![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sarı saçlılar mı günah keçisi
Kara saçlılar ya kimin nesi Kapılanın inan yanar ensesi Acep ne olacak hallerim benim |
Bugünde bir baska konu bulalim,
Muhabbetin ortasina dalalim, Bu gece yatmayip burda kalalim, Costursun ozanlar saz ile sözü. |
Kronick pisirmis baklava börek,
Buna dayanirmi bu ince yürek, Bir tane kazma al bir tane kürek, Kaz mezarimi kurtulam gitsin. |
Karardi bak gözlerimin isigi,
Ne catali bulur nede kasigi, Kim yikar artik bu bulasigi, Sari sacli yarim gelmeyince. |
Bir gün daha bitirdik sonunda
Az sonra başlayacağız yarına Her yarın yeni bir umut ola Dostlar hatamız oldu ise affola |
Kronick gel öyle uzaktan bakma,
Pismis asa sen soguk su katma, Artik cicekleri kafana takma, Sandalli kardesin bitti gidiyor. |
Arif abi nette acti radyoyu,
Sivas türkülerin icine koydu, Ben diledim bence iyisi buydu. Biz Bize 58 FM e sizde buyurun. |
Ozanlarin bugün nesesi yoktur,
Iki lafla ozanim diyeni coktur. Biz Bize 58FM den iyisi yoktur, Inanmazsan gel dinlede gör onu. |
Neredeler ben ozanim diyenler,
Aski icin sirin canin verenler, Beni görünce korkup gidenler, Korkmayin aslanlar adam yemiyom. |
[quote=sandalli;340994]Ozanlarin bugün nesesi yoktur,
Iki lafla ozanim diyeni coktur. Biz Bize 58FM den iyisi yoktur, Inanmazsan gel dinlede gör onu.[/quote] Sandallim bugün böyle gecelim Ozanlar yoruldu paydos edelim Yayınımız şuan yok yanıltmayalım Yarın sekizde yine orda olalım;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|