Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Hadiseye destek verelim... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28889)

serhat_58 12.05.2009 19:04

Cevap: Hadiseye destek verelim...

ben kostumunu hic begenmedim yakismadi, cok acik hemde cok

qio 12.05.2009 19:19

[QUOTE=heartache58;409266][B][COLOR="DarkRed"]aşalım kndimizi biraz..tamam burası turkıye genel olarakta musluman bir toplumuz fakat ses kadar görsellikte önemli. [/COLOR][/B][/QUOTE]

Aşalım diyoruzda açalım demiyoruz. Neden ve neye göre kendimizi aşacağız ? Biz hristiyan değiliz musevi yada yahudi değiliz biz Türk oğlu müslümanız elhamdülillah. Bizim örf, adet , geleneklerimiz var bunları korumalıyız.

sevdagülü 12.05.2009 19:22

evet katılyorum .ama içimden gelen kazanması yolunda

tatli-dilli 12.05.2009 21:56

acikcasi ben cok fazla begenmedim,
dedigim gibi canlis sesi berbatti ne bilim alisikin oldugumuz o düm tek tek tadi asla yoktu bana göre,
kiyafetine gelince o kendine yakistirmis giyinmis,
bence o ilk tanitildigi günki yalin hali cok daha hostu dansi kiyafeti sirinligi,
arkada vokal yapan o yesilli adama da ayrica uyuz oldum,
bana bu hayal kirikligi pek sürpriz olmadi,
ama ne diyelim yine de türkiyemiz adina birincilik gelir insallah...

LaEdri 12.05.2009 22:02

Sesi iğrençti,yeşilli adam iğrençti,dansı,kıyafeti her şeyi iğrençti..

Güzel olan tek şey Rusların dilini tanıtım çabalarıydı..:)

Melankolia 12.05.2009 22:05

[B]Herkes ßurada Hür deqiL mi Kimi ne ilqilendirir ki o Onu qiyinmek İstemiş qiyinmiş O modacının Yaptıqı eLbise cok mu kaPalıydı?? İsteyen destekelr İstemeyen desteklemez.
Hepimiz aynı bayrak altında yasıyorsak neyı bahane edıyorsunuz hala anLamadım[/B]

LaEdri 12.05.2009 22:07

Bir de yazdığın dili anlayabilsek keşke!..:)

Melankolia 12.05.2009 22:08

O zaman ilkokulu Tekrar oku;)

ukba 12.05.2009 22:10

başarmasa da olur... giydiği kıyafet rengini türk bayrağindan almış.DANSÖZ KIYAFETİNİ TÜRK BAYRAĞININ RENGİNİ ALDI DİYE BİZE LANSE ETMEYE ÇALIŞANLAR TÜRK KANI TAŞIYOR OLAMAZ...:mad::mad::mad:

Cley 12.05.2009 22:14

[B]Eğer o kişi Türkiyeyi temsil ediyorsa Türk olan herkesi ilgilendirir. Şahsını ilgilendiren bi yarışma istiyorsa popstar türü şeylere katılabilir.[/B]

Melankolia 12.05.2009 22:15

[B]Oraya çıkarken bize soruldumuki kalkmışız burada onu eleştiriyoruz?[/B]

LaEdri 12.05.2009 22:15

[QUOTE=Melankolia;409401]O zaman ilkokulu Tekrar oku;)[/QUOTE]

Tamam ben ilkokulu,ortaokulu,liseyi ve üniversiteyi tekrar okuyacağım ama sen de sadece azıcık Türkçe oku olur mu?:rolleyes:

Melankolia 12.05.2009 22:17

[B]Ben okuRum Okumayada Devam ederim Abicim Ama bana öğretenler var sen hiç merak etme olurmu[/B]

LaEdri 12.05.2009 22:22

[QUOTE=Melankolia;409407][B]Ben okuRum Okumayada Devam ederim Abicim Ama bana öğretenler var sen hiç merak etme olurmu[/B][/QUOTE]

Meraklanmaz olur muyum hiç..?
Türkçe bu,başka bir şeye benzemez..!
Öğretenler mutlaka vardır ama mesele öğretenlerin olması değil [B]öğrenenlerin [/B]olması.

tatli-dilli 12.05.2009 22:24

offff konu nasilda dagilmis :ppp
hani konunun özüne dönsek diyorum,
sahsi atismalar dönüsmesin lütfen.

Melankolia 12.05.2009 22:25

[B]Bana öğretilenleri öğreniyorum fazlasına gerek yok
Konuyuda saptırmayalım Lütfenn[/B]

LaEdri 12.05.2009 22:25

Ortada şahsi tartışma göremiyorum ben..
Aslında bu hepimizin ortak tartışması..

Ertugrul 12.05.2009 22:25

[B][I]Tühh kaçırdık yarışmayı, bak nasılda aklımdan çıkmışş , nasıl iyi kıvırdımı Hadise yarışmayı, kazanacaz mı yarışmayıı , ülkemize bir birincilik daha gelecek mi acaba :D [/I][/B]

tatli-dilli 12.05.2009 22:27

[QUOTE=Yiğiter;409420]Ortada şahsi tartışma göremiyorum ben..
Aslında bu hepimizin ortak tartışması..[/QUOTE]

sahsi tartisma var demedim,
sahsi atismalara dönmesin lütfen dedim...

Melankolia 12.05.2009 22:27

[B]Kıvırdı Kıvırdı Oraya salladı İnsallah Finale kalırız ama 9 sarkı dinledim en güzeli bizim sarkıydı görsel şov da harikaydı Bence[/B]

tatli-dilli 12.05.2009 22:51

veee türkiye finalde...
hadi bakalim hadise cumartesi izleyemesemde seni basarilar dilerim...

Cley 12.05.2009 22:52

[B]Finale kaç kişi çıkıyor ?[/B]

tatli-dilli 12.05.2009 22:54

10 kisi, ve sanirim persembe günü idi bir daha böyle bir yari final olacak
oradanda birkac ülke kalacak, ve cumartesi gecesi final olacak.

Kibrisli 12.05.2009 23:41

[QUOTE=Yiğiter;408930]Kıbrıslı..

Biz "shekerim" diye bir şarkıyla bu yarışmaya katıldık..Onun için ne kadar karşı çıksam da İngilizceyle katılmak artık bana tuhaf gelmemeye başladı..:)

Bu yarışmada siyasi olarak birbirine yakın ülkelerin birbirlerine oy verdiği gerçektir..ABD'nin Irak savaşına karşı çıkan Avrupa devletleri bize hatrı sayılır oylar yoladı..

Şebnem Paker de benim kastettiğim Anadolu temsliyetiyle katılmadı yarışmaya..[/QUOTE]

Senin kastettiğin Anadolu temsiliyeti nedir bilmiyorum gardaş ama... Hem abartmadan Türkiye'nin modern yüzünü gösteren bir kıyafetle, sade bir gösteriyle çıkmış hemde Anadolu müziğini yansıtan melodilerle Saz, tef ve ney kullanarak temsil etmişti bizi...

heartache58 13.05.2009 09:38

[QUOTE=Yiğiter;409269]Aşmak derken neyi aşalım?:confused:[/QUOTE]

[B][COLOR="DimGray"]aşmak derken dmek istediğim herkes kıyafetten bahsediyor ve yorumlarda hakaret derecesine kadr gelmiş..[/COLOR][/B]

HaZaN 13.05.2009 09:50

[B][I]Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını dilerim.[/I][/B]

Kardelencicegi 13.05.2009 10:09

[B][COLOR="DarkRed"][QUOTE=deliktaşlısalim;409083]bizim kültürümüze hiç bir yeri uymuyor biz toptan poptan anlamayız bizim gördüğümüz ağır sivas türküleri[/QUOTE]

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img204.imageshack.us/img204/5834/1demethuzuntebrikler1yi.gif[/img][/url]

Ben Hadiseyi onayliyor & Destekliyorum.
Tarzim olur, Olmaz o farkli. Türk & Hemserim olmasi yeterli.
Birlik zamani simdi.

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img219.imageshack.us/img219/1685/1demethuzunbasarilar1ud.gif[/img][/url]

[/COLOR][/B]

altuntas58 13.05.2009 10:14

[QUOTE=Kardelencicegi;409610][B][COLOR="DarkRed"]

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img204.imageshack.us/img204/5834/1demethuzuntebrikler1yi.gif[/img][/url]

Ben Hadiseyi oynayliyor & Destekliyorum.
Tarzim olur, Olmaz o farkli. Türk & Hemserim olmasi yeterli.
Birlik zamani simdi.

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img219.imageshack.us/img219/1685/1demethuzunbasarilar1ud.gif[/img][/url]

[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]size katılıyorum ayrıca hadiseye başarılar dilerim[/B]

seva 13.05.2009 14:17

Kiyafeti beni ilgilendirmez ama Türkiyeyi temsil eden kiyafetler Bizi temsil edecek insanlarımızı Eleştirmek bizim hakkımız
Ama önceki kiyafet daha güzeldi yav :D

Başaracağına yürekten inanıyorum...

LaEdri 13.05.2009 21:00

[QUOTE=Kibrisli;409466]Senin kastettiğin Anadolu temsiliyeti nedir bilmiyorum gardaş ama... Hem abartmadan Türkiye'nin modern yüzünü gösteren bir kıyafetle, sade bir gösteriyle çıkmış hemde Anadolu müziğini yansıtan melodilerle Saz, tef ve ney kullanarak temsil etmişti bizi...[/QUOTE]

1-93 yılında Türkiye'deki her 100 bayanın kaçı mini etek giyiyordu ki..Ama Türkiye'yi Hadise'den çok temsil etti..O yıl alınan 3.cülük Hadise'nin alacağı 1.likten çok daha efdaldir bana..

sevdagülü 13.05.2009 21:06

bana göre türkiyeyi tükçe bi şarkıyla temsil etsinde sonuncu gelsinlerde türkü pop rak caz fark etmez türkçe olsun içinde ya

besyo_cu 13.05.2009 21:07

[B]Herkese İnat Hadisemiz finale cıkmıştır. Hayatlarında bir başarı görmemiş şu devlete millete bir iyilik yapmamış bir çok kişi acımasızca eleştiriyor. Ancak o, yüksek ateşine rağmen aslanlar gibi finale cıktı. Tükiye'nin adını bayrağımızı tüm Dünya'ya duyurdu.İnşallah finalde 1.gelecek ,Ülkemizi onur ve gururla temsil edecek.

Hadise için Osmanlı kızı bu kiyafetle avrupalılara dans ediyor diyenler senelerdir görmezmisiniz nice Türk dansözleri İngiltere Kraliyet ailesinin önünde dans etmedimi hemde İngilterede o zaman nerdeydi milliyetciliğiniz. Yada saddamın sarayında oynayan Türk dansöz e itirazınız yokmuydu ?

Sibel Tüzün eurovisonda 1. gelen ülkenın sanatcısını kuliste dudaklarından öperken nerdeydiniz....[/B]

sonbahar5803 14.05.2009 01:19

Hadise benim tasvip ettiğim bir tarz değil. Ancak hakkını yememek lazım. Kendi alanında başarılı olduğunu düşünüyorum.

Performansını izlemedim ama daha önce söylediği şarkılardan yola çıkarak, çok iyi İngilizce şarkı söylüyor diyebilirim.

Gönül isterdiki bu yarışmaya kendi dilimizde katılalım. Maalesef her alanda olduğu gibi, burada da İngilizce ön plana çıktı.
Madem bu bir yarışma, yarışı kazanmak için çaba sarfetmeli.

O yüzden dil konusuna çok fazla takılmadım aslında.

Bugüne kadarki en iyi başarıyı Sertab Erener ve Şebnem Paker ile elde ettik bana göre. Birisi Türkçe söyledi, diğeri İngilizce. Ama ikisi de sonuna kadar hakketti.
Özellikle Sertab Erener... Mükemmel bir ses, mükemmel bir kareografi.

Hadise'nin görselliğinden faydalanmak istemişler. Ama kıyafet abartı olmuş gerçekten.

Eeee, naparsın,
Muasır medeniyetler seviyesine gelme anlayışımız bu bizim! :)

Kardelencicegi 16.05.2009 13:15

[B][COLOR="DarkRed"]Kıraç

“Haydi Haydi”

Dört koldan her yanı ateş sarsa da
Ateş dokunmaz sana sen çık meydana
Yalnız değilsin sen Türkiye’mizsin
Dünyaya haykıran gür sesimizsin

Sen de askersin sen de Mehmet’sin
Kalbinde en derinde hissedeceksin

haydi haydi gün bugün
Tüm dünyayı titreteceksin

Kana kan dışe dış dağ gıbıyız bız
Tarıhlerden fışkıran kaplanlarız bız
Hep onurlu hep cesur tüm hıkayemız
Ay yıldızlı bayrağın neferlerıyız

Sen de askersin sen de Mehmet’sin
Kalbinde en derinde hissedeceksin

haydi haydi gün bugün
Tüm dünyayı titreteceksin...........

Hadiseyi bugün sonuna kadar destekliyorum :D
Ins ilk 3 teyiz......
[/COLOR][/B]

Salim58 16.05.2009 13:31

desteğe gerek yok toplar zaten puanları

Kardelencicegi 16.05.2009 13:34

[B][COLOR="Red"]Ins.[COLOR="Red"] Türkiyemiz[/COLOR] & [COLOR="red"]Sivasimiz [/COLOR][COLOR="DarkRed"]kazanacak ins. :D :D

Yürekten destekliyorum Hadiseyi..[/COLOR][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:39.