![]() |
--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=tatli-dilli;319409]kiskandim aranizdaki ahengi
olusturmak isterim sevgi halkanizin farkli bir rengini izin verirseniz söylerim son sözümü mühim olan gönül zenginligi[/QUOTE] [B]Ahengimizi bozma hele bir dur Kıskanma çalış seninde olur Siteye getirdik nihayet huzur Tatlı dilli üzdükse dileriz özür [/B] |
Cevap: --->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[quote=rallim58;319408][B]Şiirli yazıyı bilmem severmisin[/B]
[B]Sevdiğini gün olur dövermisin[/B] [B]Hizmetinden, aşkını övermisin[/B] [B]Hasret çeken anana dönermisin[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]aaa ne güzel ya bende istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/COLOR][/B] |
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
siraya gecermisiniz lütfen :D:D:D
|
[B]Siteye henüz bugün yazdım şiirleri ilk
Spontone olunca bazı cümleler devrik Sivas'lı olsun da daştan yine severik Tadına bakmadan yemeğine hastayız, olduk Kronik[/B] |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
Maşaallah abi, şiirleri döktürüyorsun :)
Sevdiğim saydığım ve organizesine güvendiğim bir abim. |
Langirtida cok basarili bir abimizdir :D ve ayrica sitede en cok borc duydugum degerli abimdir. Onun sayesinde, onun sitesinde o kadar cok mükemmek kisilerle tanistimki, say say bitmez :)
[B]Tesekkür ederiiiimmmm Rüstü abiiiiiiiiii[/B] |
Cevap: -->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=TracyMcGrady58;319433]Langirtida cok basarili bir abimizdir :D ve ayrica sitede en cok borc duydugum degerli abimdir. Onun sayesinde, onun sitesinde o kadar cok mükemmek kisilerle tanistimki, say say bitmez :)
[B]Tesekkür ederiiiimmmm Rüstü abiiiiiiiiii[/B][/QUOTE] Langırtta senin başarını gözardı edemem gardaş :) Maşaallahın var :) Bana borçlu olmana gerek yok, o güzellik senin içindeki güzellik. |
tecrübeli bir yiğido rüştü abiden bahsediyor ist. sivassporlu taraftarlar derneğinde saygı değer bir kişilik
|
[I][COLOR="Red"]ÇEVREYE VE İNSANLARA DUYARLI VE GERÇEKTEN TAM BİR YİĞİDO KARDEŞİM.......[/COLOR][/I]
|
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B][COLOR=darkorange]kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan hanımefendi bir arkadaşım [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:31. |