![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
hakkı bulut
ben töğbemi geri aldım |
Cem YILMAZ*ın seslendirdiği Ah bu gönül şarkıları :)...
|
ALEXANDER RYBAK - fairytale
|
michael jackson-remember the time.........
|
sivas halayı :D.............
|
en güzelini yapion salim abii:D
|
Serdar ORTAÇ-İki gözüm...
|
[QUOTE=betüs58;439727]en güzelini yapion salim abii:D[/QUOTE]
öylesine yazdım sabah sabah gidermi :D sivas halayı inanma:D |
[B][COLOR="DarkRed"]Ferdi Tayfur
Ben küskünüm feleğe Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye Nerelere gideyim Kara bahtım gülmeye Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye Ben ne ettim feleğe Verdi bana bu derdi Yıllardır hep ağlattın Şu gönlüm güldürmedi Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye.[/COLOR][/B] |
hakkı bulut
intizarım var |
yağan yağmurun sesini.......................
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]Göksel------Baksana Talihe......[/B]
|
Cem Karaca-Allah Yar
|
m..gürses
bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
yalın - cumhuriyet...
|
öğlen ezanı...............................
|
KUBAT DERMANIMSINNN ...
|
o gencebay...dil yarası
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;439909]o gencebay...dil yarası[/QUOTE]
abi sende hep bu şarkıyı dinliyorsun acaba bir nedeni mi var? |
[QUOTE=suzii;439917]abi sende hep bu şarkıyı dinliyorsun acaba bir nedeni mi var?[/QUOTE]
bi nedeni yok eski şarkı türkü arabesk hepsini severim yani |
[QUOTE=deliktaşlısalim;439919]bi nedeni yok eski şarkı türkü arabesk hepsini severim yani[/QUOTE]
çok dinliyorsun da sıkılma yani |
[QUOTE=suzii;439920]çok dinliyorsun da sıkılma yani[/QUOTE]
bi dinledinmi bidaha sıra gelene kadar bi sürü zaman geçiyor karışık cd yani her telden var |
selahattin özdemir
:D:D:D:D |
ALLAH özelni güzelinii fn fistann-ebru gündes:::D
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum |
ETKİN..................... DERTLİYİM
|
[B][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img229.imageshack.us/img229/3455/muhsinyazicioglubyserve.jpg[/img][/url]
Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/COLOR][/B] |
[B]murat boz - özledim [/B]
|
Gözler Gözlerim
Dost elinden giden seher yelleri Bir hayırlı haber gözler gözlerim Cana hasret düştü sabrım kalmadı Bir hayırlı haber gözler gözlerim Mecnun gibi dolanırım çöllerde Gönlüm hasret çeker gözüm yollarda Nice bir gezeyim gurbet ellerde Bir hayırlı haber gözler gözlerim Böyle oldu bize haktan irade Tecellim bu imiş kaldım arada Kadir mevlam yetir beni murada Bir hayırlı haber gözler gözlerim Papur hakka bağlamışım belimi Yetiş Hızır birgün sen tut elimi Bir kimseye diyemedim halımı Bir hayırlı haber gözler gözlerim ..............................................a.papur |
KOLBASTIIIIIIIIIIIIIIIII.......................
|
[B][COLOR="DarkRed"]Eylem Aktaş
Söyleyemedim Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim.[/COLOR][/B] |
Karlı Dağlar Gibi Senin Başından
Karlı dağlar gibi senin başından Kalkmasın hiç kör dumanın sevdiğim Sevda boranından sevda kışından Solsun çiçeklerin gülün sevdiğim Poyraza bakıyor yarin kapısı Yarim orta boylu krem kutusu Senin olsun şu dünyanın tapusu Birgün öleceksin inan sevdiğim Papur bu dert ile sanma gülecek Ben neler çekerim yar ne bilecek Birgün o vücudun toprak olacak Olmasın ki hiç gümanın sevdiğim ...............................................a.papur |
[B][COLOR="DarkRed"]Onur Şan
Dağlarına Kar Olurum SEN BAHARSAN BENDE YAZIM; BASKASINA GECMEZ NAZIM YAR; SEN MIZRAPSAN BENDE SAZIM; BENI SENSIZ CALAMAZSIN YAR… DAGLARIN KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR… AGAC OLSAN DAL OLURUM; CICEK OLSAN BAL OLURUM YAR; GURBET OLSAN YOL OLURUM; SENI BENDEN ALAMAZSIN YAR… DAGLARINA KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR… SEN ZIRVESIN BENDE BULUT; AL BENI KOYNUNDA UYUT YAR; BILKI SENDEN VAZGECEMEM; SENDE BENSIZLIGI UNUT YAR… DAGLARINA KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR…[/COLOR][/B] |
Karlı Dağlar Gibi Senin Başından
Karlı dağlar gibi senin başından Kalkmasın hiç kör dumanın sevdiğim Sevda boranından sevda kışından Solsun çiçeklerin gülün sevdiğim Poyraza bakıyor yarin kapısı Yarim orta boylu krem kutusu Senin olsun şu dünyanın tapusu Birgün öleceksin inan sevdiğim Papur bu dert ile sanma gülecek Ben neler çekerim yar ne bilecek Birgün o vücudun toprak olacak Olmasın ki hiç gümanın sevdiğim |
[B][COLOR="DarkRed"]Kenan Çallı
Muradıma Eremedim Gidiyorum gurbet ele düsürdüler dilden dile Mecnun gibi düstüm dile Muradıma eremedim Sucum nedir bilemedim birtürlü ben gülemedim Sucum nedir bilemedim Ahvalini söylemeyin Nazli yare söylemeyin Murad almamis demeyin muradima eremedim Herkez erdi muradına muradıma eremedim Birtürlü ben Gülemedim eller erdi muradina.[/COLOR][/B] |
[B]Zeynep Dizdar-----SAna Güvenmiyorum....![/B]
|
[B]Yavuz Bingöl - Ne Gelirse Sevdadan Gelir [/B]
|
[B]Demet Akalın-----Toz Pembe....!![/B]
|
[B]Mustafa Özarslan - Gidiyorum Kömür Gözlüm [/B]
[B]Demet Akalın - Allahından Bul[/B] bu sarkisi da bir baska güzel... |