Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Üye rekoru Sivas'ta (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37617)

_DuMaN_58 24.02.2011 22:42

Cevap: Üye rekoru Sivas'ta

[QUOTE=KAOS;595458]Bu cevabınız karşısında nutkum tutuldu......
Sustum, öylece kalakaldım.....
Klavyemden sadece şu kelimeler kendiliğinden çıkıverdi:
"Asker destek vermese Mısır'da o örgüt görürdü ....... "[/QUOTE]

[B]Evet asker destek vermese de bir şekilde müslüman kardeşler devlete hakim olurdu.[/B]

Bu arada yorumlarınızı paylaşırken daha dikkatli sözcükler kullanınız lütfen. Bu söylediğim [COLOR=Red]herkes[/COLOR] için geçerlidir.

KAOS 24.02.2011 23:08

[QUOTE=_DuMaN_58;595468][B]Evet asker destek vermese de bir şekilde müslüman kardeşler devlete hakim olurdu.[/B]

Bu arada yorumlarınızı paylaşırken daha dikkatli sözcükler kullanınız lütfen. Bu söylediğim [COLOR=Red]herkes[/COLOR] için geçerlidir.[/QUOTE]

Beraberce göreceğiz..
Askerler ne zaman kime bırakacak yönetimi....

LaEdri 24.02.2011 23:09

Birgün herkes demokrasiye saygı duyacak,sonuçları hazmedecek!

KAOS 24.02.2011 23:13

[QUOTE=LaEdri;595477]Birgün herkes demokrasiye saygı duyacak,sonuçları hazmedecek![/QUOTE]

Demokrasi kendisini yıkacak, yok edecek girişimlerin sonuçlarını hazmetmez, hazmetmeye kalkarsa demokrasi kalmaz....

LaEdri 24.02.2011 23:14

[QUOTE=KAOS;595480]Demokrasi kendisini yıkacak, yok edecek girişimlerin sonuçlarını hazmetmez, hazmetmeye kalkarsa demokrasi kalmaz....[/QUOTE]

Demokrasi gerçekten kendini yıkacaksa eğer, bu dediğiniz doğru..
Ancak ortada sadece hazımsızlıktan kaynaklanan paranoyalar var!

_DuMaN_58 24.02.2011 23:14

[QUOTE=KAOS;595476]Beraberce göreceğiz..
Askerler ne zaman kime bırakacak yönetimi....[/QUOTE]
[B]
Normalde Eylülde yapılması planlanıyormuş. Seçimlerin. Ordu da seçimler bittikten sonra yönetimi hükümete devredeceğini açıkladı.[/B]

KAOS 24.02.2011 23:17

[QUOTE=LaEdri;595481]Demokrasi gerçekten kendini yıkacaksa eğer, bu dediğiniz doğru..
Ancak ortada sadece hazımsızlıktan kaynaklanan paranoyalar var![/QUOTE]

Demokrasi kendini yıkmaz..
Demokratik süreç, oy fikir, çoğunluk diye ortaya çıkan gazmanlar sonucu tehlikeye girer...

Kibrisli 24.02.2011 23:28

[QUOTE=amet_58;595466]son yerel seçimde senin genel başkanın değilmiydi televizyon programı arasında yöneticilerin birinin '' ne pu** biliyorsanız yapın akp nin oylarını düşürücü'' dediğini izlemedinmi izlemediysen duymadınmı sahtekarlığın babasını yapın sonra yok kömürdü yok gıda idi bunlar sosyal devlet olmanın gerekleri devlet tabiki vatandaşını korumak kollamakla görevli durumu olmayanlara yardım tabiki yapacak bu arada oy işi kömür ile olsaydı devlet hemen hemen her yere doğalgaz getirdi doğalgazı getirmezdi sanırım kömürü verirdi oyu alırdı.bak ne güzel diyorsun 1938 den beri iktidara tam gelemedi bundan sonrada geleceğini sanmam haziranda görmek isterim[/QUOTE]

O programda o lafı CHP'li yönetici değil programın sunucusu söylüyor ve Kılıçdaroğlu'da onaylamıyor bu lafı...

LaEdri 24.02.2011 23:29

[QUOTE=KAOS;595486]Demokrasi kendini yıkmaz..
Demokratik süreç, oy fikir, çoğunluk diye ortaya çıkan gazmanlar sonucu tehlikeye girer...[/QUOTE]

BAzen tehlike kavramı göreceli bir durumdur..Kime göre,hangi kritere göre tehlikeli..Bence ve baya bir insanca böyle bir tehlike yok!

KAOS 24.02.2011 23:36

[QUOTE=LaEdri;595490]BAzen tehlike kavramı göreceli bir durumdur..Kime göre,hangi kritere göre tehlikeli..Bence ve baya bir insanca böyle bir tehlike yok![/QUOTE]

Bende bunu diyorum ki...
Yani % 35-40 insanın oyunu almış bir parti bu ülkede falanca rejimi getireceğiz dese, kalanların yaşam haklarını ellerinden almaya yönelik girişimlerde bulunsa, muhalifleri içeri tıksa, kendisi gibi düşünmeyeni yok saysa, ülkenin içine edip, rakamlarla oynayıp herşeyi güllük gülistanlık gösterse ve bu yüzde ile kanun manun herşeyi değiştirecek meclis çoğunluğuna sahip olsa, bu partiye oy verenlerde hallerinden memnun diye bu demokrasi mi olur?
Ha siyaset dahisi paşam????

NECMEDDİN ÖZBEK 24.02.2011 23:38

kömür dağıtmanın sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğunu savunanlara bir şey hatırlatmak istiyorum geçenlerde bu sitede arkadaşın biri merkez güney köyünün tümüne kömür dağıtıldığını yazmıştı o köyden hiç bir parti oy beklemesin bütün oylar akp.diyede not düşmüştü güney köyü benim köyüm her ailede bir kaçtane almancı var belkide sivasın en zengin köylerinden biri şimdi böyle varlıklı bir köye kömür dağıtmanın sosyal devletle ne ilgisi var biri bana anlata bilirmi sen fakir fukaranın hakkını götür bu denli zengin bir köye dağıt bunun adınada sosyal devlet anlayışı de kimi inandırırsınız bu sosyal devlet anlayışı falan değil düpe düz seçim rüşveti beyler seçim rüşveti

KAOS 24.02.2011 23:45

[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;595494]kömür dağıtmanın sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğunu savunanlara bir şey hatırlatmak istiyorum geçenlerde bu sitede arkadaşın biri merkez güney köyünün tümüne kömür dağıtıldığını yazmıştı o köyden hiç bir parti oy beklemesin bütün oylar akp.diyede not düşmüştü güney köyü benim köyüm her ailede bir kaçtane almancı var belkide sivasın en zengin köylerinden biri şimdi böyle varlıklı bir köye kömür dağıtmanın sosyal devletle ne ilgisi var biri bana anlata bilirmi sen fakir fukaranın hakkını götür bu denli zengin bir köye dağıt bunun adınada sosyal devlet anlayışı de kimi inandırırsınız bu sosyal devlet anlayışı falan değil düpe düz seçim rüşveti beyler seçim rüşveti[/QUOTE]

Necmettin bey.
Maalesef bunu kabul etmiyorlar.
Edemiyorlar, nasıl mantık yürütüyorlar bir anlayabilsem...

NECMEDDİN ÖZBEK 24.02.2011 23:54

[QUOTE=KAOS;595495]Necmettin bey.
Maalesef bunu kabul etmiyorlar.
Edemiyorlar, nasıl mantık yürütüyorlar bir anlayabilsem...[/QUOTE]

valla sayın kaos herkes herşeyin bilincinde ama malesef nasıl bir mantık yürüttüklerini anlayana aşk olsun

Cley 24.02.2011 23:56

[B]Sıra yine kömüre gelmiş. İktidar partisi kurulduktan 1 yıl sonra seçimlere girdi. % 47 oy aldı. O zaman da mı kömür dağıttı millete. Hazımsızlık kötü şey. Allah yardımcınız olsun.[/B]

Partiye üye olma konusuna gelince insanlar iş yaptırabilme,iktidar partisine yakın olabilme umuduyla partiye üye oluyor. Şu an iktidarda CHP olsaydı (Allah Göstermesin) CHP nin üye sayısında artış olurdu.Bunlar normal şeyler.

KAOS 25.02.2011 00:01

[QUOTE=Cley;595499][B]Sıra yine kömüre gelmiş. İktidar partisi kurulduktan 1 yıl sonra seçimlere girdi. % 47 oy aldı. O zaman da mı kömür dağıttı millete. Hazımsızlık kötü şey. Allah yardımcınız olsun.[/B]

Partiye üye olma konusuna gelince insanlar iş yaptırabilme,iktidar partisine yakın olabilme umuduyla partiye üye oluyor. Şu an iktidarda CHP olsaydı (Allah Göstermesin) CHP nin üye sayısında artış olurdu.Bunlar normal şeyler.[/QUOTE]

Allah yakında sana göstereceğini gösterecek....
Az kaldı...

Cley 25.02.2011 00:07

[B]Olur böyle vakalar. Siz devam edin. 12 Hazirana az kaldı[/B]

Siyahnur 25.02.2011 00:13

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Öyle de böyle de bu ülkenin en iyi partisi AK PARTİ'dir.
Elestirebilir, begenmeyebilirsiniz sadece sapkayi önümüze koyup farklı ideolojide olsak bile dogru ile yanlisi sececek kadar cesur olalim yeter.

Önemle ibraz edilir :)[/COLOR][/FONT][/B]

[IMG]http://www.onyildafarkortada.com/resimler/wpcyv8i2.jpg[/IMG]

KAOS 25.02.2011 00:14

[QUOTE=Cley;595505][B]Olur böyle vakalar. Siz devam edin. 12 Hazirana az kaldı[/B][/QUOTE]

Biliyor musun?
Senin kim olduğunu öğrendim....
Neyi nasıl düşündüğünü, ne yaptığını nelerle uğraştığını biliyorum...
Bu neye mi yarar..?
Bişeye yaramaz...
Sadece klasik bir akp lisin o kadar....
Sadece evet 12 hazirana az kaldı..
Ama yine biliyor musun?
12 haziran benim umurumda değil...
İnsan hakettiği gibi yaşarmış. ;)

amazon10 25.02.2011 00:28

[IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=578&pictureid=3646[/IMG]

Reform 25.02.2011 09:16

[QUOTE=bilgin_58;595381]Birazda ben devam edeyim!

2010 yılının ekim ayına kadar 750 kamuya ait yerleri özelleştirme,
bunların içinde telekomun 240 milyon dolara satılıp, 6 ay sonra alan kişinin bir başka kişiye 960 milyon dolara satılması
Tekeli 600 milyon dolara satıp, alan kişinin bir yıl sonra 2.1 milyar dolara conilere satması
Dış borcumuzun 80 milyar dolardan 480 milyar dolara çıkarılması,
Alt kimlik meselesinin bu dönemde hortladığını,

Ha bunun yanında 45 milyar dolarlık otoyol yaptığınıda unutmayalım,

Şunu belirteyim kesinlikle her hangi bir siyasi görüşüm yoktur, bununda altını çizeyim,

Ama yapılanlar ortada, yapılanların eksileri, artılarından çoksa bu bir başarısızlıktır.

Ben cebime giren paranın ne kadarının cebimde kalanıyla refah düzeyimi ölçerim[/QUOTE]

Birazda ben devam edeyim işte acı gerçekler, kimilerine göre yalan haber diye nitelendirilsede.

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=27015&token=328640[/IMG]

_DuMaN_58 25.02.2011 10:41

[B]Paylaşılan verilere bakılacak olursa, 2001 de Türkiye tarihinin en büyük ekonomik krizinin olduğu kesin. Ama 2011 de Türkiyenin Ekonomisi büyürken , borçlar da artıyor. Verilen bilgilere göre bunlar çıkıyor sonuç olarak.
[/B][COLOR=Red]Ama borçlanmak demek kötüye gidiyoruz anlamına gelmiyormuş doğru mu?[/COLOR][B]
Bu soruyu şu yüzden sordum,
"""" [/B]ABD'nin 10 trilyon dolardan, İtalya'nın 2 trilyon dolardan fazla borcu olduğunu ifade eden Şimşek, ''Bir ülkenin mutlak borcuna bakılmaz, borcun milli gelire oranına bakılır. Kamunun toplam net dış borcu milli gelirin yüzde 1'i kadar bir düzeye düşmüştür. Toplam borç, 257 milyar dolardan ikinci çeyrek sonu itibarıyla 479 milyar liraya ulaştı. Milli gelir ise 350 milyar liradan 1,2 trilyon liraya çıkacaktır. Borç, bir kat dahi artmamış ama milli gelir 4 kattan daha fazla artmıştır. Hesap ortada'' dedi.[B]""""" [/B]

KAOS 25.02.2011 11:05

[QUOTE=_DuMaN_58;595529][B]Paylaşılan verilere bakılacak olursa, 2001 de Türkiye tarihinin en büyük ekonomik krizinin olduğu kesin. Ama 2011 de Türkiyenin Ekonomisi büyürken , borçlar da artıyor. Verilen bilgilere göre bunlar çıkıyor sonuç olarak.
[/B][COLOR=Red]Ama borçlanmak demek kötüye gidiyoruz anlamına gelmiyormuş doğru mu?[/COLOR][B]
Bu soruyu şu yüzden sordum,
"""" [/B]ABD'nin 10 trilyon dolardan, İtalya'nın 2 trilyon dolardan fazla borcu olduğunu ifade eden Şimşek, ''Bir ülkenin mutlak borcuna bakılmaz, borcun milli gelire oranına bakılır. Kamunun toplam net dış borcu milli gelirin yüzde 1'i kadar bir düzeye düşmüştür. Toplam borç, 257 milyar dolardan ikinci çeyrek sonu itibarıyla 479 milyar liraya ulaştı. Milli gelir ise 350 milyar liradan 1,2 trilyon liraya çıkacaktır. Borç, bir kat dahi artmamış ama milli gelir 4 kattan daha fazla artmıştır. Hesap ortada'' dedi.[B]""""" [/B][/QUOTE]

Yanlış mantık..
ABD ve İtalya kendi teknolojisini ve sanayini ürününü kendi üreten ülkeler, Dünya da dolar dönüyor.
Bankaları, büyük kuruluşları kendilerine ait, ABD dünyanın en büyük ekonomisi, zenginlik refah hat safhada, dolayısı ile istediği kadar hammaddeyi, iş gücünü, sermayeyi çekebiliyor, ve risk olarak algılanmıyor..

_DuMaN_58 25.02.2011 11:48

[B]Ha ABD, İtalyada borç olunca birşey olmuyor Türkiye de borç olunca kötü oluyor hmmm :)

[/B]

KAOS 25.02.2011 12:07

[QUOTE=_DuMaN_58;595538][B]Ha ABD, İtalyada borç olunca birşey olmuyor Türkiye de borç olunca kötü oluyor hmmm :)

[/B][/QUOTE]

La havle... :)

_DuMaN_58 25.02.2011 13:10

[B]Noldu KAOS :)

Hayır ben şunu anlamıyorum. ABD borçlansa bile sorun olmaz o kendini kalkındırır diyorsun. Ama Türkiyeye gelince olumsuz bakıyorsun. Niye Türkiyeyi küçümsüyorsun ki? Bizde yavaş yavaş başladık kendi teknolojimizi üretmeye yada sanayimizi.. Kendi arabamızı üretmeye çabalamamız, kendi helikopterimizi yapmaya başlayacağımız, kendi heronlarımızı yapmaya başladığımız, diğer ülkelere zırhlı araç satmaya başladığımız vs .. bunları görmemezlikten gelmemek lazım.
[/B]

Kibrisli 25.02.2011 13:48

[QUOTE=_DuMaN_58;595541][B]Noldu KAOS :)

Hayır ben şunu anlamıyorum. ABD borçlansa bile sorun olmaz o kendini kalkındırır diyorsun. Ama Türkiyeye gelince olumsuz bakıyorsun. Niye Türkiyeyi küçümsüyorsun ki? Bizde yavaş yavaş başladık kendi teknolojimizi üretmeye yada sanayimizi.. Kendi arabamızı üretmeye çabalamamız, kendi helikopterimizi yapmaya başlayacağımız, kendi heronlarımızı yapmaya başladığımız, diğer ülkelere zırhlı araç satmaya başladığımız vs .. bunları görmemezlikten gelmemek lazım.
[/B][/QUOTE]

KAOS'un anlatmak istediği şu sevgili Duman: ABD ya da İtalya gibi büyük ülkeler hem finans dünyası olarak hem de sanayi dünyası olarak büyük ülkeler, oralarda doğacak bir krizi özel şirketler kendi içlerinde ya da devlet desteği ile rahatlıkla atlatabilirler ancak bizde öyle bir durum yok, ekonomik olarak hala dışa bağımlıyız, örneğin yukarıda AKP'nin bir afişi yayınlandı -yani bu da oldu sitede ama neyse- orada herşey yazıyorda İthalat rakamları yazmıyor, olay burada dış borç, cari açık bu ithalattan geçiyor, bunun yanında iç borçlanma da yazmıyor, Cumhuriyet tarihinin en üst seviyesinde iç borçlanma ve bunca ekonomik göstergenin de özellikle yabancı sermayenin Türkiye'den satın aldığı işletmeler ve sıcak paranın Türkiye'ye girmesi dolaşmasından kaynaklandığını bilmek gerekiyor... Dışa bağımlı ekonomide kimsenin garantisi yoktur, gün gelir Ecevit gibi ABD'nin çıkarlarını korumayan bir hükümet gelir ABD tüm büyük finans ve sanayi şirketlerine parasını çektirir o zaman yine kriz çıkar ülkede, 2001 krizinin hazırlayıcısı 99 depremi ve ABD'nin Irak'a saldırma öncesinde Türkiye'de kendisine destek olacak bir hükümetin olması isteğidir... Tayyip Erdoğan ile işleri bittiğinde kendi danışmanının sözü ile "Küvetin deliğine süpürmek" istediklerinde Türkiye'de bir kriz çıkartmaları için tüm Ekonomik güçleri var, hem de bu kez çok daha derin bir kriz çıkartabilirler çünkü artık iyice sıcak paranın döndüğü, günübirlik yaşayan bir ülkeyiz, geleceğe yönelik ekonomik herhangi bir adım atılmıyor, hem de ne enerji, petrol, gaz ne de hizmet ile ilgili Kamu malımız neredeyse kalmadı, devlet desteği ile de ayakta durması güç olacak Türkiye'nin... Yani onların borçlu olması çok sıkıntı değil, öderler, ödemezler ama sonuç olarak bir kriz çıktığında şirketleri kurtarabilirler... Bir de çok büyük bir ayrıntıyı unutmayalım İtalya ya da ABD bizim gibi Ulus Devlet, Devlet Güdümlü Ekonomisi olan ülkeler değiller tamamen liberal ülkeler aramızda böyle bir fark var onların borçlu olması doğal... Bizim borçlu olmamız ise taaaa 50'lere dayanıyor, İsmet Paşa'nın son dönemlerinde ve özellikle Menderes zamanında alınan gereksiz borçlar ve 50'den sonra başlayan sonra da siyasi mirasçılar tarafından özellikle Demirel ailesi ve Özal ile, Yılmaz ve Çiller dönemi ile halen de devam eden Yolsuzluk ve hırsızlıkların etkisidir, yoksa Devletçi ekonomiyi benimseyen ülkelerin böylesine abartı borçları olmamalı...

_DuMaN_58 25.02.2011 14:03

[B]O zaman şöyle düşünelim, ABD nin Ortadoğuda yaptıkları yada yapacakları için Türkiyeye ihtiyacı var. Zaten hükümetde Obama ile yeterince müttefik oluşturuyorlar. Şu halde ABDnin ihtiyacı varken, Türkiyenin kötü durumda olmasını sitemez, daha doğrusu Türkiyeye karşı yanlış yapmak istemez. Doğru mu. O halde Türkiyeden para da çekemez, krize de sokamaz. Bu demek oluyor ki Türkiye çok uzun bir vadede krize girmeyecektir. E zaten uzun vade süresince Türkiye yeterince gücü kazanmış olur diye düşünüyorum. Kazanamasa bile başka kozlar la ABD ile arasını yumuşak tutacaktır. Ortadoğuda işi biterse ABD nin (ki bitmez) bor minareli projesi başlar :) O bize biz ona muhtacız..
[/B]

Kibrisli 25.02.2011 14:23

[QUOTE=_DuMaN_58;595545][B]O zaman şöyle düşünelim, ABD nin Ortadoğuda yaptıkları yada yapacakları için Türkiyeye ihtiyacı var. Zaten hükümetde Obama ile yeterince müttefik oluşturuyorlar. Şu halde ABDnin ihtiyacı varken, Türkiyenin kötü durumda olmasını sitemez, daha doğrusu Türkiyeye karşı yanlış yapmak istemez. Doğru mu. O halde Türkiyeden para da çekemez, krize de sokamaz. Bu demek oluyor ki Türkiye çok uzun bir vadede krize girmeyecektir. E zaten uzun vade süresince Türkiye yeterince gücü kazanmış olur diye düşünüyorum. Kazanamasa bile başka kozlar la ABD ile arasını yumuşak tutacaktır. Ortadoğuda işi biterse ABD nin (ki bitmez) bor minareli projesi başlar :) O bize biz ona muhtacız..
[/B][/QUOTE]

Evet dediğin doğru ABD'nin ortadoğudaki çıkarlarına "şimdilik" uygun bir iktidar var ancak senin dediğin gibi çoook uzun vadede olacak bir hükümet değil bu... Neden Türkiye'nin iç dinamiklerinin etkisini, seçimi kaybetme ihtimalini felan söylemeyeceğim... Olay İran'dır... ABD İran'a saldırmaya karar verdiği an Türkiye'de AKP dönemi biter... Ya sivil olarak biter, ya darbe ile biter ya da daha kötüsü Allah korusun tam da senin dediğin gibi Bor madeni yüzünden işgal ile biter... Çünkü hep böyle olmuştur... Ecevit gelmiş 70'lerde "Lan nerden çıktı bu adam" demiş ABD ambargo uygulamış, Afyon ekemezsin demiş Ecevit Sana ne? demiş... Ambargo yemiş Türkiye, Kıbrıs halkı kötü durumda katlediliyor,11 yıldırda hiçkimse kılını kıpırdatmadı demiş Kıbrıs'a çıkmış, ABD Çekil demiş Ecevit Sana ne? demiş garantör ülkeyim diğerlerine sordum gelmediler ben de anlaşmadaki hakkımı kullanıyorum demiş ambargo yemiş Türkiye... Silahlarımı kullanamazsın bu savaşta demiş... Sana ne? demiş anlaşmamızda böyle bir madde yok, savaşta kullanmayacağım da nerde kullanacam? demiş... İşte başbakanımız diyor ya "Sizin döneminizi de gördük, yağ kuyrukları, tüp kuyrukları vardı Türkiye'de" tamam da nerelerden geçtiğimizi sanki bilmiyor Başbakan, o dönem yaşasa demek ki yağ kuyruğu, Tüp kuyruğu olmasın, ekonomi bozulur diye Demirel gibi Kıbrıs'ta olanlara ses çıkartmayacaktı... Haaa bütün bunlar olmuş ama halk ne yapmış asıl önemli olan bu, sıkıntı çekmesine rağmen Ecevit'i baş tacı yapmış... Yine başbakanın bilgisizliğini ya da söylediği başka bir yalanı açığa çıkaracak ama AKP oyunu ard arda 2 seçim yükselten ilk ve tek parti değildir, 70'lerde bunca sıkıntıya rağmen Ecevit'li CHP oyunu %32'den %42'ye yükseltmiştir, halk arkasında durmuştur...Peki sonunda ne olmuş :) 12 Eylül olmuş... Dünya'nın sistemi böyle, o yüzden anti emperyalist bir iktidar gelecek ve halk büyük bir güç ile onun arkasında duracak, o zaman bu oyun ancak sonlanır... Bu anti emperyalist hükümet, İran'ı alacak arkasına, Rusya'yı alacak Orta Asya ülkelerinde etkin olacak birlik olacak eğer bu hükümetin başındaki adam yaşarsa :) bu oyunu bitirir:D

abircan 25.02.2011 14:29

yandaşın sakızı bopa takıldı, ortadoğu yüzyıılık yanlızlığı ve ihaneti laik türkiye cumhuriyeti ve kurumlarına benzemek için özeniyor en dincisinden en laikine kadar tüm araplar Mustafa Kemalini bekliyor, bizim yandaşsözcülere hep beraber bu duruma çok seviniyorlar , övünüyorlar ama temelde ki kurucu felsefeyi ve kadroları takdir etmeden bunu yapmaya çalışıyorlar , 10 gündür kıs kıs gülerek okuyorum bu zübükleri

_DuMaN_58 25.02.2011 14:38

[B]Yok ben hiç sanmıyorum kısa vadede bu hükümetin biteceğini. İç dinamiklerde onların elinde, seçimlerde de kaybetmezler. Birde ABD nin İran'a savaş açacağını da pek sanmıyorum, Allah bilir tabi ama. Yanlız Türkiyenin işi zor, ABD ile İran arasında ikiyüzlülük yapmak çok da kolay değil ama şuana kadar başarılı geçti :)[/B]

abircan 25.02.2011 14:46

[QUOTE=_DuMaN_58;595550][B]Yok ben hiç sanmıyorum kısa vadede bu hükümetin biteceğini. İç dinamiklerde onların elinde, seçimlerde de kaybetmezler. Birde ABD nin İran'a savaş açacağını da pek sanmıyorum, Allah bilir tabi ama. Yanlız Türkiyenin işi zor, ABD ile İran arasında ikiyüzlülük yapmak çok da kolay değil ama şuana kadar başarılı geçti :)[/B][/QUOTE]

ben demedim sen dein bunlar iki yüzlü diye , unutma bunu aman ha :)

_DuMaN_58 25.02.2011 15:00

[B]He ben deim :) Nasıl ABD, İsrail ile Türkiye arasında ikiyüzlülük yapıyor, Nasıl Mısır, İsrail ile Arap ülkeleri arasında ikiyüzlülük yapıyordu, bizimkiler de aynısını yapıyor :)[/B]

abircan 25.02.2011 15:08

[QUOTE=abircan;595552]ben demedim sen dein bunlar iki yüzlü diye , unutma bunu aman ha :)[/QUOTE]

biz hep diyoruz zaten bunların işi hep takiyye diye,

Kibrisli 25.02.2011 15:24

[QUOTE=_DuMaN_58;595554][B]He ben deim :) Nasıl ABD, İsrail ile Türkiye arasında ikiyüzlülük yapıyor, Nasıl Mısır, İsrail ile Arap ülkeleri arasında ikiyüzlülük yapıyordu, bizimkiler de aynısını yapıyor :)[/B][/QUOTE]

Ben de şahitim duman iki yüzlü dedin :) bi kere ağızdan çıktı laf, hiç geçiştirme :) Ben bunu yazdım, dikkat et site izlenmesin Ergenekondan almasınlar seni :) :D

_DuMaN_58 25.02.2011 16:01

[B]Geçiştirmiyorum ki hatta birkez daha söyleyim aynı cümleyi[/B] :) "[B]Yanlız Türkiyenin işi zor, ABD ile İran arasında ikiyüzlülük yapmak çok da kolay değil ama şuana kadar başarılı geçti"[/B]

LaEdri 25.02.2011 16:38

[QUOTE=KAOS;595493]Bende bunu diyorum ki...
Yani % 35-40 insanın oyunu almış bir parti bu ülkede falanca rejimi getireceğiz de[B]se[/B], kalanların yaşam haklarını ellerinden almaya yönelik girişimlerde bulunsa, muhalifleri içeri tıksa, kendisi gibi düşünmeyeni yok say[B]sa[/B], ülkenin içine edip, rakamlarla oynayıp herşeyi güllük gülistanlık göster[B]se[/B] ve bu yüzde ile kanun manun herşeyi değiştirecek meclis çoğunluğuna sahip ol[B]sa[/B], bu partiye oy verenlerde hallerinden memnun diye bu demokrasi mi olur?
Ha siyaset dahisi paşam????[/QUOTE]

YAzdıkalrınız şart cümlesi..
Bu şartlar oluşmuş değil.Size göre oluşmuş olsa da bana göre oluşmamıştır!

LaEdri 25.02.2011 16:41

[QUOTE=Reform;595525]Birazda ben devam edeyim işte acı gerçekler, kimilerine göre yalan haber diye nitelendirilsede.

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=27015&token=328640[/IMG][/QUOTE]

Sözcü'ye elimi bile sürmem,belki haramdır.:)

LaEdri 25.02.2011 16:43

[QUOTE=amazon10;595508][IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=578&pictureid=3646[/IMG][/QUOTE]

Senin 2.000 lira gelirin var ,4.000 lira da borcun var..
Benimse 50.000 lira gelirim var,10.000 lira da borcum var..
Kim daha zor durumda,kim borçlu?:)

İktidarı tabi ki eleştireceksiniz ama 2001'deki iğrenç ,rezil tabloyla kıyaslamayın bile!

ÖnceVatan_58 25.02.2011 16:52

[QUOTE=LaEdri;595560]Sözcü'ye elimi bile sürmem,belki haramdır.:)[/QUOTE]

Bende bir Sözcü okuruyum ve sizin bu önyargılı tutumunuzu kınıyorum, Sözcü son kuruşuna kadar kendi çabası ve hiç bir şekilde promosyon vermeden hakkıyla 300 binlik satışlara yaklaşarak en çok satılan gazete yolunda hızla ilerlemektedir,helaldir, Siz sanırım yağcı yalaka basını iktidar tarafından satın alınan ve nemalanan şakşakçı gazetelerle karıştırdınız.

_DuMaN_58 25.02.2011 18:17

[B]"[/B]Kalem Oyunlarıyla Göz Boyuyorlar[B]" e Senin yaptığın ne peki? Bir manşet atacaksan düşünüp atacaksın :)[/B] [B]
Yandaş medya, yandaş gazete bunlar olacaktır tabi. Sözcü, CHP iktidar olmadığı sürece en çok satan olamaz hiç bir zaman(Yanlış anlaşılmasın CHP para verip gazete almayacak. CHPyi iktidara getiren halk çoğunluğu gidecek kendi gazetesini alacak). AKP iktidarda Zaman satıyor en çok(Burda da AKP almıyor gazeteleri. AKP yi iktidar yapan halk çoğunluğu gidip kendi gazetelerini alıyorlar).[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:01.