Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27316)

abircan 10.02.2009 16:21

Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

[QUOTE=Kaptan-58;374562][B]gardaş bunların hepsi yalan. hepsini araştır mutlaka chp çıkar. davosta bile tüm dünya erdoğanı alkışladı yunanistan bile övdü. baykal o zaman bile yaptı muhalefetliğini :D :D
[/B][/QUOTE]

hehhe sevsineler tüm dünay aayakta alkışlamış

yarım mübarek geliyor nereden geliyor sarkozyden ne işi vardı orda , hamasla israili buluşturup barış sözleşmesi imzalatıyor, seninkiler nerede bababcan tayyippp, seçimcilik oynuyorlar devletin sırtından, uçağına bibiyor aracını kullanıyor, örtülü ödeneği eşşek yüküyle kullanıuor dev ekranlarda chp de chp diye bas bas bağırıyor , senn iyide sen nesin diyen yok

bir hafta avrupda dalga geçtiler haberin yok galiba
her ayağa kalkan parlementere otur erdoğanlaşma diye dalga geçiliyormuş
gördünmü koca cumhuriyetin başbakanının düştüğü hallere
arap dediki sie ne , size gerek yok biz işimizi kendimiz çözeriz dedi, bunu duyan yok varsa yoksa içerde davoz yaygarasııı heheh sevsinler sizi, tayyibin deyişiyle ufak atında kargalar yesinnnn heheheh :)

Cley 10.02.2009 16:24

[B]Biz de ufak bi muhaliflik olsa bırak Baykallaşmayı denir. Adam herşeye muhalif.[/B]

abircan 10.02.2009 16:25

[QUOTE=ErdalGüler;374560][B]Allah Allah... o ben değilim mustafa o mustafa....[/B][/QUOTE]

hay allah ne bileyim kaptan bu sitenin kaptanı ben seni bilirdim ama nerden bileyim mustafa senin karizmaya ortak olmuş :)

abircan 10.02.2009 16:27

[QUOTE=moonlight_58;374581]ABİRCAN MİLLETE LAF YETİŞTİRMEKTE, HERKESE CEVAP VERMEKTE ÜSTÜNE YOK YANİ.REKORA GİDİYORSUN.YÜRRÜÜ BEE KİM TUTAR SENİ:D:D:D[/QUOTE]

kriz bizi teğet geçmedi iş güç yok o yüzden olsa gerek
kusura bakam canını sıktıysam boş ver üzülme
bu kadar çok gemcikcikcimiz varmış burada elin gemisi var bizim çenemzi yoruluyor

abircan 10.02.2009 16:30

[QUOTE=1967_Dernek_Cley;374580][B]Biz de ufak bi muhaliflik olsa bırak Baykallaşmayı denir. Adam herşeye muhalif.[/B][/QUOTE]

baykal muhalif değil dünya siyaset tarihine girmiş bir adam nasıl biliyomusun
sosyal demokrat partiler içinde ilk defa HİZİP nedir yaşayan , yaşatan , uygulatan bir adam olarak malesef, HİZİP i siyasi literatüre kazandıran adamdır baykal
bana baykal deme sakın olaki baykalcı hiç deme, yakar yıkar dağıtırımmm siyaset sahnesiniiiii

Cley 10.02.2009 16:39

[B]Hani avrupalılar erdoğanlaşma diyormuş ya biz yıllardır bu espiriyi Baykallaşma şeklinde yapıyorduk. Avrupa ilk defa bizi taklit etmiş[/B] :)

IsYaNKaR 10.02.2009 22:36

[B]SİTE YÖNETİMİNDEN HATTA RÜŞTÜ ABİDEN BU KONUNUN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.

BU FORUMA SİYASET GİRMEMELİ.ADAM RESMEN SOL BİR PARTİNİN PROPAKANDASINI YAPIYOR.
SONRADA ALAKAM YOK ŞÖYLE BÖYLE DİYOR.

FORUMDA HUZUR BIRAKMADI.

KONUNUN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.[/B]

madımak_58 10.02.2009 22:43

[QUOTE=IsYaNKaR;374716][B]SİTE YÖNETİMİNDEN HATTA RÜŞTÜ ABİDEN BU KONUNUN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.

BU FORUMA SİYASET GİRMEMELİ.ADAM RESMEN SOL BİR PARTİNİN PROPAKANDASINI YAPIYOR.
SONRADA ALAKAM YOK ŞÖYLE BÖYLE DİYOR.

FORUMDA HUZUR BIRAKMADI.

KONUNUN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.[/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]bu nasıl bir yaklaşım böyle...

bende sabahtan beri ha kapandı,ha kapanacak diye bekliyorum ama sizin gibi taraflı bir yazı yazmadım.ya sağ partinin propagandasını yapanlar?

burası sivaslıların sitesi,sağ partinin forumu değil!

bencede silinmesi gereken bir konu.konunun içeriğini anlamak yerine parti kavgasına dönüştürüldü konu...[/COLOR][/I][/B]

HaKaaN 10.02.2009 22:47

[QUOTE=madımak_58;374248][B][I][COLOR="Magenta"]ooooo,neler kaçırmışım neler ama bazı zihniyetler için hiç çene yormaya değmez.onların gözleri iyi görsün yeter...

burda kimse chp için konuşmuyor,Türkiye için konuşuyor! Baykalı savunmuyor,Türk insanını savunuyor.ama anlayana işte...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

chp.için.konuşulacak.soz.kalmadıkı.....zaten

HaKaaN 10.02.2009 22:51

[QUOTE=Nazligül;374306][B][COLOR=red][I]AKP'nin [U]baska isi [/U]yokda, burda yazilanlari düsünecek. :rolleyes:[/I][/COLOR][/B]

[I][B][COLOR=red]Bunlari ilk olarak mail zinciri olusturan insandan bilmek isterdim, acaba gercekten bunlari arastiracak..............................................................sadece ordan burdan yalan yanlis haberlerle alinti yaparak "Birde sunu ekliyeyim"'mi diyor. [/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

bu.konuyu.abircan.actı.ise.guvenırlıgı.yok.demektir.....bu.kadar.basit

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:13.