![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]KARA YÜZÜM[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Ahmet Kara yüzüm süre gelsem Sana canım vere bilsem Nur cemalin göre bilsem Ya Muhammed ey can Ahmet Senin Ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Senin tenin güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya Muhammed ey can Ahmet Peygambersin ahir zaman Mahşer günü eyle aman Seni bilen bulur iman Ya Muhammed ey can Ahmet Senin Ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Senin tenin güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya Muhammed ey can Ahmet Eşiğine yüzün sürsem Arzu halim diye bilsem Nur elinden öpe bilsem Ya Muhammed ey can Ahmet Senin Ravzan güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Senin tenin güzel kokar Hasretin bağrımı yakar Gözyaşlarım çağlar akar Ya Muhammed ey can ahmet[/FONT][/COLOR] |
[B]Sagopa Kajmer&Kolera-----Ne bilirsin....[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Osman Öztunc
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez.[/COLOR][/B] |
NAZAN ÖNCEL..........AŞKIM BAKSANA BANA.............
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]KABRİMİNİLK GECESİ[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Yer kazılır derin olur Kazıldıkça serin olur İçine giren kaybolur Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi Kabir kurdu acı olur Başlarının tacı olur İlk gecesi acı olur Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi İlk gecesi ilk gecesi Ah kabrimin ilk gecesi İlk gecesi İlk gecesi Ah ölümün ilk gecesi Sevdiklerim kabrim kazar Baş taşımda adım yazar Uyuyan dertlerim azar Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi Kabir evler sıra sıra Kara toprak kara kara Karanlıkta ışık ara Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi[/FONT][/COLOR] |
Köyümüzün cami hocasından...Öğle ezanı...........
|
[COLOR="SandyBrown"][FONT="Arial Black"]MEVLANA GİBİ [/FONT][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Mesneviden ders aldım, Oldum Mevlana gibi, Uçsuz ummana daldım, Yüzdüm Mevlana gibi, Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderken o düğüne Gülsem Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Hayranı der aşk versin Şems gibi yoldaş versin Canlar kemale ersin Ersem Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi[/FONT][/COLOR] |
leman sam-gül güzeli :):)
|
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]KERBELAAA[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Medine halkı ayakta! Hüseyinim gitme !!! Kararı karar dil hakim gidecekti; Abdullah bin Muti meşhur sahabi gelecek Hüseyinin boynuna sarılacak Hüseyinim Kurbanım olayım gitme diyecekti Kurbanın olayım !!! Küfe halkına güvenme kurbanın olayım gitme; Hüseyin !!! Osman gibi vururlar senide Osmanı musafın başında öldürdüler O nasipsiz insanlar Gitme Hüseyin !!! İmam Hüseyini vurdular Kolun kanadın kırdılar Al kanlara boyadılar Kerbela'da İki gündür su içemiyorlardı Bir damla neki bir damla ne! Çocuklar feryad ediyordu su diye Anaların sütü kurumuştu su yoktu Bir damla su verin dedi Yok diyorlardı İsyan etti Hüseyin komutanla konuşurken Allah(c.c) dan korkun dedi Şu fırat ve dicleden Şu anda yahudiler ve hristiyanlar su içiyorlar Siz peygamber torunlarına bir damla su vermiyorsunuz İmam Hüseyin susamıştı Bir yudum su aramıştı Ana yüreği yanmıştı Kerbela'da Tatlı bir su içerken kerbelayı hatırlayın Peygamber torunlarının nasıl susuz şehid olduklarını hatırlayın…. İmam Hüseyin Şehid oldu Gül bahçemde güller soldu Topraklar kan ile doldu Kerbela’da...[/FONT][/COLOR] |
kubat - dermanımsın :)
|
[B] Gel Gör Beni Aşk Neyledi
Ben yürürem yane yane Aşk boyadı beni beni kane Ne akılem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah coşarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Dost elinden avareyim Baştan aşağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi [/B] |
sibel can-lale devri
|
[B]Bengü-Unut beni ...[/B]...............
|
[B][COLOR="DarkRed"]Osman Öztunc
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez.[/COLOR][/B] |
[B] günün gelişen sabah haberleri sabahın bu saatinde müzik olmaz demi[/B]
|
icimdeki beni dinliyorum su an :):D
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Mustafa Yildizdogan Bizim MEMEKELET İçimden tanırım ben o elleri Onlar ki zahirde viran olurlar Ardıçlı dağları, çamlı belleri Aşanlar şiirine hayran olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket Başıboş kırlara salar tayını Elinden düşürmez okla yayını Aklına getirmez zafer payını Memleket yolunda kurban olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Purple"]Serdar Ortaç-Ayrılmam[/COLOR][/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10742&token=52680][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10742&token=52680[/img][/url]
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Üşüyorum ..............[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU[/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Mustafa Yildizdogan
[COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene [/COLOR] Toprak bedenimi sarsa Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirneden Karsa Adim adim yürüyene Yesevi'den baslayan yol Haci Bektas Yunus kol kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çaglar açtim,çaglar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kitada ayak izim Üç kitada dilim sözüm Türküm Türküm diye sazim Avaz avaz söyleyene [COLOR="red"]Ne Mutlu Türküm Diyene........[/COLOR][/COLOR][/B] |
şu anda kahvem ve sigaramla birlikte sitede kafamı dinliyorum salonda müzik var ama ne diyor bilmiyom valla.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Burcu Günes
Ay Şahit Sözleri Göster bana bir sebep göster Dönmem için sana Anlat bana birşeyler anlat İnanmam için hala Değiştin sen beni çok severken Çifte kumrulardık biz eskiden Bu defa da yine benden olsun Döndüğüm son söz olsun Ay şahit aşkımıza her gece Gök şahit ettiğin yeminlere El şahit verdiğim emeklere Aşk şahit bir şans daha ikimize Son bir şans daha veriyorum ikimize Ay şahit gök şahit olduğu için Aşk şahit olduğu için Bak bir yıldız daha kayıyor gördün mü?[/COLOR][/B] |
[B]günün gelişen sabah haberlerini dinliyorum[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10772&token=27392][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10772&token=27392[/img][/url] |
[B][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img100.imageshack.us/img100/8471/ahmetc.png[/img][/url]
Ahmet Ünal Alici Sivaslıymış yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış. Sivaslilar gecesinden:)[/COLOR][/B] |
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]SÜRGÜN[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Ben bir sana âşık, sana vurgunum, Kalmadı mecalim, inan yorgunum, Bitsin artık benim dünya sürgünüm Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Habiballah Al beni yanına, ya Resulallah. Dizlerim tutmuyor, gözlerim fersiz, Lal olmuş dillerim, lehcem yetersiz, Geçmiyor bir günüm, bir anım sensiz. Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Habiballah Al beni yanına, ya Resulallah. Vallahi ben yetim, kalmış gibiyim, Ayaktayım ama ölmüş gibiyim. Dut yemiş bülbülüm, susmuş gibiyim. Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Habiballah Al beni yanına, ya Resulallah. Vallahi istemem yalan dünyayı Al beni yanına, ya Resulallah. Bas beni bağrına, ya Resulallah. Al beni yanına ya Resulallah.[/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Red"]"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img100.imageshack.us/img100/8471/ahmetc.png[/img][/url]
Ahmet Ünal Alici Sivaslıymış yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış. Sivaslilar gecesinden:)[/COLOR][/B] |
[COLOR="Black"]CAN AHMEDİM[/COLOR]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Eman ver Can Ahmedim dardayım Ravzana yüzüm sürüp ağlayım Dertliyim, dertliyim dertlerimi söyleyim Sultanım Can Ahmedim söyle sensiz neyleyim. Olmuyor Can Ahmedim olmuyor Vermiyor dünya huzur vermiyor Dolmuyor senin yerin dolmuyor Gülmüyor inan yüzüm gülmüyor Sultanım günahkârım neyleyim Ferman ver Medine´ye geleyim Dertliyim dertlerimi söyleyim Sultanım söyle sensiz neyleyim Dönmüyor Can Ahmedim dönmüyor Dönmüyor sensiz dünya dönmüyor Hasretim yüreğime sinmiyor Sönmüyor aşk ateşim sönmüyor. Sultanım günahkârım neyleyim Ferman ver Medine´ye geleyim Dertliyim dertlerimi söyleyim Sultanım söyle sensiz neyleyim[/FONT][/COLOR] |
Kenan Coşkun - Haberin var mı
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10809&token=32694][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10809&token=32694[/img][/url]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]müslüm gürses .......................... bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere[/FONT][/COLOR] |
Veysel Uluağaç........ YAR..........
|
lokum fm den teoman-çoban yıldızı
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10816&token=92550][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10816&token=92550[/img][/url]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere[/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Black"]
Volkan Konak [COLOR="DarkRed"]Gardaş[/COLOR] Gökten bir yıldız kaydı karadeniz'e düştü aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] onu sevenlerin yürekleri tutuştu susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="Blue"]yara yaralıyım [/COLOR] bu amansız hastalık tatlı canını aldı aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] kemençesi duvarda gitarı nerde kaldı susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] kalksın dağların karı kervanım yürüyecek aman aman gardaş yara yaralıyım o [COLOR="blue"]güzelim[/COLOR] saçları toprakta çürüyecek susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR] gene geldi yaz başı şenlenir yüksek dağlar aman aman gardaş yara yaralıyım demedi mi [COLOR="blue"]azrail [/COLOR]var sevgilisi ağlar susun kuşlar susun kara karalıyım aman aman gardaş [COLOR="blue"]yara yaralıyım [/COLOR][/COLOR][/B] |
MUSTAFA YILDIZDOGAN-YASIYORUM ÖYLESINE
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Zülfü Livaneli Leylim Ley Döndüm daldan kopan kuru yapraga, leylim ley Seher yeli dagit beni kir beni, leylim ley Götür tozlarimi burdan uzaga,leylim ley Yarin çiplak ayagina sür beni,leylim ley, Leylim ley, leylim ley Ayin savki vurur sazin üstüne, leylim ley Söz söyleyen yoktur sözüm üstüne, leylim ley Gel ey hilal kaslim dizim üstüne, leylim ley Ay bir yandan sen bir yandan sar beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley Yedi yildir ugramadim yurduma, leylim ley Dert ortagi aramadim derdime, leylim ley Geleceksen bir gün düsüp ardima, leylim ley Kula degil yüregine sor beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley.[/COLOR][/B] |
TINA TURNER__FOOL IN LOVE
|
Ahmet Safak --GÜzel TÜRkistan
|
[B]Ali KINIK-Kırşunlarla yıkılmazdım, yıktı beni bu aşk ...[/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=10882&token=29834][img]http://resimzade.com/Show.html?i=10882&token=29834[/img][/url]
[B]GÜNÜN GELİŞEN SABAH HABERLERİNİ DİNLİYORUM[/B] |
[FONT="Verdana"][COLOR="DarkRed"]EYLEM AKTAS-DALGA KIRAN[/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:16. |
|