Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivaslı Önemli Şahsiyetler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31322)

LaEdri 05.10.2009 22:50

Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

Kapatın gitsin yahu!
Mesajlarının yarısı hakaret olan biriyle neyi tartışıyorsunuz?

TeqTaBaNCa 05.10.2009 22:50

üLkücüLük mü kaLdı Allah aşkına...Gerçek üLkücüLük eskidendi o giden reisLerden başka reis mi kaLdı...Kominizmin en yoğun oLduğu yıLLarda vardı üLkücüLük şimdi ne iÇin var ne yapıyor..

Dilsad Hatun 05.10.2009 22:51

[QUOTE=TeqTaBaNCa;468754]MiLitan asena başbakan çocuğu eLini koLunu saLLayarak haLk arasında doLaşamaz eLbette ki korumaLarı oLacak...Senin cebinde paran oLSa gidip yurt dışında iyi bi eğitim aLmak istemez misin mutLaka istersin..Başbakan çocuğu diye tayyibin çocuğu diye yurt dışına çıkamıycak mı...Yurt dışında yaşayan gurbetciLerin çoğu bedeLLi askerLik yapar sonra geri gider bunLara birşey diyen yok başbakan cocuğu oLunca mı göze batıyor (: eLeştiri oLsunda nasıL oLursa oLsun ....[/QUOTE]

Bende yurt disinda yasiyorum egitimimide aliyorum ama cebimde milyon eurolarla [COLOR="Red"][B][I][FONT="Book Antiqua"]gezmiyorum bu 1!
Basbakan benim milletimi , bu ulkede kriz yok bu ulkede egitim sartlari cok yuksek istediginiz zaman is bulabilirsiniz derse cikmicak kardesim o kadar buda 2!
Basbakanin ogluysa ettigi her adima dikkat edicek göze batar dogal olarak . ;[/FONT][/I][/B][/COLOR])

sandalli 05.10.2009 22:52

Kimin kime diyet borcu var, sana yardim eden biri olmadi mi hayatinda. Tepkin neden bu kadar büyük. 80 öncesinde ölenler kime karsi ve neden savastilar. O savasta ölenlerin kemikleri MHP, CHP ile ortak olunca sizlamadi mi? Madem ortak olacaklardi da neden o kadar insan hayatini kaybetti??????

SALIH SU 05.10.2009 22:52

[QUOTE=qio;468765]Canın sağolsun yalnız bende milletin bir ferdiyim , senin tavrınla , sıfatın arasında çelişki doğuruyor sen milliyetçiymişsin ya :)[/QUOTE]

millitimin her ferdi kardesim olamaz.malesef senin gibileride benim milletimin bir ferdi.ve malesefki sehitlerimiz sayesinde sizin gibilerde rahat uyuyor.aci ama gercek....

Cley 05.10.2009 22:53

[QUOTE=Militan_Asena58;468764][FONT="Book Antiqua"][B][I][COLOR="Red"]Kusura bakmayin ama Ülkücülükle ne alaka ? Herkez kendi gorusunu yazmatta serbestse bu konuya yazilan gorusleride saygi duyacaksiniz ? Yoksa bende konumdaki yorumlari silme hakkimi kullanmak isterim [/COLOR][/I][/B][/FONT][/QUOTE]

[B]Herkes kendi görüşünü yazmakta serbest ama karşısındakine saygı göstermek koşulu ile iftira atmamak koşulu ile hakaret etmemek koşulu ile.

Ülkücülüğe gelince son zamanlarda açtıgınız konularla sivaslıların forumunu ülkü ocakları forumuna çevirdiniz. O konulara bir tepki amacıyla açılan bir konuya tahammül edemediniz.[/B]

qio 05.10.2009 22:53

[QUOTE=Militan_Asena58;468768]Bende yurt disinda yasiyorum egitimimide aliyorum ama cebimde milyon eurolarla [COLOR="Red"][B][I][FONT="Book Antiqua"]gezmiyorum bu 1!
Basbakan benim milletimi , bu ulkede kriz yok bu ulkede egitim sartlari cok yuksek istediginiz zaman is bulabilirsiniz derse cikmicak kardesim o kadar buda 2!
Basbakanin ogluysa ettigi her adima dikkat edicek göze batar dogal olarak . ;[/FONT][/I][/B][/COLOR])[/QUOTE]

Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.

SALIH SU 05.10.2009 22:54

[QUOTE=sandalli;468769]Kimin kime diyet borcu var, sana yardim eden biri olmadi mi hayatinda. Tepkin neden bu kadar büyük. 80 öncesinde ölenler kime karsi ve neden savastilar. O savasta ölenlerin kemikleri MHP, CHP ile ortak olunca sizlamadi mi? Madem ortak olacaklardi da neden o kadar insan hayatini kaybetti??????[/QUOTE]

kimin diyet borcu oldugunu herkes anladi.bana yardim eden birileri yanlis yapiyorsa ben o yanlisi bile bile diyeti odemek icin alkislamam.tek bisey soracam.sehitlere kelle demek apo denen kopege sayin demek ne demek bunu aciklarmisin bana.

TeqTaBaNCa 05.10.2009 22:56

Hakaret doLu mesajLar diyip duruyorsunuz nerde hakaret var ben buLamadım (: Sen benim kardeşim değiLsin demek hakaret mi

sandalli 05.10.2009 22:58

[QUOTE=SALIH SU;468774]kimin diyet borcu oldugunu herkes anladi.bana yardim eden birileri yanlis yapiyorsa ben o yanlisi bile bile diyeti odemek icin alkislamam.tek bisey soracam.sehitlere kelle demek apo denen kopege sayin demek ne demek bunu aciklarmisin bana.[/QUOTE]

Senin agzindan hic yanlis bir söz cikmadi mi? Dilin sürcmedi mi? ( gerci yazdigin hic bir mesajda dogru birseyine rastlamadim ama) O bir vatan sever, senden bin katli bir vatan sever, belki sen türk vatandasi bile degilsin. Alman pasaportun var mi?

qio 05.10.2009 22:58

[QUOTE=SALIH SU;468770]millitimin her ferdi kardesim olamaz.malesef senin gibileride benim milletimin bir ferdi.ve malesefki sehitlerimiz sayesinde sizin gibilerde rahat uyuyor.aci ama gercek....[/QUOTE]

Saçmalıklarına ve hakaretlerine bukadar zaman ayırdığım için kendime üzülüyorum , sizin gibi faşistler yüzünden kardeş kardeşe düşman oldu.

LaEdri 05.10.2009 22:59

[QUOTE=Cley;468772][B]Herkes kendi görüşünü yazmakta serbest ama karşısındakine saygı göstermek koşulu ile iftira atmamak koşulu ile hakaret etmemek koşulu ile.

Ülkücülüğe gelince son zamanlarda açtıgınız konularla sivaslıların forumunu ülkü ocakları forumuna çevirdiniz. O konulara bir tepki amacıyla açılan bir konuya tahammül edemediniz.[/B][/QUOTE]

O zor işte kardeş..
Önce bazıları kendilerni ülkenin,İslam'ın bekçisi gibi görmeyecek.Türkiye'yi en çok sevenlerin,karşılıksız sevenlerin sadece zatları olduğunu düşünmeyecek!

Güzel bir atasözü vardır..

"Ağır kazan geç kaynar"...:rolleyes:

sandalli 05.10.2009 22:59

Ecevit konusunu da ben actim, ödüyecegim bir diyet yok, hakedenleri buraya tasimak bana gurur verir.

TeqTaBaNCa 05.10.2009 23:00

[QUOTE=Militan_Asena58;468768]Bende yurt disinda yasiyorum egitimimide aliyorum ama cebimde milyon eurolarla [COLOR="Red"][B][I][FONT="Book Antiqua"]gezmiyorum bu 1!
Basbakanin ogluysa ettigi her adima dikkat edicek göze batar dogal olarak . ;[/FONT][/I][/B][/COLOR])[/QUOTE]

Adam yurt dışında iş yapıyor cebinde milyon eurosu varsa kendi parasıdır kazanabiLiyorsan sende kazan (: Hangi adıma dikkat etmemişte göze batmış...KimLe nerede yakaLanmış...Kriz yoktur beLkide sen ekonomist misin?BeLkide iş verenLerin bahanesidir ekonomik kriz _ki bence kesinLikLe öyLe_...Yani demem o ki ortaya bi tez atmak iÇin o konuda çok biLgiLi oLmak gerekir biLgi ve beLge yani (: Ayrıca ben tayyibci değiLim hiç oyda vermedim ama yinede saygıyı hak eden biridir.

Dilsad Hatun 05.10.2009 23:00

[QUOTE=qio;468773]Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.[/QUOTE]

[I][COLOR=Red][FONT=Book Antiqua][B]Avrupada yasiyor olabilirim ama Türkiyemdeki butun faatliyetlerde katkim var tabiikii kendi insanima . Fransada yasiyorum ama vergimide oduyorum , emegimide Vatanim icin harciyorum sukurler olsun . Iyiki bir yorum yazdim Basbakan uzerine , zaten silindi ama ... masallah her firsatta ulkuculere tas atmakta hic kimse dur demiyor bu forumda ? Sende eskilerden ülkücüyÜm diyorsan bence konuyu dagitmayalim bile gerekmez ! ;)
[/B][/FONT][/COLOR][/I]

SALIH SU 05.10.2009 23:01

[QUOTE=sandalli;468776]Senin agzindan hic yanlis bir söz cikmadi mi? Dilin sürcmedi mi? ( gerci yazdigin hic bir mesajda dogru birseyine rastlamadim ama) O bir vatan sever, senden bin katli bir vatan sever, belki sen türk vatandasi bile degilsin. Alman pasaportun var mi?[/QUOTE]

sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun.

Dilsad Hatun 05.10.2009 23:02

[QUOTE=TeqTaBaNCa;468780]Adam yurt dışında iş yapıyor cebinde milyon eurosu varsa kendi parasıdır kazanabiLiyorsan sende kazan (: Hangi adıma dikkat etmemişte göze batmış...KimLe nerede yakaLanmış...Kriz yoktur beLkide sen ekonomist misin?BeLkide iş verenLerin bahanesidir ekonomik kriz _ki bence kesinLikLe öyLe_...Yani demem o ki ortaya bi tez atmak iÇin o konuda çok biLgiLi oLmak gerekir biLgi ve beLge yani (: Ayrıca ben tayyibci değiLim hiç oyda vermedim ama yinede saygıyı hak eden biridir.[/QUOTE]

Ya sabir ... Saygiyi hak ettigi yerde zaten saygiyi gorur bu sen dert etme . Istedigini olabilirsin engelleyen yok

Klimasuyu 05.10.2009 23:03

[QUOTE=qio;468773]Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.[/QUOTE]

[B][I]Beyin göçü...:)[/I][/B]

SALIH SU 05.10.2009 23:03

[QUOTE=qio;468777]Saçmalıklarına ve hakaretlerine bukadar zaman ayırdığım için kendime üzülüyorum , sizin gibi faşistler yüzünden kardeş kardeşe düşman oldu.[/QUOTE]

bencede kendine uzul.uzulecek haldesin cunku.

sandalli 05.10.2009 23:05

[QUOTE=SALIH SU;468782]sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun.[/QUOTE]

Vatandasligina bile deger vermedigin bir ülke icin basbakanin oglunun sehit olmamasini elestiriyorsun. 5 bin euro ödememek icin baska ülke vatandasligina gecenlerin burada qio´ya vatanseverlik taslamari sence ne kadar inandirici. Kendi kendinize egleneceginiz bir konu acin ve milleti mesgul etmeyin.

qio 05.10.2009 23:08

Sizin ülkücülükle alakanız yok hiçbir donanıma sahip değilsiniz , yorumlarınız sadece hakaret. Ben lisede okuduğum yıllarda ocaklara gidiyordum bunu saklamıyorum. Ozaman ki nesille sizin tavrınız aranısında dağlar kadar fark var şuan yaptığınız sadece bölücülük başka bişey değil.

SALIH SU 05.10.2009 23:09

[QUOTE=sandalli;468787]Vatandasligina bile deger vermedigin bir ülke icin basbakanin oglunun sehit olmamasini elestiriyorsun. 5 bin euro ödememek icin baska ülke vatandasligina gecenlerin burada qio´ya vatanseverlik taslamari sence ne kadar inandirici. Kendi kendinize egleneceginiz bir konu acin ve milleti mesgul etmeyin.[/QUOTE]

Madem merak ettin soyleyeyim.ben elhamdulillah MUSLUMAN TÜRKÜM.TüRK vatandasiyim ve bundan 10 yil once 18 ay askerligimi basariyla bitirdim.ustun hizmet belgelerimle basari belgelerimle evime dondum.

Dilsad Hatun 05.10.2009 23:14

[QUOTE=qio;468790]Sizin ülkücülükle alakanız yok hiçbir donanıma sahip değilsiniz , yorumlarınız sadece hakaret. Ben lisede okuduğum yıllarda ocaklara gidiyordum bunu saklamıyorum. Ozaman ki nesille sizin tavrınız aranısında dağlar kadar fark var şuan yaptığınız sadece bölücülük başka bişey değil.[/QUOTE]

Hakaret etmedim , ettiysemde nasil gordun yorumum aninda silindi , sagolsun taraftarci forum sakinleri :) Ocaklara gitmekle adam olsaydi neyse dönenler olurdu... Ne efendiler gorduk biz . Bolucuk yapan yok , konu basbakan ve hic kisme kendi liderini savunmadi . Boyle dramatik ortam yaratmayi becerenlerle mi dolu bu forum ?

Neyse Konu dagitmayalim Vesselam

sandalli 05.10.2009 23:15

Hosgörüden yoksun, hazimsiz, karsisinda kine saygisiz ve sürekli seviyeyi düsürenlerle konusacak ne zamanim var, ne de keyfim. Bunlar gidene kadar da yazmam artik. Salih bir de egitim seviyeni merak ettim. 18 ay askerligi nerede yaptin. Madem 18 ay askerlik yaptin ve türk vatandasisin alman kanunlari 1 yil almanyayi terkeden yabancilarin oturum haklarini öldürür. Sen nasil tekrar almanya da yasiyabiliyorsun?

TeqTaBaNCa 05.10.2009 23:16

Ben gergin adamım en iyisi susayım...iyi geceLer

qio 05.10.2009 23:29

Yahu 3-4 sayfa önce beni vatan haini ilan etmedin mi ? bu nasıl fikir ifade tarzıdır. Bu adam bunca hakaretinden sonra ceza almıyacaksa , bende tavrımı değiştireceğim.

Cley 05.10.2009 23:30

[QUOTE=qio;468809]Yahu 3-4 sayfa önce beni vatan haini ilan etmedin mi ? bu nasıl fikir ifade tarzıdır. Bu adam bunca hakaretinden sonra ceza almıyacaksa , bende tavrımı değiştireceğim.[/QUOTE]

[B]2 sene süre verdim kendisine. Karşısındakine saygı duymayı öğrenirse gelir devam eder :)[/B]

Klimasuyu 05.10.2009 23:42

[B][I]Acımasız Cley...:)

Suç işleyen kişiyi, tekrar suç işlememesi ve toplama kazandırılması için cezalandırmak şarttır...
[/I][/B]

qio 05.10.2009 23:43

Yahu konu neydi ben unuttum , biz neyi tartışıyorduk. :)

sandalli 05.10.2009 23:47

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ

Abdurrahman 58 06.10.2009 10:45

[QUOTE=qio;468734]Vaybe Komünizm dalgasını güzel yurdunu esir etmemek için yüzlerce şehit vermişmiş , yahu şehit olan devrimciler hangi uğurda vefat ettiler. 80'lerde türk insanı emperyalizm tuzağına düşüp birbirlerini öldürmüşler.[/QUOTE]

Devrimciler şehitmii????????????!!!!!!!!
bu nasıl bir zihniyettttt!!!!!! sen ne yazdığının farkındamısınnn!
sivastaysan yüzyüze bi görüşelim! olmuyor böyle iyice sapıttınız !!!!!!

Abdurrahman 58 06.10.2009 10:48

[QUOTE=Cley;468753][B]Bu konu kapanırsa ülkücülükle ilgili açılan tüm konular kapanacaktır....Karşısındakine saygı duymayı öğrenmemiz lazım...[/B][/QUOTE]

Sadece ülkücülükle ilgili açılan konular değil tüm siyasi konuları kapatmaya mecbursun !

Ayşegül1967 06.10.2009 11:48

Neden bütün siyasi konuları kapatsınki.Ben bu siteye üye olduğum günden beri burda açılan siyasi konular sadece siyasilerin attığı adımları eleştirmek için açılıyor..Bu gayet normal..ülkücülükle alakalı konulara bakıyorum sayfalarca ülkücülükle ilgili propogandalar oluyor...sizde normal konu açın altında tartışması yapılsın ama ben bakıyorum ülkücü şiirleri ülkücü türküleri ülkücü videolar ülkücü şarkılar...Nedir bu ya ? siyasetle ilgili konular açılır tamam ama burası ülkücü sitesi değilki ülkücülükle alakalı şiir video şarkı türkü paylaşılsın!

altuntas58 06.10.2009 12:03

[B]1 Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak'a savaşmaya giden ABD'li askerlere dua etti: "Irak'ta savaşan ABD'li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz" "We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible"
By Recep Tayyip Erdogan The Wall Street Journal March 31st, 2003[/B]

alıntı

qio 06.10.2009 21:18

[QUOTE=Abdurrahman 58;468918]Devrimciler şehitmii????????????!!!!!!!!
bu nasıl bir zihniyettttt!!!!!! sen ne yazdığının farkındamısınnn!
sivastaysan yüzyüze bi görüşelim! olmuyor böyle iyice sapıttınız !!!!!![/QUOTE]

Sen harbiden çocuksun ülkücüleri şehit ilan ediyorsunuzda , devrimciler neden şehit olmuyor. Bu klavye başındada polatvari tavrın zaten bi size yakışır çocuk seni :)

TeqTaBaNCa 06.10.2009 21:22

qio ben senin rengini çözemedim ya oLduğun gibi görün yada göründüğn gibi oL..üLkücüLer hakkında açıLan konuLarda üLkücü kesiLip başka bi konuda üLkücü düşmanLığı yapıyorsun...ÇoğunLuk ne tepki veriyorsa sende o yönde tepki veriyorsun yaranmak mı desem yoksa kendini biLmezLik mi (:

qio 06.10.2009 21:23

Yahu ben objektif oluyorum rengim şeffaflık asıl sana noluyor :)

Klimasuyu 06.10.2009 21:25

[QUOTE=qio;468822]Yahu konu neydi ben unuttum , biz neyi tartışıyorduk. :)[/QUOTE]

[B][I]Salih SU'nun askerlik anıları...:)[/I][/B]

TeqTaBaNCa 06.10.2009 21:29

[QUOTE=qio;469060]Yahu ben objektif oluyorum rengim şeffaflık asıl sana noluyor :)[/QUOTE]

Sen objektif faLan değiLsin...üLkücüLer için açıLan konuLarda üLkücü yazılar yazıyorsun birisi üLkücüLük propagandası yapıLmasın üLkücüLük konuLarı açıLmasın diyor ona teşekkür ediyorsun bu ne perhiz bu ne Laha turşusu =)

Bu arada sana ne oLuyor derken ? Sen üLkücüLere faşistLer dersen bana ne oLduğunu görürsün.

qio 06.10.2009 21:33

[QUOTE=TeqTaBaNCa;469059]qio ben senin rengini çözemedim ya oLduğun gibi görün yada göründüğn gibi oL..üLkücüLer hakkında açıLan konuLarda üLkücü kesiLip başka bi konuda üLkücü düşmanLığı yapıyorsun...ÇoğunLuk ne tepki veriyorsa sende o yönde tepki veriyorsun yaranmak mı desem yoksa kendini biLmezLik mi (:[/QUOTE]

Burda illa bi renk olmak zorunluluğumu var , ülkücülere geçen gün fazla yükleniliyordu rahatsız oldum , orantısız eleştirilere tepki gösterdim sen bu ülkücü kesilmek diye algılayıp basitleştirirsen o senin basit biri olduğunu gösterir , bu sitedeki en sert muhalifler arasında ender insanlardan biriyim sistem karşıtı bir Anarşistim , senin gibi kolayı şeçip geleceği düşünmeden sıyrılıp şak şakçıda olabilirdim , tepkim biraz sert oldu ama senin ukala tavrına az bile :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:13.