuşak başlı isek, kim dedi uysal koyunuz?
Kesilir, belki, fakat çekmeye gelmez boyunumuz. (mısralarda biraz oynama yaptım:)[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Comic San[COLOR="black"][B] bir bayan ne ister eşinden saygılı olsun seviyeli olsun ama cam silmek filanda bence biraz saçma ya baska şekilde destek olsun eşine varlıgını hissettirsin mutlu olsunlar yeter ... ohh bea :D [/B][/COLOR]s MS"][/FONT] |
genelde bayanlar köstek oluyorr ama yani kahvahanedki amcalardan öğrendiğim kadarıylaa :) anlamki neden adamcağızları evden kovarlarrr
|
[QUOTE=ebubekir çakmak;381606]genelde bayanlar köstek oluyorr ama yani kahvahanedki amcalardan öğrendiğim kadarıylaa :) anlamki neden adamcağızları evden kovarlarrr[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] ya neden kovsunlarki onlar kahveye gitmeye bahane arıyorlardır bende evde oturmaktan sıkılmayalım diye bir bayan eşinin yanında olmasından rahatsız olmaz beyefendi... [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=MeLody58;381608][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] ya neden kovsunlarki onlar kahveye gitmeye bahane arıyorlardır bende evde oturmaktan sıkılmayalım diye bir bayan eşinin yanında olmasından rahatsız olmaz beyefendi... [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"][B]öylemiiiiiii senin çevrende karım beni anlamıyor diye intahar eden yoktur heralde hem bide erkekler neden emekli olmaya korkarlar biliomusun evdede duramıyacağını bildiği için :):) walla bak [/B][/COLOR] |
[QUOTE=ebubekir çakmak;381611][COLOR="Indigo"][B]öylemiiiiiii senin çevrende karım beni anlamıyor diye intahar eden yoktur heralde hem bide erkekler neden emekli olmaya korkarlar biliomusun evdede duramıyacağını bildiği için :):) walla bak [/B][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] Yok benim çevremde evet şahsen kendi babam çok istiyor emekli olmayı evde bizle kalmayı vakit geçirmeyi bizimle gezmeyi cok seviyor saolsun Allah razı olsun Allaha sükür kahve filan kötü hiç bir alışkanlıgı yoktur canım istese canımı bile veririm onun için :) anlayışlı olmak lazım bayan erkek mutlu olmak istiyorlarsa ilk basta anlayışlı olmak lazım karsındaki insan senden ne istiyor onu anlasan sorun olmaz zaten ... babacıgımıda övdüm :) [/B][/COLOR][/FONT] |
[COLOR="Black"][B]LÜTFEN BABALARIMIZIN REKLAMIINI YAPMAYALIM (AMA BENİM BABAMDA ÖYLE SİGARA BİLE İÇMEZ:))SENİN BABANNİYE MEKLİ OLMUYOOOOO[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=ebubekir çakmak;381617][COLOR="Black"][B]LÜTFEN BABALARIMIZIN REKLAMIINI YAPMAYALIM (AMA BENİM BABAMDA ÖYLE SİGARA BİLE İÇMEZ:))SENİN BABANNİYE MEKLİ OLMUYOOOOO[/B][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B] olacak her an da olabilirmiş öle dedi :) ya bişey diyecem hani öle kavga eden aileler ve kahvede bulunan eşine kötülük eden insanları örnek almayalım eşler kavga edince tek taraf mutsuz olmuyor her iki tarafta mutsuz oluyor inşllah tüm bekar arkadaslarıma allah hayırlısını versin mutlu bi yuva nasip etsin Amin... [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=MeLody58;381140][COLOR="DarkOrchid"][B][U] Erkeklerin eline temizlik bezini yakıştırmam bak bunu cok ciddi diom esim silmek istese bile hayatta sildirmem :D eşi belki rahatsız olabilir yardım eder o zaman bisey diyemem tabi onun dısında gitsin çalışssın işinde evine ekmegini getirsin yeter evdede eşinin işine karışmasın yemek yapmaya mesela dese salatayıda ben yapıyım hay hay yapsın ona bisey demem ama hayatta cama cıkıpta cam silmesini istemem... herkesin fikrine saygı duyuyorum :) [/U][/B][/COLOR]i[/QUOTE]
bir örnek Peygamber Efendimizde eşine ev işlerinde yardım eder, söküklerini kendisi dikiverir, sofralarını beraber kurarlardı.. ihtiyaç hissedildiğine ev işlerinde yardımcı olsa erkekliği, reisliği buharlaşır mı acaba? |
[QUOTE=seva;381623]bir örnek Peygamber Efendimizde eşine ev işlerinde yardım eder, söküklerini kendisi dikiverir, sofralarını beraber kurarlardı..
ihtiyaç hissedildiğine ev işlerinde yardımcı olsa erkekliği, reisliği buharlaşır mı acaba?[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B] Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes kendine göre haklı tabiki :) [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=MeLody58;381624][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B] Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes kendine göre haklı tabiki :) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Tabi herkesin gönlüne göre versin yorumlarınızdan şu sonucu çıkarabilirmiyim kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:) Peygamber Efendimizde yapmış onada yakıştırmadınız heralde.. |
[QUOTE=MeLody58;381602][COLOR="black"][B] sitemizde bulunan çogunluk erkek hemşerilerim sileriz demişler ev işi yaparız demişler onlarla evlenecek bayanlar yaşadı o zaman demedi demeyin eşleriniz gezer çarşı pazar sizde ev işi yaparsınız Hem evinize ekmek getirmek için çalışın ,eve gelin eşinizi memnun etmek için çalışın , Çalışında çalışın hehe :D süper valla inşallah sözünüzün erisinizdir sizi pisttede görmek isteriz :D:D [/B][/COLOR][/QUOTE]
Ama camda silsinler çok yakışıyor:) |
[QUOTE=seva;381626]Tabi herkesin gönlüne göre versin yorumlarınızdan şu sonucu çıkarabilirmiyim kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)
Peygamber Efendimizde yapmış onada yakıştırmadınız heralde..[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B] hayır seva ablacım peygamber efendimize yakıştıramadım demedim konuyu çarpıtmayalım Lütfen Peygamberimiz ne yaptıysa hepsi dogrudur onun yaptıklarını yapmakta sünnettir . Ben sadece kendi zamanımıza göre yorum yaptım erkekler iş yapmasın dedim diye peygamber efendimize karşı gelmiş olmam heralde yinede siz ne diyorsanız o olsun efendim benden yorum bu kadar cok kırıldım tsklerr [/B][/COLOR][/FONT] |
cam silme durumunu bir kaç kelimede ben ekleyeyim. bazı durumlar vardır. silmeni gerektiren bazen yorulmasını istemezsin bazen yardım etmek istersin bazen katkıda bulunmak istersin bu sadece cam silmek için geçerli değil diğer işlerdede yardım etmen gerekmektedir. mutfak olsun vs.benim görüşüm
|
[COLOR="DarkRed"][B]Bence her bayan ister esi yardim etsin.
Etmeyeninde cani sag olsun. Yalniz cogumuz kültürümüze göre yönlendiriliyoruz. Dini yönden degil maalesef. Kadinlarimizda erklerimiz kadar degerli ve saygiya layiktir. Karsilikli sevgi ve hosgörü olduktan sonra neden erkek cam silmesin.? Erkek, kadin birbirini tamamlamalidir bence. Hem hangi erkek Peygaberimiz Hz MUHAMMED (S.A.V) dan üstün olabilir. Erkek, kadin degilde insan olabiliyorsak ne mutlu bize. Kendimiz nasilsak karsimizdakinin de bir insan oldugunu unutmamaliyiz...... Korkmayin karizmaniz cizilmez :) Saygilarimla. [/B][/COLOR] |
[B][I]Erkek adam cam olarak bir tek dikiz aynasını siler!!!!!!!!!!![/I][/B]
|
ben çizdirmediysem kimse çizdirmez karizmayı
|
[QUOTE=MeLody58;381638][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"][B] hayır seva ablacım peygamber efendimize yakıştıramadım demedim konuyu çarpıtmayalım Lütfen Peygamberimiz ne yaptıysa hepsi dogrudur onun yaptıklarını yapmakta sünnettir . Ben sadece kendi zamanımıza göre yorum yaptım erkekler iş yapmasın dedim diye peygamber efendimize karşı gelmiş olmam heralde yinede siz ne diyorsanız o olsun efendim benden yorum bu kadar cok kırıldım tsklerr [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
aşkolsun kardeşim sadece yorumlarından Erkelkler kadına muhtaç manasını çıkardım yanlış anladıysam özür bişey söylemek istiyorum anne babalar hep erkek çocuklarına şunu yapamazsın erkeksin diye sorumluluk vermiyorlar evlendirdiklerinde sorumluluktan kaçıyorlar ben o manada dedim.. kendi zamanımız var diye islam değişmedi yine aynı İslamda eşler birbirine eşit şekilde yaklaşmalı eşit olmalı |
isin erkegı kadını yoktur ben evlı olam evımde 12, katta olsa ben o camı esıme sıldırmem gerekırse ben sılerım
|
erkek adam cam siler mi yaa bu nasıl başlıkmış böyleee:)
|
YAPMAYIN ARKADAŞLAR BENDE İSTERİM ERKEĞİN CAM SİLMESİLMESİNİ.
AMA SİVASIN ERKEKLERİNİDE BİLİRİM 4.ABİM VAR ONLARLA BÜYÜDÜM DİĞERLERİ CABASI.EVİN İÇİNDE BELKİ EŞİNE YARDIM EDEN OLURDA.CAM SİLENİ GÖRMEDİM. |
Silmemi :)
[IMG]http://aksoyhaliyikama.com/resim/cam.jpg[/IMG] [IMG]http://www.erdemgroup.com/web-resimler/dis_cephe_resim_3.jpg[/IMG] |
cam silenmi eh hadi sil bari.
|
babamı cam silerken düşündüm de :):)zaten beceremezler :)
|
Erkek adam herşeyi yapabilendir. Bazı şeyleri bazıları yapamaz......
|
[B]Bence kadın erkek eşitliği var herkes bir birine yardımcı olmalıdır[/B]
|
NİYE ERKEK CAM SİLMESİN ERKEĞİN CAM SİLMESİYE ERKEKYIĞİNDEN ÖDÜLMÜ VERMİŞ OLUR EĞERKİ YAPİLASİ GEREKİYORSA YAPACAK . CAMDA SİLER EV İŞLERİDE YAPAR SÖZ DEYIL BENCE ÖZDE ERKEK ERKEKTİR BU ANKETEDE GEREK YOKTU ADAM GİGİ ADAM HER ŞEYDE YAPAR YERİ GELİNCE......
|
siler tabi gayet de normal ve silende çok. mecbur kalınca bulaşık da yıkar evide siler süpürür. bunun karizmayı çizdirmekle de bi ilgisi yokkk
|
Siler kardeşim siler,işyerinde zorla siler,evde eşine yardım olsun diye siler,hiçte ayıp değildir,komikte değildir ve erkekliğindende hiç bir şey kaybetmez,işyerinin camını silerse para kazanır,annesinin camını silerse duasını kazanır,kendi evinin camını silerse eşinin kalbininin bir köşesini daha kazanır.
önemli olan erkeği olduğunun gözünde,yüreğinde erkek olmaktır. |
Siler.... Ama sadece arabalarının camını birde webcamını siler :D :D :D
|
[QUOTE=sivaslı fd;413556]Siler.... Ama sadece arabalarının camını birde webcamını siler :D :D :D[/QUOTE]
onları bile silseler iyi:);) |
camda siler, bulaşıkda yıkar, yemekde yapar, erkek adam herşeyi yapar...
|
[B][I]Siler silmez diye bişey yok ama şahsen ben sildirmem ; erkek kendi işini bayan kendi işini bilsin ben karşıyım hem erkegin sildiği camdan ne olacak ki arkadan tekrar sil onun için gerek yok ben kendi işimi kendim yaparım.[/I][/B]
|
Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D
|
[QUOTE=barikat58;413590]Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D[/QUOTE]
bide dikiz aynasını ...:) |
[QUOTE=barikat58;413590]Erkek adam bişey silmez silerse sadece eski sevgililerinin numarasını siler :D[/QUOTE]
[B][I]Onda çok doğru söyledin , yeterki kafası bozulmasın anında silip atar.[/I][/B] |
yardımlaşmak güzel ama hiç cam silmedim sadece arabamın camını sildim napalım
|
[QUOTE=HaZaN;413589][B][I]Siler silmez diye bişey yok ama şahsen ben sildirmem ; erkek kendi işini bayan kendi işini bilsin ben karşıyım hem erkegin sildiği camdan ne olacak ki arkadan tekrar sil onun için gerek yok ben kendi işimi kendim yaparım.[/I][/B][/QUOTE]
Ben bir yazı okumuştum senin söylediğine benzer kadınların yapmadığı unuttuğu bazı şeyleri erkekler yüzüne vurabiliyor tipki okuduğum yazıdaki gibi... Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey söylememis, kahvaltisina devam etmis. Kadin, komsusunun camasir astigini gördugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis. Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu gören kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ögrendi sonunda, merak ediyorum, kim ögretti acaba ?' Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis. |
Erkek adamda cam siler , bulaşıkta yıkar . Olaya sevgili bazında bakılmaması gerekiyor. Anamızda , bacımızda var onlara yardımcı olmak kadar güzel ne var ki? :))
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:45. |