![]() |
Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı
Mesajın başındaki koyu puntolarla [B]Cley[/B] yazısını,yani o mesajımın Cley'e cevap olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek!
Sana bir şey yazsam senden alıntı yapar öyle yazardım..:) |
[quote=DALGIÇ;430830]ne alaka anlamadım.. sen nerde yasıyosun bılmıyorum ama ben ordan burdan sallama yapmıyorum. ıllakı herkes bole degıl ama surda okudugum yorumlarda gordumkı bır cok beyın orumcek agıyla cevrılmıs durumda..[/quote]
sen nerden sallama yapıyon.bu sitenin adı sivaslılar!ve bu sitede sivaslı olan herkes istedigi gibi görüşünü yorumunu yapar.illa sivastamı olmak lazım.sadece sivastakiler girse bu sitede hergün 5-10 kişi ancak olur.önemli olan nerde oldugun degil nerden oldugun!!!başkasının beynindeki örümcekleri görüyorsun peki ya sendeki örümcekten haberin varmı.başkasının görüşüne saygısı olmayan onu örümcek agıyla cevirili kabul eden bence örümcek aglarının en büyük esiridir |
[QUOTE=barikat58;432180]sen nerden sallama yapıyon.bu sitenin adı sivaslılar!ve bu sitede sivaslı olan herkes istedigi gibi görüşünü yorumunu yapar.illa sivastamı olmak lazım.sadece sivastakiler girse bu sitede hergün 5-10 kişi ancak olur.önemli olan nerde oldugun degil nerden oldugun!!!başkasının beynindeki örümcekleri görüyorsun peki ya sendeki örümcekten haberin varmı.başkasının görüşüne saygısı olmayan onu örümcek agıyla cevirili kabul eden bence örümcek aglarının en büyük esiridir[/QUOTE]
haa saolasin abii allah razii olsuin bende onu diyorumm..yhani ne bilim yazdigim seylerii okumakta ilk sorun ceken senisin dalgicc beyy o yüzden hatayii bende diil bence kendinde ara..senlen daha fazla tartismiycam ok.kimseyi dalgaya aldigim flnda yok burda nedense sen haricc kimseyle bu sekil tartismadim.. |
[QUOTE=barikat58;432180]sen nerden sallama yapıyon.bu sitenin adı sivaslılar!ve bu sitede sivaslı olan herkes istedigi gibi görüşünü yorumunu yapar.illa sivastamı olmak lazım.sadece sivastakiler girse bu sitede hergün 5-10 kişi ancak olur.önemli olan nerde oldugun degil nerden oldugun!!!başkasının beynindeki örümcekleri görüyorsun peki ya sendeki örümcekten haberin varmı.başkasının görüşüne saygısı olmayan onu örümcek agıyla cevirili kabul eden bence örümcek aglarının en büyük esiridir[/QUOTE]
boşu boşuna anlamadan balıklama atlama her yere..ben bu sıtede sadece sıvasda yaşayan yazar dıye bıse ıma etmedım..herseyden once sıtenın ısmının ne oldugunu okuyabılecek kadar türkçem var.. ben senın yazdıgın mesaj ustune kustahca yaaaaaaaaaaaa yaaaa yhaa(ne demekse bu özentı sacmalık) yahhh dabı dabi:D:D:D:D:Pı gıbı tuhaf tuhaf ifadeler kullanıp ustune sacma sapan ahkamlar kessem,sen buna sınırlenmeyecekmısın? bu tarz bı cvp versem sana sen ne demek ıstedıgımı nereden anlayabıleceksın?sırf dusuncesıne yandaşşsın dıye onu bunu savunmaya kalkıp kendınce avukatlık yapma.ben buraya sadece dusuncemı yazmak ıstedım ve yazdım ama terbıyesızın bırının tuhaf bı cevabıyla bu muhabbet gereksızce uzadı.. tekrar yazıyorum sehrımıze hayırlı ugurlu olsun.bır muslumana kesın emın olmadan ona buna ıftıra atmak yakısmaz.. ölünün arkasından sagdan soldan akıl verenlerin agzıyla ıftıralar atmak günahtır,rahmete kavuşan herkes hesabını yukarda verecek,iftira atarak günaha girmeyın.. dernek kurulmus ıster hosuna gıtsın ıster gıtmesın.. ılerde miyonerlık vb. gıbı faalıyet ıcıne gırılır ve bu anlasılırsa zaten sehrımızde bı hızmet veremezler.siz neyın telaşındasınız ben anlamadım kı.. cocuklar okusun cahıl kalmasın dıye cırpınan ınsanlara ıftıralar atmakdan utanmazmısınız,kul hakkına girer bu arkadaşlar. ben örümcek beyınlılerle dolmus bu sıte derken buna yönelmıs arkadaslara hıtaben yazdım bunu. yoksa mılyonlarca farklı zıhnıyete sahıp,farklı yapılarda yetişen farklı ınsanların bır tek kalıpta olmasını kım bekleyebılırkı? [QUOTE=betüs58;432183]haa saolasin abii allah razii olsuin bende onu diyorumm..yhani ne bilim yazdigim seylerii okumakta ilk sorun ceken senisin dalgicc beyy o yüzden hatayii bende diil bence kendinde ara..senlen daha fazla tartismiycam ok.kimseyi dalgaya aldigim flnda yok burda nedense sen haricc kimseyle bu sekil tartismadim..[/QUOTE] muhattabım degılsın.gereksız uzattık.bencede tartısmayalım.allaha emanet ol hemserım.. |
[QUOTE=Yiğiter;432156]Mesajın başındaki koyu puntolarla [B]Cley[/B] yazısını,yani o mesajımın Cley'e cevap olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek!
Sana bir şey yazsam senden alıntı yapar öyle yazardım..:)[/QUOTE] Sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun, senin kime laf söyleyebilme çabasında olduğun apaçık ortada 19. sayfa son yoruma bak bana hikaye anlatma !! :) Sen önce kendindeki tezatları düzelt, ondan sonra gelip burda sidik yarıştır milletle. :) Sen önce kendindeki tezatları düzelt, ondan sonra gelip burda sidik yarıştır milletle. :) |
[QUOTE=DALGIÇ;432225]boşu boşuna anlamadan balıklama atlama her yere..ben bu sıtede sadece sıvasda yaşayan yazar dıye bıse ıma etmedım..herseyden once sıtenın ısmının ne oldugunu okuyabılecek kadar türkçem var.. ben senın yazdıgın mesaj ustune kustahca yaaaaaaaaaaaa yaaaa yhaa(ne demekse bu özentı sacmalık) yahhh dabı dabi:D:D:D:D:Pı gıbı tuhaf tuhaf ifadeler kullanıp ustune sacma sapan ahkamlar kessem,sen buna sınırlenmeyecekmısın? bu tarz bı cvp versem sana sen ne demek ıstedıgımı nereden anlayabıleceksın?sırf dusuncesıne yandaşşsın dıye onu bunu savunmaya kalkıp kendınce avukatlık yapma.ben buraya sadece dusuncemı yazmak ıstedım ve yazdım ama terbıyesızın bırının tuhaf bı cevabıyla bu muhabbet gereksızce uzadı.. tekrar yazıyorum sehrımıze hayırlı ugurlu olsun.bır muslumana kesın emın olmadan ona buna ıftıra atmak yakısmaz.. ölünün arkasından sagdan soldan akıl verenlerin agzıyla ıftıralar atmak günahtır,rahmete kavuşan herkes hesabını yukarda verecek,iftira atarak günaha girmeyın.. dernek kurulmus ıster hosuna gıtsın ıster gıtmesın.. ılerde miyonerlık vb. gıbı faalıyet ıcıne gırılır ve bu anlasılırsa zaten sehrımızde bı hızmet veremezler.siz neyın telaşındasınız ben anlamadım kı.. cocuklar okusun cahıl kalmasın dıye cırpınan ınsanlara ıftıralar atmakdan utanmazmısınız,kul hakkına girer bu arkadaşlar. ben örümcek beyınlılerle dolmus bu sıte derken buna yönelmıs arkadaslara hıtaben yazdım bunu. yoksa mılyonlarca farklı zıhnıyete sahıp,farklı yapılarda yetişen farklı ınsanların bır tek kalıpta olmasını kım bekleyebılırkı?
muhattabım degılsın.gereksız uzattık.bencede tartısmayalım.allaha emanet ol hemserım..[/QUOTE] allah allah sende benim muhattabim diilsin ayrica sana bana terbiyesiz deme hakkini kim veriyo?terbiyeni takin hemsomsun bisi demek istemiom ama ileriye gittiginin farkindasin ins. |
Sizin mantığınız şu:
Hükümet ya iyidir ya kötü... Hükümet kimi işleri iyi kimi işleri kötü yapamaz. Belediye ya iyidir ya kötü.. Kimi işleri kötü kimi işleri iyi olamaz. Yaptığı her iş ya kötüdür ya iyidir. İşte bu düşünceyi savunsaydım sizden farkım olmazdı.. Ben bir vatandaşım , vatandaşlığımdan ziyade , bir gün bile gecikmeksizin vergisini takır takır ödeyen vatandaşım. Ben devlet'e onun nezninde yöneten hükemete görevimi yapıyorum. Hükümet benim için ne yapıyor ? Ekmek yediğim şehiri gavur diye adlandırıyor , onun haddinemedir insanların dini tercihi bu nasıl müslümanlık mantalitesi !! Bizde doğudakiler gibi devlet'i dolandıralım mı ? gavur olmamak için ? Benden bu zihniyetli hükümeti hoşgörüyle karşılama mı nasıl beklersin ?! Senin objektif anlayışın bu mu ? Hükümet kimi işleri kötüde yapabilir sonuçta insanoğlu , ama kasti olamaz tarafsız olmak zorunda benide temsil etmek zorunda !! İzmir'de belediyeleri eleştiren kadar muhalif insan topluluğuda tanımıyorum !! Yanlış vardır kasti yanlış vardır !!! : Adam oğlunu amerikalarda okutacak gemicikler alacak emperyalizme hizmet edecek , bende onu hoşgörüyle karşılayacağım !! ben salak değilim kusura bakma ... |
Bunu anlamak zor değil ama tekrar yazayım..
Sana yazacak olsaydım mesajımın başına [B]Cley@[/B] değil [B]club7house[/B] yazardım ya da mesajından alıntı yaaprdım..Vesselam! |
[QUOTE=Yiğiter;432338]Bunu anlamak zor değil ama tekrar yazayım..
Sana yazacak olsaydım mesajımın başına [B]Cley@[/B] değil [B]club7house[/B] yazardım ya da mesajından alıntı yaaprdım..Vesselam![/QUOTE] o zaman kusura bakma yüitler efendi o zaman sende bi sorun var sen 24 yaşındaki adama bunu anlatamıyorsan öğrencilerine ingiliceyi nasıl anblatıyorsun öğretiyorsun çok merak ediyorum!...;) |
Vay be! Bomba gibi bir laf yapıştırdın helal olsun.:)
Ama şu cümlelerimi ne olur biraz daha dikkatli oku! "Bunu [B]anlatmak[/B] zor değil" demedim "Bunu [B]anlamak[/B] zor değil" dedim.Bu iki kelime arasındaki farkı anlayacak yaşın var.:) Benim anlatımımda bir sorun yok,karşıda anlama sorunu var.:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:18. |