![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=sivaslı fd;438184]övünmek gibi olmasın öyleyimdir Sivascayı na dilim gibi gonuşurum.. :D[/QUOTE]
aynen öyle kardeşim sağol bu konuşmaları özlemişim gerçekten sende güzel konuşunca hoşuma gitti teşekkürler ne isek oyuz biz buyuz çünkü |
[QUOTE=deliktaşlısalim;438186]aynen öyle kardeşim sağol bu konuşmaları özlemişim gerçekten sende güzel konuşunca hoşuma gitti teşekkürler ne isek oyuz biz buyuz çünkü[/QUOTE]
Sivaslıyık abi varmı ötesi? |
[QUOTE=sivaslı fd;438189]Sivaslıyık abi varmı ötesi?[/QUOTE]
yok ötesi suvaslıyıh gardaş varmı itirazın |
sezen aksu firuze............
|
m.gürses
uzaktan seveceğim haberin olmayacak |
UĞUR IŞILAK -TEK SENİ.............
Yüküm ağır çok yorgunum Gel birde sen yorma Olan oldu giden gitti Gel üstümde durma Aklım çoktan firar etti Ne olur hesap sorma Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı , yar can yanar Herşeyini kaybettim bir tek umudum var Umurumda değil dünya yokluğun yaralar Deprem gibi üzerime çöker hatıralar Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı yaaar yaar yaaar can yanar Hayat denilen şu kavgada Kalbim yenik düştü sevdada Hep sırtımdan vuran şu kahpe dünyada TEK SENİ SEVDİM yar Sende beni anlamassan Başka kim anlar? |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]UĞUR IŞILAK
TEK SENİ Yüküm ağır çok yorgunum Gel birde sen yorma Olan oldu giden gitti Gel üstümde durma Aklım çoktan firar etti Ne olur hesap sorma Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı , yar can yanar Herşeyini kaybettim bir tek umudum var Umurumda değil dünya yokluğun yaralar Deprem gibi üzerime çöker hatıralar Can dayandı can dayandı Gönül yandı can dayandı Senin için her acıya her çileye can dayandı yaaar yaar yaaar can yanar Hayat denilen şu kavgada Kalbim yenik düştü sevdada Hep sırtımdan vuran şu kahpe dünyada TEK SENİ SEVDİM yar Sende beni anlamassan Başka kim anlar?[/B] |
m.gürses
uzaktan seveceğim haberin olmayacak |
[B][COLOR="DarkRed"]Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/COLOR][/B] |
o gencebay dil yarası
|
MEMLEKET HAVALARI :)
|
[B][COLOR="Navy"]Selda Bagcan
Denizlerin dalgasıyım sevinmesin ey zalımlar öldüğüme benim benim yiğit ölmez kolay kolay ben ölmedim ki ben ölmedimki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] denizlerin dalgasıyım ben halkımın kavgasıyım yarınların sevdasıyım yenilmedim ki gelir günler gelir elbet gör o zaman beni beni bana neyler zalım felek ben ölmedim ki ben ölmedim ki bakmayın suskunluğuma bakmayın durgunluğuma bedel verdim her kavgada yenilmedim ki [nakarat] .[/COLOR][/B] |
ebruu gündesd--ben olmayincaa...............:(
|
CHORJAVON-Nato.......
|
günün gelişen sabah haberleri
|
zeynep başkan - volkan konak : ömer maçka'ya
|
[B]İbrahim Sadri.... Unut....[/B]
|
yalın ah be kardeşim başına ne geldi
|
Osman Öztunç-Mehmedim................
|
selçuk küpçük: aşk birrrrözgeee ateştir ki her ocakta yanabilmezz
|
sıla-inşallah... ... ...
|
Antique - Opa Opa .....................
|
kafamın içinde dönüp duran soru işaretlerini :)
|
Ulaş-Gamzeler....................
|
[B]Sezen Aksu - Kacak [/B]
tuhaf buluyorlar bu kacak halimi seninle doldurdum yasak ihlalimi... |
Antique - Opa Opa .....................
|
anlıyam
şanlıyam kılıcı kanlıyam şükran ay |
[B]Sezen Aksu - Kurşuni Renkler [/B]
bana göre sezen'imin en güzel sarkilarindan biri müthis bisey bu... |
Sezen Aksu-Sen ağlama....
|
[B]Sezen Aksu - Kurşuni Renkler [/B]
bir sabah saçlarını okşayıp da rüzgar izlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz yok olmaz erken daha biraz geç kalın ne olur hiç hazır değilim henüz ne olur baharlarımı bırakın bir süre daha tanıdık değil bana güz yok olmaz dur dur gidemezsin gözlerimin rengi dur bulutlara dönemezsin yok alamazsın beni deli zaman ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin o gün başka renkte ağaracak biliyorum ve zorla değil ya o rengi hiç sevmiyorum ne olur sanki biraz daha zaman verseniz yıllar öfkenizi hiç mi hiç anlamıyorum... dinledigim yerin hic bir önemi yok, nerde olursam olayim beni en derinden etkileyen nadir parcalardan biri, cok fena güzel bisey bu ya... |
Sezen Aksu-Küçüğüm..................
|
dino
o yare.....o hewale.... |
Serdar Ortaç-heyecan...........
|
bendeniz bazennnnnnn
|
Bendeniz-Güzeller güzeli....
|
[QUOTE=metin 0758;439262]Sezen Aksu-Sen ağlama....[/QUOTE]
Hemserim, Zevkinizden dolayi kutlarim! Cok guzel bir parca. |
Grup Yorum - Avusturya İşçi Marşı
Hayat denilen kavgaya girdik Çelik adımlarla yürüyoruz Biz bu karanlık yolun sonunda Doğacak güneşi görüyoruz Dağları aşıyor, bak yakınlaşıyor Kızıl yıldız, zafer kuşu Bu bir rüya değil, bu bir hülya değil Yıldızıdır kurtuluşun Kara deryalarda bir fenersin Senin ışığınla yürüyoruz Biz bu karanlık yolun sonunda Doğacak güneşi görüyoruz Fabrikalarda biz, tarlalarda biziz Biziz hayatı yaratan Din farkı bilmeyiz, dil farkı bilmeyiz Sanki doğduk bir anadan Anamız amele sınıfıdır Yurdumuz bütün cihandır bizim Hazırlandık son kanlı kavgaya Başta bayrağımız Sosyalizm Bayrağını yükselt, daha daha yükselt Yükselt bayrağı yukarı Bugüne vuralım, yarını kuralım Kaldıralım sınıfları |
günün gelişen sabah haberleri
|
Gassolinaaaaaaaa....................
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:43. |
|