![]() |
--->: KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS`IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE)
annem ..eski adı ile kertmeli şu an ki adı şenyurt köyü .babam ulaş karaşarlı
köylerimi çok seviyorum...... |
[QUOTE=özge;219693]burdaki herkes köylerinin ismini nasıl yazıyor şu köy bu köy diye yazmışlar nasıl oluyor aydınlatırsanız sevinirim.[/QUOTE]
Kardeşim ilk mesaja bakarsan anlarsın, Orada tüm köylerin listesi var. ** 824 SUŞEHRİ KOZÇUKUR'luyum, 1989 dan beri İsatanbuldayım :( |
[QUOTE=ersoy_34;219428]kara pınar ağılı listede yok hafik e baylı küçük birköy ama listede yok ne yapmalıyım sizce arkadaşlar[/QUOTE]
Fatihcim yapman gereken tek şey, bavulunu toplayıp bizim köye yerleşmen :):):):) biliyorsun bizim evin arazisi büyük sanada bir yer ayarlarız. Hem daha yakın oluruz fenamı olur. Not : fatih akrabamdır diğer arkadaşlar alınmasın lütfen. |
--->: KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS'IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE)
[QUOTE=lüleburgaz58;208717]ah köyüm köyüm ( 805 kollluca) sarı danam boz öküzüm çilli horozum baraj yapılacak köyümüz kalkacak dediler ama çok şükür ismini sildirmemekte kararlı hala listelerde her zaman her yerde olacak[/QUOTE]
gardaş özledikçe bu siteye bak :[url]http://kollucali.blogcu.com/[/url] samet . adem sensen |
merkez e bağlı kolluca eski adıyla kakik köyüde var arkadaşlar barajıyla bir cennet köy.
|
[IMG][/IMG][QUOTE=AbdulazizBAKIREL;216744]Selamün aleyküm Ben Sivaslıyım ( Kakik-kolluca ) Merkeze bağlı 4 Eylül barajının olduğu yerde bakın hemşehrilerim Ben 12 yıldır köyümden uzaktayım ama gidin gezin barajı çok güzel olmuş Köyümüzde aslındagezilecek yerleri var tarihi taş mezarlar ama defineciler kazıyaparak büyük tahribatlar yapıyorlar mağraları var. 2 adet şifalı suyu var ama bunlar şahıs arazisinde olduğundan dolayı değerlendirilemiyor. eğer buradan benim yazımı okuyan arkadaşlar var ise lütfen ellerindeki fotoğrafları koysunlar Herkese çok selamlar SİVAS ve SİVASLILAR SİZİ SEVİYORUMMM Türkiyenin mert insanlarııı[/QUOTE]
[url]http://kollucali.blogcu.com/bu[/url] siteye bakarsan köyünü görürsün ben mecnun un torunu samet .bilal bakırel halamın kızı efrumiye nin kocası tanışalım. sende eski resimlerden varsa bana yolla ben siteye atıyım.bu siteyi geliştirmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. samet erşan |
s.a
ULAŞ İLCESİNİN KARAŞAR KOYUNDENIM YİĞİDOLAR KEDERLENMEZ yaradana emanet olun wesselam.. |
Şarkışla / Gücük
Şarkışla / Kızılcakışla ----------------------- Liste tamam ve bizim köyler de var ancak... Bizim köye tıklanınca neden bir açıklama sayfası çıkmıyor? Bazı köylere link verilmiş bazılarına neden verilmemiş anlamadım? |
[QUOTE=Fractious;221557]Şarkışla / Gücük
Şarkışla / Kızılcakışla ----------------------- Liste tamam ve bizim köyler de var ancak... Bizim köye tıklanınca neden bir açıklama sayfası çıkmıyor? Bazı köylere link verilmiş bazılarına neden verilmemiş anlamadım?[/QUOTE] [B] :) sitemiz kurulali fazla olmadi daha bitmedi yani elimizden geldigi kadar yapiyoruz :)[/B] |
1120 YAKABOYU HAFİK
o kadar... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:30. |